stelios9 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα σας. Πριν λιγο καιρο καποιος μου εριξε τη μηχανη μεσα στο ιδιωτικο παρκινγκ που πληρωνω με αποτελεσμα να μου δημιουργησει καποιες εξωτερικες γρατσουνιες. Ο τυπος δεν αφησε καν σημειωμα και δεν μπορεσα να τον βρω. Θα ηθελα τη γνωμη αν με καποιο τροπο μπορω να τον βρω καμερες φυσικα δεν υπαρχουν και αν η δικια μου ασφαλιστικη μπορει να καλυψει τη ζημια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Αν δεν εχεις μικτη δεν νομιζω να μπορεις να καεις κατι να τον βρεις .
stelios9 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν εχεις μικτη δεν νομιζω να μπορεις να καεις κατι να τον βρεις . Οχι δεν εχω μικτη. Αλλα ουτε και μπορεσα να τον βρω το παρκινγκ εχει πολλα αμαξια και δεν μπορω να ξερω ποιος απο ολους ειναι. Απευθυνθηκα και στο ιδιοκτητη του παρκινγκ και μου ειπε θα το κοιταξω να βρω ποιος ειναι αλλα παπαριες να χαμε να λεγαμε
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, stelios9 είπε Οχι δεν εχω μικτη. Αλλα ουτε και μπορεσα να τον βρω το παρκινγκ εχει πολλα αμαξια και δεν μπορω να ξερω ποιος απο ολους ειναι. Απευθυνθηκα και στο ιδιοκτητη του παρκινγκ και μου ειπε θα το κοιταξω να βρω ποιος ειναι αλλα παπαριες να χαμε να λεγαμε Το Parking δεν ειναι φυλασσομενο ? Τι συμβαση εχεις μαζι του ?
paylidis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 εφόσον σου εκαναν ζημια μεσα στο παρκιν οφειλει να στην καλυψει ο ιδιοκτητης του παρκιν (εκτος εαν εχεις υπογραψη οτι δεν εχει καμια ευθυνη)... υπαρχουν σχετικές ασφαλειες για συνεργεια παρκινγκ κλπ που (οφειλουν να) κανουν οι ιδιοκτητες των ελ λόγω επιχειρήσεων... αν περιμενεις να βρεις ποιος το εκανε παρε το αυγό και κουρευτο
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Να υποθέσω ότι κάπου έχει μια ταμπέλα που λέει ότι δεν έχουν ευθύνη για ζημιές κλπ;
G.bar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Εγω πάλι να υποθέσω οτι το παρκινκ ειναι στον υπογειο χωρο καποιας πολυκατοικίας; Αν ειναι ετσι δεν βγαζεις ακρη. Αν ειναι επιχειρηση παρκινγκ εκει πρεπει να αναλαβει την ευθυνη ο υπευθυνος υπάλληλος.
stelios9 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Να υποθέσω ότι κάπου έχει μια ταμπέλα που λέει ότι δεν έχουν ευθύνη για ζημιές κλπ; Ακριβως 23 λεπτά πριν, G.bar είπε Εγω πάλι να υποθέσω οτι το παρκινκ ειναι στον υπογειο χωρο καποιας πολυκατοικίας; Αν ειναι ετσι δεν βγαζεις ακρη. Αν ειναι επιχειρηση παρκινγκ εκει πρεπει να αναλαβει την ευθυνη ο υπευθυνος υπάλληλος. Ναι ειναι σε χωρο υπογειο χωρο πολυκατοικιας. Τον ειπα στον ιδιοκτητη το συμβαν και μου ειπε οτι ταχα θα ψαξω να τον βρω και μπουρδες τιποτα δεν εκανε περασε τοσος καιρος. Και δεν μου ειπε καν να μου επιστραφουν τα χρηματα του μηνα που εδωσα για το παρκινγκ αλλα δεν τα ζητησα ουτε εγω ντραπηκα να του το πω 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Το Parking δεν ειναι φυλασσομενο ? Τι συμβαση εχεις μαζι του ? Φυλλασομενο ειναι σε χωρο πολυκατοικιας υπογειο. Τιποτα δεν υπεγραψα ολα στο μιλητο εγιναν και δεν πηρα καν αποδειξη για το μηνα που πληρωσα. Τωρα μπορω να κανω κατι να παρω τα χρηματα που πληρωσα για το μηνα τουλαχιστον; Αλλα εχει περασει και καμποσος καιρος απο τοτε 1 ώρα πριν, paylidis είπε εφόσον σου εκαναν ζημια μεσα στο παρκιν οφειλει να στην καλυψει ο ιδιοκτητης του παρκιν (εκτος εαν εχεις υπογραψη οτι δεν εχει καμια ευθυνη)... υπαρχουν σχετικές ασφαλειες για συνεργεια παρκινγκ κλπ που (οφειλουν να) κανουν οι ιδιοκτητες των ελ λόγω επιχειρήσεων... αν περιμενεις να βρεις ποιος το εκανε παρε το αυγό και κουρευτο Δεν υπεγραψα τιποτα γιατι δεν μου εδωσε τιποτα ολα στο μιλητο εγιναν και δεν πηρα καν αποδειξη για το μηνα που πληρωσα. Το θεμα ειναι αν μπορω να κανω κατι να παρω τουλαχιστον τα χρηματα που εδωσα για το παρκινγκ γιατι ηδη εχω δωσει αρκετα για το μεγεθος της ζημιας που πληρωσα απο την τσεπη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα