NIGHTMARE1980 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΤΚαλημέρα στην παρεα. Πήρα το θάρρος να γράψω το πρόβλημα μου εδώ πριν ξοδέψω περισσοτερα και σε αλλά συνέργεια κλπ. Πριν κάτι μήνες, πηρα ένα avensis 2006 1.8 από αντιπροσωπεία. . Αν θυμάμαι καλά το αυτοκίνητο πρεπει να ήταν παρατημενο για καιρό( μου το είπε αργότερα). Μέσα σε μια εβδομαδα το μετακινησα 2 φορές σε κοντινά δρομολόγια. Μια Κυριακή το πηρα για μια μακρινή βόλτα κ με άφησε από Δυναμό. Δεν φόρτιζε. Το έδωσα να μου αλλάξουν αυτόματο κ καρβουνακια σε έναν απλά γνωστό. Με πηρε κ με ρωτησε αν θέλω εναν αυτόματο που κάνει στα 80€ κ τον δικό του στα 110. Του είπα, βάλε οποίο νομίζεις εσυ καλυτερο κ σωστότερο. Κ μου βάζει με βάση αυτά που πληρωσα τον 80. Από εκείνη την μέρα ένιωσα τα Ανεβοκατεβασματα του ρελαντί, τους κραδασμούς όταν είμαι Σταματημενος στο φανάρι. Τέλος παντων δεν βλέπω η μηχανή να έχει σταθερότητα. Τον παίρνω τηλέφωνο κ μου λέει ότι δεν έχει να κάνει με το ότι έβαλε ένα συμβατό αυτόματο . Του δίνω κ μου κάνει κ ενα καθαρισμό στην πεταλουδα. Χωρίς να αλλάξει κάτι. Γιατί εμένα μου λέει ότι κάτι παιζει με τον αυτόματο? Το πηγα σε 2 ηλεκτρολογους κ οι μετρήσεις σε μπαταρία κ Δυναμό ήταν σωστές. Ευχαριστώ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από NIGHTMARE1980
meletis_m Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, NIGHTMARE1980 είπε ΤΚαλημέρα στην παρεα. Πήρα το θάρρος να γράψω το πρόβλημα μου εδώ πριν ξοδέψω περισσοτερα και σε αλλά συνέργεια κλπ. Πριν κάτι μήνες, πηρα ένα avensis 2006 1.8 από αντιπροσωπεία. . Αν θυμάμαι καλά το αυτοκίνητο πρεπει να ήταν παρατημενο για καιρό( μου το είπε αργότερα). Μέσα σε μια εβδομαδα το μετακινησα 2 φορές σε κοντινά δρομολόγια. Μια Κυριακή το πηρα για μια μακρινή βόλτα κ με άφησε από Δυναμό. Δεν φόρτιζε. Το έδωσα να μου αλλάξουν αυτόματο κ καρβουνακια σε έναν απλά γνωστό. Με πηρε κ με ρωτησε αν θέλω εναν αυτόματο που κάνει στα 80€ κ τον δικό του στα 110. Του είπα, βάλε οποίο νομίζεις εσυ καλυτερο κ σωστότερο. Κ μου βάζει με βάση αυτά που πληρωσα τον 80. Από εκείνη την μέρα ένιωσα τα Ανεβοκατεβασματα του ρελαντί, τους κραδασμούς όταν είμαι Σταματημενος στο φανάρι. Τέλος παντων δεν βλέπω η μηχανή να έχει σταθερότητα. Τον παίρνω τηλέφωνο κ μου λέει ότι δεν έχει να κάνει με το ότι έβαλε ένα συμβατό αυτόματο . Του δίνω κ μου κάνει κ ενα καθαρισμό στην πεταλουδα. Χωρίς να αλλάξει κάτι. Γιατί εμένα μου λέει ότι κάτι παιζει με τον αυτόματο? Το πηγα σε 2 ηλεκτρολογους κ οι μετρήσεις σε μπαταρία κ Δυναμό ήταν σωστές. Ευχαριστώ Κάνε ένα έλεγχο όλα τα κολάρα αέρα μήπως τραβάει απο κάπου αέρα. Επίσης η πεταλούδα του μήπως είναι ηλεκτρονική και θέλει μηδενισμό / καλιμπράρισμα σε διαγνωστικό ;
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δεν το γνωρίζω αν είναι ηλεκτρονική κ τι εργασία έκανε ο μηχανικός που το πηγα.
