Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τον συνδιασμό του τίτλου. Τα ακουστικά δουλεύουν τέλεια σε όλες τις δραστηριότητες (μουσική, κλήσεις, αναπαραγωγή μέσων κτλ), όμως δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε Video κλήσεις. Συγκεκριμένα σε Viber και Skype που τα δουλεύω πολύ οι συνομιλητές μου παραπονιούνται ότι με ακούνε με διακοπές με αποτέλεσμα πολλές φορές να πρέπει να επαναλαμβάνω αυτά που λέω και είναι κουραστικό. Οπότε πάντα βάζω τα ενσύρματα ακουστικά σε αυτές τις περιπτώσεις όπου και το πρόβλημα εξαφανίζεται.
Στο google δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο. Έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς το ίδιο; Τι μπορώ να κάνω;

Έχω το τελευταίο iOS αν παίζει ρόλο, αλλά το έκανε και πριν το update.

Δημοσ.

Το viber αλλά κύριος το Skype κάνουν διακοπές συνεχεία χωρίς λόγο .Εάν είσαι σίγουρος πως είναι αυτό καλό θα είναι να κανείς επαναφορά και τις δυο συσκευές και να ξανά δοκιμάσεις 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koukis hlias είπε

Το viber αλλά κύριος το Skype κάνουν διακοπές συνεχεία χωρίς λόγο .Εάν είσαι σίγουρος πως είναι αυτό καλό θα είναι να κανείς επαναφορά και τις δυο συσκευές και να ξανά δοκιμάσεις 

Το θέμα είναι ότι δεν το κάνουν όταν βάζω τα ενσύρματα ακουστικά.
Σε γειτονικό φόρουμ μου πρότειναν να δοκιμάσω με 4g και αν δεν  το κάνει με 4g σημαίνει ότι είναι το WiFi που είναι 2.5Ghz. Κάτι το οποίο βγάζει νόημα γιατί όταν κάνω τις video κλήσεις είμαι σε απόσταση 1m από το router.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, petran91 είπε

Το θέμα είναι ότι δεν το κάνουν όταν βάζω τα ενσύρματα ακουστικά.
Σε γειτονικό φόρουμ μου πρότειναν να δοκιμάσω με 4g και αν δεν  το κάνει με 4g σημαίνει ότι είναι το WiFi που είναι 2.5Ghz. Κάτι το οποίο βγάζει νόημα γιατί όταν κάνω τις video κλήσεις είμαι σε απόσταση 1m από το router.

Αυτό μπορείς να το δοκιμάσεις αν υπάρχει καλή κάλυψη 4g στην περιοχή ,αν όχι μπορεί να είναι κι χειρότερα.

Δημοσ.

Σε 11 pro max και με Airpods Pro δεν αντιμετωπίζω κανένα απ αυτά τα θέματα στα app που αναφέρεις.

Δοκίμασε αυτό που σου είπε ο flyer μήπως και..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, petran91 είπε

Έχω τον συνδιασμό του τίτλου. Τα ακουστικά δουλεύουν τέλεια σε όλες τις δραστηριότητες (μουσική, κλήσεις, αναπαραγωγή μέσων κτλ), όμως δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε Video κλήσεις. Συγκεκριμένα σε Viber και Skype που τα δουλεύω πολύ οι συνομιλητές μου παραπονιούνται ότι με ακούνε με διακοπές με αποτέλεσμα πολλές φορές να πρέπει να επαναλαμβάνω αυτά που λέω και είναι κουραστικό. Οπότε πάντα βάζω τα ενσύρματα ακουστικά σε αυτές τις περιπτώσεις όπου και το πρόβλημα εξαφανίζεται.
Στο google δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο. Έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς το ίδιο; Τι μπορώ να κάνω;

Έχω το τελευταίο iOS αν παίζει ρόλο, αλλά το έκανε και πριν το update.

Με ποιο τροπο ειχες κανει αρχικα pair τα ακουστικα; Απο το bluetooth menu ή ανοιγοντας την θηκη των ακουστικων κοντα στο iphone;

Δοκιμασε να τα κανεις unpair και μετα ξανα pair ακολουθωντας αυτον τον τροπο(ανοιγοντας την θηκη των ακουστικων κοντα στο iphone) : 
https://discussions.apple.com/thread/250813242

Εδω πληροφοριες με αλλους που ειχαν προβλημα:

Αναφορά σε κείμενο

Here's what I found. There are two ways to pair/connect the AirPods.

1) As described in the manual where you simply open the lid of the Airpods and bring them close to the iPhone then follow the instructions.

2) Where you go into your Bluetooth settings and search for and pair the Airpods the way you would do other Bluetooth devices.

The same 2 options also apply to subsequent connections after initial pairing.

When I pair or connect using Option 2 above, the telephone quality is awful for the person I'm calling as they hear background noise almost like it has been amplified. I suspect that is because if I connect to my AirPods this way, the noise reduction functionality doesn't work as expected.

When I connect or pair using Option 1, the sound quality is perfect for the person I'm calling and they hear little background noise.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
7 ώρες πριν, flyer είπε

Αρχικά δοκίμασε ένα reset στα AirPods.

Αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα και στο facetime?

7 ώρες πριν, flyer είπε

Αρχικά δοκίμασε ένα reset στα AirPods.

Αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα και στο facetime?

2 λεπτά πριν, haHa είπε

Μρ ποιο τροπο ειχες κανει αρχικα pair τα ακουστικα; Απο το bluetooth menu ή ανοιγοντας την θηκη των ακουστικων κοντα στο iphone.

Δοκιμασε να τα κανεις unpair και μετα ξανα pair ακολουθωντας αυτον τον τροπο:

Εδω πληροφοριες με αλλους που ειχαν προβλημα:

Επειδή πήγα στη δουλειά και τα ξέχασα εκεί, αύριο που θα τα ξαναπάρω θα δοκιμάσω όλα αυτά και θα ενημερώσω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...