Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stefan123 είπε

Ποιος δίνει απόδειξη σε ότι κανει; Η λύση είναι να του πας εσύ τα ανταλλακτικά αλλά αν είναι λαμόγιο παίζει να σου βάλει μεταχειρισμενα δικά του,η να μην στα αλλάξει καθόλου...Ουτε λύση είναι να κάθεσαι πάνω από το κεφάλι του σαν τον χαρο.....Βρείτε άτομα εμπιστοσύνης,μόνο αυτό...

Και συνήθως δεν επιλέγει καν ο μάστορας την μάρκα αλλά αυτός που πουλάει τα ανταλλακτικά με βάση την αποθήκη του... Απλά κάνεις ερεύνα και ενημερώνεις τον μάστορα ότι θες Sachs πχ.

• Like 2
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Klausx είπε

Στην ουσία δεν υπάρχει σωστό ή λάθος όπως δεν υπάρχει ακριβό και φτηνό σε Υπηρεσίες.
Όταν ζητάς την τέλεια εργασία και με εγγύηση θα υπάρχει και το ανάλογο κόστος, αλλιώς πας στο μαστρομπαμπη και στην χειρότερη να το 2πλο πληρώσεις. Εφόσον σε ενημερώνει για το κόστος από πριν είναι καθαρά επιλογή σου.

Στο 1ο που λες θα συμφωνησω! Ειναι τι θα συμφωνησεις-διαπραγματευτεις..

Στο 2ο δεν συμφωνω γιατι εχουμε ελευθερη αγορα και οτι θελει χρεωνει και κανει ο καθενας!

Αν ηταν ετσι θα επρεπε τωρα το αυτοκινητο μου να μην επαιρνει καν μπροστα σε σχεση με αυτα που εχω πληρωσει!  Ολα τα εχω φτιαξει στην χαμηλοτερη τιμη σε ανταλλακτικα και εργασια!!! Ανταλλακτικα μετα απο ψαξιμο θα βαλω καποια καλη εταιρεια που φημιζεται για το συγκεκριμενο ειδος και αφου βρω τον κωδικο θα κοιταξω να το βρω και στην καλυτερη τιμη! Δεν με εχει προδωσει τιποτα! Full οικονομια.. Full αξιοπιστια!!!!

Ειναι αυτο που λεμε ''Ελα πιασε με''!!!   Μακρια η φιλοσοφια οτι πληρωνεις-παιρνεις! Πλεον ειναι το δοκιμασμενο!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, stefan123 είπε

Ποιος δίνει απόδειξη σε ότι κανει; Η λύση είναι να του πας εσύ τα ανταλλακτικά αλλά αν είναι λαμόγιο παίζει να σου βάλει μεταχειρισμενα δικά του,η να μην στα αλλάξει καθόλου...Ουτε λύση είναι να κάθεσαι πάνω από το κεφάλι του σαν τον χαρο.....Βρείτε άτομα εμπιστοσύνης,μόνο αυτό...

Προτιμώ να είμαι πάνω από το κεφάλι του σαν τον χάρο και να οδηγώ χωρίς αμφιβολίες γι' αυτά που πλήρωσα!

Επεξ/σία από adsl2+
  • Like 2
Δημοσ.

Συνεργειο με εμπιστοσυνη πολυ δυσκολα ,ας ειναι και ο θειος σου,αδερφος σου. Και στο νεο κοσμο που ειναι σε καθε στενο απο συνεργεια εχει και λαμογια και σωστους. Οταν κανω πειραματα με διαφορα συνεργεια ,για να δω αν ειναι ετσι οπως τα λενε μερικοι ,κανω λαθοι. Δεν πειραζει ,ετσι χανουν πελατες και το δικο μου ποδι σε τετοια συνεργεια μια φορα παταει. 

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Στο 1ο που λες θα συμφωνησω! Ειναι τι θα συμφωνησεις-διαπραγματευτεις..

Στο 2ο δεν συμφωνω γιατι εχουμε ελευθερη αγορα και οτι θελει χρεωνει και κανει ο καθενας!

Αν ηταν ετσι θα επρεπε τωρα το αυτοκινητο μου να μην επαιρνει καν μπροστα σε σχεση με αυτα που εχω πληρωσει!  Ολα τα εχω φτιαξει στην χαμηλοτερη τιμη σε ανταλλακτικα και εργασια!!! Ανταλλακτικα μετα απο ψαξιμο θα βαλω καποια καλη εταιρεια που φημιζεται για το συγκεκριμενο ειδος και αφου βρω τον κωδικο θα κοιταξω να το βρω και στην καλυτερη τιμη! Δεν με εχει προδωσει τιποτα! Full οικονομια.. Full αξιοπιστια!!!!

Ειναι αυτο που λεμε ''Ελα πιασε με''!!!   Μακρια η φιλοσοφια οτι πληρωνεις-παιρνεις! Πλεον ειναι το δοκιμασμενο!

Σίγουρα δεν είναι ο κανόνας το 2ο, παίζουν πολλά ρόλο, τι αυτοκίνητο έχεις αν έχει κάποια ιδιοτροπία που πιθανόν να μην γνωρίζει ένα γενικό συνεργείο κτλ. με αποτέλεσμα να 2πλο πληρωθεί η επισκευή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, 

Auris 1.6 132 Valvematic, θεματα με ρελαντι. Απ οτι εχω διαβασει μετα απο αλλαγη μπαταριας αρχιζουν θεματα με ρελαντι τα τουοτα αλλα με την οδηγηση στρωνουν. Μαλλον και εγω και ο φιλος που αρχισαι το τοπικ δεν ημαστε ο κανονας και συνεχιζουμε να εχουμε θεματα. Πεταλουδα γκαζιου καθαρη, μπεκ βενζινης οκ πλεον υποψιαζομαι καταλυτη γιατι οταν σβηνω το αμαξι κανει κατι ηχους περιεργους απο την εξατμιση, δεν ειναι σπασμενος δλδ δεν ειναι ηχος απο κομματια. Ελπιζω ο φιλος να εχει βρει τι φταει και να μας γραψει. Στροφες 600-650. 

Στα 20 χρονια που οδηγαω οποτε και συντηρω αμαξι, το παω για ελεχγο ... κλεινουμε ραντεβου για την εργασια και αφου ειτε τα αγορασω εγω τα ανταλλακτικα ειτε ο μαστορας καθομαι μαζι του οσο διαρκει η εργασια. μιλαμε για τα τακτικα σερβις τακακια, λαδια, φιλτα κτλ. και για αυτες τισ δουλειες δεν χρειαζονται πολλες γνωσεις. εαν περασουμε σε μηχανη κιβωτιο ηλεκτρολογικα τοτε θελει πολυ Τυχη και πολυ ψαξιμο για σωστο μαστορα. 

Επεξ/σία από olsi20
Δημοσ.

Το πηγα κ σε έναν αλλον μηχανικό, μου καθάρισε κ αυτός την πεταλουδα, το δοκίμασε με εχτρα γείωση, το έβαλε στο συστημα κ δεν του βγάζει κάτι. Δεν μου πηρε λεφτά, νανε καλά ο άνθρωπος. Μου είπε ότι είναι καθαρά ηλεκτρολογικο το πρόβλημα. Πρέπει να βρω έναν, να κάτσει να ασχοληθεί κ οχι να αρχίζει να αλλάζει μέχρι να το βρει. 

Δημοσ.

Λοιπόν. Το πηγα κ σε ένα άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Toyota και μου είπαν ότι το βρήκαν το πρόβλημα. Η πλεξουδα είχε πρόβλημα. Κάτι που την επισκευασαν κ σημερα αφου παω να δώσω 80€ , θα το πάρω κ θα σας πω. 

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, NIGHTMARE1980 είπε

Λοιπόν. Το πηγα κ σε ένα άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Toyota και μου είπαν ότι το βρήκαν το πρόβλημα. Η πλεξουδα είχε πρόβλημα. Κάτι που την επισκευασαν κ σημερα αφου παω να δώσω 80€ , θα το πάρω κ θα σας πω. 

Ωραια αφου βρεθηκε το προβλημα! Να σου εξηγησουν και τι θεμα ειχε η πλεξουδα και δημιουργουσε αυτο το προβλημα..

Δημοσ.
Στις 17/5/2021 στις 2:57 ΜΜ, NIGHTMARE1980 είπε

σε ποιο κομματι η πλεξουδα? δλδ τοπικα σε καποιο σενσορα κατι συγκεκριμενο? 

Δημοσ.

Δυστυχώς κ εγώ ήθελα περισσότερες πληροφοριες αλλά επειδή σχολαω αργά, πηγα κ το πηρα ενώ ήταν κλειστό κ στο τηλέφωνο λόγο δουλειάς, με πηρε άλλος κ μου είπε ελα παρτο  είναι έτοιμο κ το ποσον. 

Όλα καλά. Στο ρελαντί σταμάτησε να τρέμει. Τώρα όταν ανάβω τον κλιματισμό, Ανεβοκατεβαίνει ο δείκτης. Έστειλα μήνυμα κ μου είπαν:KAΛHMEPA  KOMΠΛAPEI KAI ΞEKOMΠΛAPEI TO MOTEP TOY ac ΓI AYTO TA KANEI, NAI.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...