PLACEBO_89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, NIGHTMARE1980 είπε ΤΚαλημέρα στην παρεα. Πήρα το θάρρος να γράψω το πρόβλημα μου εδώ πριν ξοδέψω περισσοτερα και σε αλλά συνέργεια κλπ. Πριν κάτι μήνες, πηρα ένα avensis 2006 1.8 από αντιπροσωπεία. . Αν θυμάμαι καλά το αυτοκίνητο πρεπει να ήταν παρατημενο για καιρό( μου το είπε αργότερα). Μέσα σε μια εβδομαδα το μετακινησα 2 φορές σε κοντινά δρομολόγια. Μια Κυριακή το πηρα για μια μακρινή βόλτα κ με άφησε από Δυναμό. Δεν φόρτιζε. Το έδωσα να μου αλλάξουν αυτόματο κ καρβουνακια σε έναν απλά γνωστό. Με πηρε κ με ρωτησε αν θέλω εναν αυτόματο που κάνει στα 80€ κ τον δικό του στα 110. Του είπα, βάλε οποίο νομίζεις εσυ καλυτερο κ σωστότερο. Κ μου βάζει με βάση αυτά που πληρωσα τον 80. Από εκείνη την μέρα ένιωσα τα Ανεβοκατεβασματα του ρελαντί, τους κραδασμούς όταν είμαι Σταματημενος στο φανάρι. Τέλος παντων δεν βλέπω η μηχανή να έχει σταθερότητα. Τον παίρνω τηλέφωνο κ μου λέει ότι δεν έχει να κάνει με το ότι έβαλε ένα συμβατό αυτόματο . Του δίνω κ μου κάνει κ ενα καθαρισμό στην πεταλουδα. Χωρίς να αλλάξει κάτι. Γιατί εμένα μου λέει ότι κάτι παιζει με τον αυτόματο? Το πηγα σε 2 ηλεκτρολογους κ οι μετρήσεις σε μπαταρία κ Δυναμό ήταν σωστές. Ευχαριστώ Αν το αυτοκινητο πηγαινει απροβληματιστα απλα κανει ιστοριες στο ρελαντι τοτε ειναι απο πεταλουδα ή egr. Μου εκανε και μενα ιστοριες στο ρελαντι και μου ειχαν πει για καθαρισμο egr. Του εκανα μερικα πατηματα και εστρωσε!!! 4 ώρες πριν, NIGHTMARE1980 είπε Δεν το γνωρίζω αν είναι ηλεκτρονική κ τι εργασία έκανε ο μηχανικός που το πηγα. Πηγαινε σ ενα εξειδικευμενο toyota.. Αθηνα εισαι?
Klausx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, NIGHTMARE1980 είπε ΤΚαλημέρα στην παρεα. Πήρα το θάρρος να γράψω το πρόβλημα μου εδώ πριν ξοδέψω περισσοτερα και σε αλλά συνέργεια κλπ. Πριν κάτι μήνες, πηρα ένα avensis 2006 1.8 από αντιπροσωπεία. . Αν θυμάμαι καλά το αυτοκίνητο πρεπει να ήταν παρατημενο για καιρό( μου το είπε αργότερα). Μέσα σε μια εβδομαδα το μετακινησα 2 φορές σε κοντινά δρομολόγια. Μια Κυριακή το πηρα για μια μακρινή βόλτα κ με άφησε από Δυναμό. Δεν φόρτιζε. Το έδωσα να μου αλλάξουν αυτόματο κ καρβουνακια σε έναν απλά γνωστό. Με πηρε κ με ρωτησε αν θέλω εναν αυτόματο που κάνει στα 80€ κ τον δικό του στα 110. Του είπα, βάλε οποίο νομίζεις εσυ καλυτερο κ σωστότερο. Κ μου βάζει με βάση αυτά που πληρωσα τον 80. Από εκείνη την μέρα ένιωσα τα Ανεβοκατεβασματα του ρελαντί, τους κραδασμούς όταν είμαι Σταματημενος στο φανάρι. Τέλος παντων δεν βλέπω η μηχανή να έχει σταθερότητα. Τον παίρνω τηλέφωνο κ μου λέει ότι δεν έχει να κάνει με το ότι έβαλε ένα συμβατό αυτόματο . Του δίνω κ μου κάνει κ ενα καθαρισμό στην πεταλουδα. Χωρίς να αλλάξει κάτι. Γιατί εμένα μου λέει ότι κάτι παιζει με τον αυτόματο? Το πηγα σε 2 ηλεκτρολογους κ οι μετρήσεις σε μπαταρία κ Δυναμό ήταν σωστές. Ευχαριστώ Χωρίς έλεγχο το πήρες; Σίγουρα δεν φταίει το αυτόματο ή το δυναμό για το πρόβλημα που λες. Θέλει έλεγχο από συνεργείο κατά προτίμηση να ασχολείται με Toyota ώστε να σου βρει την βλάβη γρηγορότερα. Κραδασμούς τι εννοείς ακριβώς; Στο τιμόνι;
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Αν το αυτοκινητο πηγαινει απροβληματιστα απλα κανει ιστοριες στο ρελαντι τοτε ειναι απο πεταλουδα ή egr. Μου εκανε και μενα ιστοριες στο ρελαντι και μου ειχαν πει για καθαρισμο egr. Του εκανα μερικα πατηματα και εστρωσε!!! Πηγαινε σ ενα εξειδικευμενο toyota.. Αθηνα εισαι? Ναι Αθήνα 1 ώρα πριν, Klausx είπε Χωρίς έλεγχο το πήρες; Σίγουρα δεν φταίει το αυτόματο ή το δυναμό για το πρόβλημα που λες. Θέλει έλεγχο από συνεργείο κατά προτίμηση να ασχολείται με Toyota ώστε να σου βρει την βλάβη γρηγορότερα. Κραδασμούς τι εννοείς ακριβώς; Στο τιμόνι; Οχι στο τιμόνι, γενικά στο αυτοκίνητο.
meletis_m Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, NIGHTMARE1980 είπε Ναι Αθήνα Οχι στο τιμόνι, γενικά στο αυτοκίνητο. Μπορεί να ευθύνεται κάποια βάση μηχανής για τούς κραδασμούς , θέλει έλεγχο .
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, meletis_m είπε Μπορεί να ευθύνεται κάποια βάση μηχανής για τούς κραδασμούς , θέλει έλεγχο . Οι βάσεις είναι εντάξει. Με το ρελαντί έχει να κάνει. Σαν να παει να σβήσει είναι, για δευτερόλεπτα κ μετα επανέρχεται κ ξανά το ιδιο
PLACEBO_89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, NIGHTMARE1980 είπε Ναι Αθήνα Μπορεις να πας στον Τατουρη που δουλευε στην toyota! Αλλα και να μην δουλευε γι αυτον ειναι γελοια υποθεση!!!! Ειναι και youtuber! Μωραΐτη Μηχαήλ 7 Νέο ψυχικό, 11525 Athens, Greece Land lane 210 67 77 202 ΥΓ. Αυτος μας ανοιξε τα ματια γιατι πολλα vvti καινε λαδια!!! Εκεινο το διαστημα δουλευε στην toyota εδω στην Ελλαδα και επισκευαζε μοτερ! 2
xsterg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 για 30€ δεν εβαλες το γνησιο? τουλαχιστον να ειχες την σιγουρια οτι δεν ειναι απο αυτο.
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δεν το επέλεξα εγώ. Το αφησα στην εμπειρία του
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μάλλον δεν το γλιτώνω να το παω στην Toyota . Κ ο πιο κοντινος είναι ο Γιαννιτσας Στις 1/2/2021 στις 7:21 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε Μπορεις να πας στον Τατουρη που δουλευε στην toyota! Αλλα και να μην δουλευε γι αυτον ειναι γελοια υποθεση!!!! Ειναι και youtuber! Μωραΐτη Μηχαήλ 7 Νέο ψυχικό, 11525 Athens, Greece Land lane 210 67 77 202 ΥΓ. Αυτος μας ανοιξε τα ματια γιατι πολλα vvti καινε λαδια!!! Εκεινο το διαστημα δουλευε στην toyota εδω στην Ελλαδα και επισκευαζε μοτερ! Καλός φαίνεται αλλά είναι λίγο μακριά. Από τιμές είναι ίδιες με τις Toyota?
stefan123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πόσα χιλιόμετρα εχεις; εισαγωγης;;Για ενδελεχή έλεγχο μπορείς να το πας στον δάσκαλο,τον Μανώλη τον τατουρη που είναι και γνωστης και καλό παιδί...Επίσης ψάξε για αντιπροσωπεία τογιοτα που ξέρουν το αυτοκίνητο,αλλά εδώ έχει παγίδα...Μερικές είναι γεια σου και μερικές πολύ καλές,ανάλογα το προσωπικό που το απαρτίζουν...Ψάξε στα σχόλια στο Google και βρες ποια έχει κατά γενική ομολογία τα καλύτερα...είναι μια ένδειξη---δεν είναι απόλυτο... Γιατί αν είναι να σου αλλάξουν το μισό αμάξι,και τελικά να το φτιάξουν,άστο καλύτερα.......Θα ψάξεις γνώστες και σωστά άτομα... Αμαξαρα το avensis,είχε μια παρτίδα όμως (vvti) που έκαιγε λάδια...Κατασκευαστικό λάθος από το εργοστάσιο,δεν ξέρω αν ήταν η δικιά σου... Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από stefan123
PLACEBO_89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, NIGHTMARE1980 είπε Μάλλον δεν το γλιτώνω να το παω στην Toyota . Κ ο πιο κοντινος είναι ο Γιαννιτσας Καλός φαίνεται αλλά είναι λίγο μακριά. Από τιμές είναι ίδιες με τις Toyota? Να πας εδω https://goo.gl/maps/36wkwX7qDRSr6Mbb7 Εξειδικευμενο toyota με καλες τιμες!
toyo73 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Οταν αλλαζεις κατι και μετα δημιουργηται το προβλημα, τοτε ψαχνεις αυτο που αλλαξες.Εκτος και εαν εκανε καμια μ@λακια αλλου ο μηχανικος και δεν στο ειπε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα