NIGHTMARE1980 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xsterg είπε φιλε μου κοιτα την κατασταση των ηλεκτρολογικων. αν οι πολοι ειναι καθαροι. αν η γειωση ειναι σωστη. ελεξε την με πολυμετρο. καλου κακου θα σου ελεγα να βαλεις και μια νεα μπαταρια (επωνυμη). αληθεια ποσα ah ειναι η υπαρχουσα μπαταρια? οι πολοι ειναι καθαροι-γυαλισμενοι και σφιγμενοι σωστα? 63a. Δεν βλέπω κάτι στους πολους αλλά θα τους τριψω για καλό κακό. Για την μπαταρία το σκέφτομαι γιατί ήταν καιρό παρατημενο κ λεω να βάλω μια Bosch. Αν την αλλάξω μόνος, περα απο ρολοι κλπ, θα πρεπει να μπει σε υπολογιστή για άλλες ρυθμίσεις? Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από NIGHTMARE1980
PLACEBO_89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, NIGHTMARE1980 είπε Μπορει να το βλέπω εγώ έτσι. Απλός το συγκρινα με τα αλλά 3 αυτοκίνητα που είχα πριν. Μπορει να είναι έτσι το avensis από την μάνα του. Δεν θα παω γυρευοντας να χαλασω αλλά χρήματα. Πηγαινε το και εκει που σου ειπα ή οπου αλλου θελεις.. Μην πεις οτι το ειδε η αντιπροσωπεια.. απλα να το θεσεις σαν απορια και αν σου πουν και αυτοι οτι ειναι οκ τοτε μην ασχολεισαι.. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από PLACEBO_89
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στις 6/2/2021 στις 11:04 ΠΜ, toyo73 είπε "Μια Κυριακή το πηρα για μια μακρινή βόλτα κ με άφησε από Δυναμό. Δεν φόρτιζε. Το έδωσα να μου αλλάξουν αυτόματο κ καρβουνακια σε έναν απλά γνωστό. Με πηρε κ με ρωτησε αν θέλω εναν αυτόματο που κάνει στα 80€ κ τον δικό του στα 110. Του είπα, βάλε οποίο νομίζεις εσυ καλυτερο κ σωστότερο. Κ μου βάζει με βάση αυτά που πληρωσα τον 80. Από εκείνη την μέρα ένιωσα τα Ανεβοκατεβασματα του ρελαντί, τους κραδασμούς όταν είμαι Σταματημενος στο φανάρι. Τέλος παντων δεν βλέπω η μηχανή να έχει σταθερότητα." Δυναμος λεμε και αφηστε τα περι χαμηλου ρελαντι των Ιαπωνικων.800+ κραταει το δικο μου. Οταν εκαψα τον δικο μου απο βλακεια, επειδη επλυνα την μηχανη 48 φορες τον χρονο. Την ηθελα γυαλισμενη και δεν με "εκοψε" το κεφαλι να βαζω μια σακκουλα στον δυναμο, ε καποια στιγμη τα επαιξε.Ασχοληθηκα μια φορα με επισκευη καρβουνακια- ρουλμαν κτλ. η οποια δεν πετυχε και μετα εβαλα γνησιο μεταχειρισμενο.Νομιζω γυρω στο 100σταρικο τον πηρα.Καινουργιος παθαινες εγκεφαλικο.Δεν ξαναεπεσε σταγονα νερο πλεον στον δυναμο Ψαξε βρες γνησιο μεταχειρισμενο απο μαντρα.Εμενα δουλευει τελεια εδω και 10 χρονια και 200.000+. Θυμάσαι αν έβαλες denso που φοράει ή Bosch?
toyo73 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Βosch φοραγε απο το εργοστασιο και εβαλα ακριβως τον ιδιο μεταχειρισμενο.
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Πήγα κ σε άλλο ένα εξουσιοδοτημένο κ μου είπε ότι είναι η βενζίνη. Έβαλα v power από τα she'll εδώ κ 4 μέρες κ ακόμα δεν είδα κάποια διάφορα. Δεν πιστευω να είναι η βενζίνη. Όταν είμαι Σταματημενος, η το παραθυρο ανοίγω η κλείνω ή το τιμόνι στρίβω, σαν να πεφτει η δυναμη του . Το ακουω κ στον κινητήρα. 😟. Με κουρασε όλο αυτό.
meletis_m Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 21 λεπτά πριν, NIGHTMARE1980 είπε Πήγα κ σε άλλο ένα εξουσιοδοτημένο κ μου είπε ότι είναι η βενζίνη. Έβαλα v power από τα she'll εδώ κ 4 μέρες κ ακόμα δεν είδα κάποια διάφορα. Δεν πιστευω να είναι η βενζίνη. Όταν είμαι Σταματημενος, η το παραθυρο ανοίγω η κλείνω ή το τιμόνι στρίβω, σαν να πεφτει η δυναμη του . Το ακουω κ στον κινητήρα. 😟. Με κουρασε όλο αυτό. Δέν πιστεύω οτι είναι απο καύσιμο αλλά περισότερο ηλεκτρολογικό. Ρίξτου ένα καθαριστικό συστήματος ψεκασμού ( προτίμησε Liqui Moly ), μέσα . Η μπαταρία πόσο ετών είναι , έχει μετρηθεί ;
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, meletis_m είπε Δέν πιστεύω οτι είναι απο καύσιμο αλλά περισότερο ηλεκτρολογικό. Ρίξτου ένα καθαριστικό συστήματος ψεκασμού ( προτίμησε Liqui Moly ), μέσα . Η μπαταρία πόσο ετών είναι , έχει μετρηθεί ; Εριξα liqui moly injection cleaner . Η μπαταρια γράφει του 19. Ήταν παρατημενο για καιρό. Όταν το ειχα αγοράσει από μια αντιπροσωπεία με είχε αφήσει λόγο δυναμου. Αλλαχτηκαν, καρβουνακια κ αυτόματο κ 2 φορές που το πηγα για μέτρηση, την έβγαλαν σωστή
BarcodeCrew Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Στις 1/2/2021 στις 7:21 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε Μπορεις να πας στον Τατουρη που δουλευε στην toyota! Αλλα και να μην δουλευε γι αυτον ειναι γελοια υποθεση!!!! Ειναι και youtuber! Μωραΐτη Μηχαήλ 7 Νέο ψυχικό, 11525 Athens, Greece Land lane 210 67 77 202 ΥΓ. Αυτος μας ανοιξε τα ματια γιατι πολλα vvti καινε λαδια!!! Εκεινο το διαστημα δουλευε στην toyota εδω στην Ελλαδα και επισκευαζε μοτερ! Ο Τατουρης στα λογια και στις γνωσεις μπορει να ξερει πολλα πραγματα ,αλαλ η ουσια ειναι οτι βαραει στις τιμες.Επειδη αυτον του εβλεπα τα βιντεο οταν ηταν ακομα Αφρικη και στα σχολια εβλεπα οτι ειναι καλος μαστορας και κανενας τοτε δεν ειχε παει στο συνεργειο του ,αφου δεν ειχε ερθει ακομα Αθηνα. Πριν 6 μηνες πηγα στο συνεργειο του ,αφου παντου διαβαζα ,οοοο τι καλος μαστορας ,πολλα γνωριζει και διαφορα καλα πραγματα.Του πηγα ενα αμαξι 21 χρονων για αλλαγη τετραδα δισκοφρενα και τακακια και η τιμη που μου ζηταγε 250€ συνολο. Λαθος που εκανα μεγαλο ειναι οτι συμφωνησα να τα αλλαξει οταν μου ειπε τιμη. Μου ειπε κατι σαν δικαιολογια ,οτι το αμαξι επειδη του ειχα πει ,οτι 1χρονο και 4 μηνες ηταν σε ακινησια οι πισο τροχοι ηταν κολλημενοι. Ουτε μου ειπε τι μαρκα δισκοφρενα και τακακια εβαλε ,ουτε καμια αποδειξη οτι ηταν καινουργια και αγορασμενα προσφατα. Ενα ενα εχω να πω ,στο ιντερνετ απο σχολια ποτε ξανα συμπερασματα για μαστορες.Δεν εχουν παει να τους κανει καμια εργασια και σχολιαζουν οτι ειναι ο καλυτερος.Ο ιδιος εχει πει παλια σε βιντεο(τα πρωτα βιντεο οταν ηρθε παλι Αθηνα και ακομα εφτιαχνε το συνεργειο του) ,οτι για εργασιες ωρες ,χρεωνει οσο η καθε αντιπροσωπια! 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 57 λεπτά πριν, BarcodeCrew είπε Ο Τατουρης στα λογια και στις γνωσεις μπορει να ξερει πολλα πραγματα ,αλαλ η ουσια ειναι οτι βαραει στις τιμες.Επειδη αυτον του εβλεπα τα βιντεο οταν ηταν ακομα Αφρικη και στα σχολια εβλεπα οτι ειναι καλος μαστορας και κανενας τοτε δεν ειχε παει στο συνεργειο του ,αφου δεν ειχε ερθει ακομα Αθηνα. Πριν 6 μηνες πηγα στο συνεργειο του ,αφου παντου διαβαζα ,οοοο τι καλος μαστορας ,πολλα γνωριζει και διαφορα καλα πραγματα.Του πηγα ενα αμαξι 21 χρονων για αλλαγη τετραδα δισκοφρενα και τακακια και η τιμη που μου ζηταγε 250€ συνολο. Λαθος που εκανα μεγαλο ειναι οτι συμφωνησα να τα αλλαξει οταν μου ειπε τιμη. Μου ειπε κατι σαν δικαιολογια ,οτι το αμαξι επειδη του ειχα πει ,οτι 1χρονο και 4 μηνες ηταν σε ακινησια οι πισο τροχοι ηταν κολλημενοι. Ουτε μου ειπε τι μαρκα δισκοφρενα και τακακια εβαλε ,ουτε καμια αποδειξη οτι ηταν καινουργια και αγορασμενα προσφατα. Ενα ενα εχω να πω ,στο ιντερνετ απο σχολια ποτε ξανα συμπερασματα για μαστορες.Δεν εχουν παει να τους κανει καμια εργασια και σχολιαζουν οτι ειναι ο καλυτερος.Ο ιδιος εχει πει παλια σε βιντεο(τα πρωτα βιντεο οταν ηρθε παλι Αθηνα και ακομα εφτιαχνε το συνεργειο του) ,οτι για εργασιες ωρες ,χρεωνει οσο η καθε αντιπροσωπια! Ναι πρεπει να ειναι ακριβος! Και γω τον ειχα ρωτησει(μεσα απο τα social) σε παλιο αμαξι εργασια για δισκοπλατο και απλα δεν απαντησε.. Επισης οσες φορες εχω περασει απ εξω βλεπω αυτοκινητα που ειναι ακριβα στη συντηρηση! Που σημαινει οτι ο Τατουρης απωθει τους μεροκαματιάρηδες με τα κοστολογια που βγαζει!!! Κοιτα γυρω στα 150ευρω βαζεις καλες δισκοπλακες και τακακια(ολα μαζι) Και καποιος για εργασια να ζητησει εκει στα 50ευρω. Αρα ο Τατουρης χονδρικα σου πηρε 50ευρω παραπανω αλλα ειναι και αυτο που λες δεν ξερεις τ ανταλλακτικα που σου εβαλε! Ρε τον Τατουρη ευ ζην και αυτος και μαλιστα βαρβατο!!! Αντε να δουμε σαν χωρα που θα καταληξουμε..!!!! ΥΓ. Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να ειχα τα κερδη του Τατουρη.. Θα ειχα πεθανει απο την μασα!!!! Ποιος μπορει να αντισταθει στο ποιοτικο φαγητο???!!!!!!!!!!!!!!!🤪 1
BarcodeCrew Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Ναι πρεπει να ειναι ακριβος! Και γω τον ειχα ρωτησει(μεσα απο τα social) σε παλιο αμαξι εργασια για δισκοπλατο και απλα δεν απαντησε.. Επισης οσες φορες εχω περασει απ εξω βλεπω αυτοκινητα που ειναι ακριβα στη συντηρηση! Που σημαινει οτι ο Τατουρης απωθει τους μεροκαματιάρηδες με τα κοστολογια που βγαζει!!! Κοιτα γυρω στα 150ευρω βαζεις καλες δισκοπλακες και τακακια(ολα μαζι) Και καποιος για εργασια να ζητησει εκει στα 50ευρω. Αρα ο Τατουρης χονδρικα σου πηρε 50ευρω παραπανω αλλα ειναι και αυτο που λες δεν ξερεις τ ανταλλακτικα που σου εβαλε! Ρε τον Τατουρη ευ ζην και αυτος και μαλιστα βαρβατο!!! Αντε να δουμε σαν χωρα που θα καταληξουμε..!!!! ΥΓ. Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να ειχα τα κερδη του Τατουρη.. Θα ειχα πεθανει απο την μασα!!!! Ποιος μπορει να αντισταθει στο ποιοτικο φαγητο???!!!!!!!!!!!!!!!🤪 Εγω δεν ξερω σαν μαστορας αν ειναι καλος ή οχι ,αλλα για τετραδα δισκοφρενα(χωρις να μου πει σου εβαλα ταδε μαρκα να και τα κουτια και η αποδειξη απο εκει που τα αγορασα ) για'μενα δεν ειναι σωστος.3 μερες του το ειχα αφησει και οταν πηγα ,επειδη του εδωσα λεφτα σε 50αρικα και καλα μου κρατησε 20-30€ λιγοτερο ,επειδη επρεπε να μου επιστρεψει ρεστα. Ουτε αποδειξη ,Ελλαδα εισαι ,τι αποδειξη λεω και εγω Και εγω οταν πηγα πρωτη φορα ,μεσα κατι φιατ 20 και βαλε ετων σαν το δικο μου ,καπνιζε και μεσα ο Τατουρης ,μετα απο 3 μερες βλεπω ενα cayenne 15 ετων.... Τελος Σεπτεμβρη ειχα παει ,ειχε και ενα βοηθο μεσα που δεν ειχε σκουπισει τα λαδια απο το φιατ και τα λαδια ηταν κατω στο πατομα χυμα και τετοια γλυστρα πηγα να φαω ,σιγουρα θα ειχα σπασει το κεφαλι μου αν επεφτα Κακια δεν του κραταω(κραταω στον εαυτο μου ,που τον επελεξα) ,αλλα με τετοιες τιμες σε απλα πραγματα ,δεν ξαναπαταει το ποδι μου δευτερη φορα.
Klausx Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, BarcodeCrew είπε Ο Τατουρης στα λογια και στις γνωσεις μπορει να ξερει πολλα πραγματα ,αλαλ η ουσια ειναι οτι βαραει στις τιμες.Επειδη αυτον του εβλεπα τα βιντεο οταν ηταν ακομα Αφρικη και στα σχολια εβλεπα οτι ειναι καλος μαστορας και κανενας τοτε δεν ειχε παει στο συνεργειο του ,αφου δεν ειχε ερθει ακομα Αθηνα. Πριν 6 μηνες πηγα στο συνεργειο του ,αφου παντου διαβαζα ,οοοο τι καλος μαστορας ,πολλα γνωριζει και διαφορα καλα πραγματα.Του πηγα ενα αμαξι 21 χρονων για αλλαγη τετραδα δισκοφρενα και τακακια και η τιμη που μου ζηταγε 250€ συνολο. Λαθος που εκανα μεγαλο ειναι οτι συμφωνησα να τα αλλαξει οταν μου ειπε τιμη. Μου ειπε κατι σαν δικαιολογια ,οτι το αμαξι επειδη του ειχα πει ,οτι 1χρονο και 4 μηνες ηταν σε ακινησια οι πισο τροχοι ηταν κολλημενοι. Ουτε μου ειπε τι μαρκα δισκοφρενα και τακακια εβαλε ,ουτε καμια αποδειξη οτι ηταν καινουργια και αγορασμενα προσφατα. Ενα ενα εχω να πω ,στο ιντερνετ απο σχολια ποτε ξανα συμπερασματα για μαστορες.Δεν εχουν παει να τους κανει καμια εργασια και σχολιαζουν οτι ειναι ο καλυτερος.Ο ιδιος εχει πει παλια σε βιντεο(τα πρωτα βιντεο οταν ηρθε παλι Αθηνα και ακομα εφτιαχνε το συνεργειο του) ,οτι για εργασιες ωρες ,χρεωνει οσο η καθε αντιπροσωπια! 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Ναι πρεπει να ειναι ακριβος! Και γω τον ειχα ρωτησει(μεσα απο τα social) σε παλιο αμαξι εργασια για δισκοπλατο και απλα δεν απαντησε.. Επισης οσες φορες εχω περασει απ εξω βλεπω αυτοκινητα που ειναι ακριβα στη συντηρηση! Που σημαινει οτι ο Τατουρης απωθει τους μεροκαματιάρηδες με τα κοστολογια που βγαζει!!! Κοιτα γυρω στα 150ευρω βαζεις καλες δισκοπλακες και τακακια(ολα μαζι) Και καποιος για εργασια να ζητησει εκει στα 50ευρω. Αρα ο Τατουρης χονδρικα σου πηρε 50ευρω παραπανω αλλα ειναι και αυτο που λες δεν ξερεις τ ανταλλακτικα που σου εβαλε! Ρε τον Τατουρη ευ ζην και αυτος και μαλιστα βαρβατο!!! Αντε να δουμε σαν χωρα που θα καταληξουμε..!!!! ΥΓ. Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να ειχα τα κερδη του Τατουρη.. Θα ειχα πεθανει απο την μασα!!!! Ποιος μπορει να αντισταθει στο ποιοτικο φαγητο???!!!!!!!!!!!!!!!🤪 48 λεπτά πριν, BarcodeCrew είπε Εγω δεν ξερω σαν μαστορας αν ειναι καλος ή οχι ,αλλα για τετραδα δισκοφρενα(χωρις να μου πει σου εβαλα ταδε μαρκα να και τα κουτια και η αποδειξη απο εκει που τα αγορασα ) για'μενα δεν ειναι σωστος.3 μερες του το ειχα αφησει και οταν πηγα ,επειδη του εδωσα λεφτα σε 50αρικα και καλα μου κρατησε 20-30€ λιγοτερο ,επειδη επρεπε να μου επιστρεψει ρεστα. Ουτε αποδειξη ,Ελλαδα εισαι ,τι αποδειξη λεω και εγω Και εγω οταν πηγα πρωτη φορα ,μεσα κατι φιατ 20 και βαλε ετων σαν το δικο μου ,καπνιζε και μεσα ο Τατουρης ,μετα απο 3 μερες βλεπω ενα cayenne 15 ετων.... Τελος Σεπτεμβρη ειχα παει ,ειχε και ενα βοηθο μεσα που δεν ειχε σκουπισει τα λαδια απο το φιατ και τα λαδια ηταν κατω στο πατομα χυμα και τετοια γλυστρα πηγα να φαω ,σιγουρα θα ειχα σπασει το κεφαλι μου αν επεφτα Κακια δεν του κραταω(κραταω στον εαυτο μου ,που τον επελεξα) ,αλλα με τετοιες τιμες σε απλα πραγματα ,δεν ξαναπαταει το ποδι μου δευτερη φορα. Ένα μικρό συνεργείο έχει...αν κάτσει να ασχολείται με αλλαγές λαδιών και φρένων θα πρέπει να είναι εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με την διαφήμιση που έχει σαν youtuber κτλ. Θα κάνεις σε αυτόν μία δύσκολη επισκευή που θες να γίνει 100% σωστά, σε κινητήρα, σασμάν κτλ Αλλαγή δίσκων και τακάκια μπροστά δεν παίρνει παραπάνω από 30 λεπτά. 1 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 18 ώρες πριν, BarcodeCrew είπε Εγω δεν ξερω σαν μαστορας αν ειναι καλος ή οχι ,αλλα για τετραδα δισκοφρενα(χωρις να μου πει σου εβαλα ταδε μαρκα να και τα κουτια και η αποδειξη απο εκει που τα αγορασα ) για'μενα δεν ειναι σωστος.3 μερες του το ειχα αφησει και οταν πηγα ,επειδη του εδωσα λεφτα σε 50αρικα και καλα μου κρατησε 20-30€ λιγοτερο ,επειδη επρεπε να μου επιστρεψει ρεστα. Ουτε αποδειξη ,Ελλαδα εισαι ,τι αποδειξη λεω και εγω Και εγω οταν πηγα πρωτη φορα ,μεσα κατι φιατ 20 και βαλε ετων σαν το δικο μου ,καπνιζε και μεσα ο Τατουρης ,μετα απο 3 μερες βλεπω ενα cayenne 15 ετων.... Τελος Σεπτεμβρη ειχα παει ,ειχε και ενα βοηθο μεσα που δεν ειχε σκουπισει τα λαδια απο το φιατ και τα λαδια ηταν κατω στο πατομα χυμα και τετοια γλυστρα πηγα να φαω ,σιγουρα θα ειχα σπασει το κεφαλι μου αν επεφτα Κακια δεν του κραταω(κραταω στον εαυτο μου ,που τον επελεξα) ,αλλα με τετοιες τιμες σε απλα πραγματα ,δεν ξαναπαταει το ποδι μου δευτερη φορα. Αν δεν εχεις καποιον δικο σου για βασικο service μπορεις να πας και δω https://www.car-e.gr/ Ειναι λιγο πιο πανω απο τον Τατουρη.. Εχει καλες τιμες στα λαδια και η τιμη ειναι μαζι με την αλλαγη! Επισης εχει καi τα raxol καλα λαδια για παλια αυτοκινητα καπου στα 3.5ε/λ 10w40. Εχει και ανταλλακτικα after market. Μπες και δες τι δισκοπλακες και τακακια εχει για το δικο σου και μετα παρε ενα τηλ. να σου δωσει μια τιμη του με εργασια ετσι απο περιεργεια.. 18 ώρες πριν, Klausx είπε Ένα μικρό συνεργείο έχει...αν κάτσει να ασχολείται με αλλαγές λαδιών και φρένων θα πρέπει να είναι εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με την διαφήμιση που έχει σαν youtuber κτλ. Θα κάνεις σε αυτόν μία δύσκολη επισκευή που θες να γίνει 100% σωστά, σε κινητήρα, σασμάν κτλ Αλλαγή δίσκων και τακάκια μπροστά δεν παίρνει παραπάνω από 30 λεπτά. Το σωστο οταν ο μαστορας χρεωνει ακριβα πρεπει να αναφερει μαρκα ανταλλακτικων και αν η τιμη δεν συμπεριλαμβανει αποδειξη τουλαχιστον να δωσει την αποδειξη των ανταλλακτικων! 1
Klausx Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Το σωστο οταν ο μαστορας χρεωνει ακριβα πρεπει να αναφερει μαρκα ανταλλακτικων και αν η τιμη δεν συμπεριλαμβανει αποδειξη τουλαχιστον να δωσει την αποδειξη των ανταλλακτικων! Στην ουσία δεν υπάρχει σωστό ή λάθος όπως δεν υπάρχει ακριβό και φτηνό σε Υπηρεσίες. Όταν ζητάς την τέλεια εργασία και με εγγύηση θα υπάρχει και το ανάλογο κόστος, αλλιώς πας στο μαστρομπαμπη και στην χειρότερη να το 2πλο πληρώσεις. Εφόσον σε ενημερώνει για το κόστος από πριν είναι καθαρά επιλογή σου.
stefan123 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Ποιος δίνει απόδειξη σε ότι κανει; Η λύση είναι να του πας εσύ τα ανταλλακτικά αλλά αν είναι λαμόγιο παίζει να σου βάλει μεταχειρισμενα δικά του,η να μην στα αλλάξει καθόλου...Ουτε λύση είναι να κάθεσαι πάνω από το κεφάλι του σαν τον χαρο.....Βρείτε άτομα εμπιστοσύνης,μόνο αυτό... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα