Προς το περιεχόμενο

Pc & iPad controller για casual gaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Ενδιαφέρομαι για ένα controller για ελαφριά χρήση σε υπολογιστή και κάνα παιχνιδάκι στο iPad. Από μια σύντομη έρευνα που έκανα τείνω να καταλήξω στο Xbox controller, αλλά είπα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη πριν προβώ σε παραγγελία. Έχω βάλει στο μάτι αυτό. Θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται να πάρω κάποιον ανταπτορα για σύνδεση σε pc ή Αν είναι plug n play. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο μήπως ή κάτι πιο οικονομικό; Το controller του ps4 ή του ps5 είναι συμβατά με pc;   

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από thodoris20s
Δημοσ.

Προσωπικά ότι εμπειρία είχα σε οικονομικό controlled δεν ήταν ιακονοποιητική. Xbox και Ps4(ps4 dualshock δουλεύω) νομίζω είναι οι πιο safe επιλογές. Συνδέονται και τα 3(και το ps5) στο pc μέσω bluetooth οπότε προϋπόθεση είναι να υπάρχει bluetooth. Αν δεν έχεις, σε pc βάζεις εύκολα με ένα stick, στο ipad φαντάζομαι έχει μα δεν ξέρω πως παίζει...

• Like 1
Δημοσ.

@thodoris20s Τα xbox χειριστήρια παίζουν κανονικά σε pc με Bluetooth ή με καλώδιο. Τα w10 έχουν ενσωματωμένους τους drivers για Xbox controller και το υποστηρίζουν πλήρως. Επίσης τα DualShock 4 και DualSense (ps5) παίζουν κανονικά σε pc είτε με καλώδιο είτε με Bluetooth dongle με τους ενσωματωμένους drivers για ps controllers. Τώρα και στο ipad θα παίξουν κανονικά με Bluetooth. Απλά δε ξέρω ακριβώς αν υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες των controller. 

Στο pc αν θες να συνδεθείς με Bluetooth θα πρέπει αν είναι desktop να πάρεις ένα dongle σαν αυτό ή αυτό. Αν είναι λάπτοπ κατά πάσα πιθανότητα έχει Bluetooth.  

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι υπερικανοποιημένος και από τα Xbox 360. Έχω αγοράσει 5 συνολικά από το φόρουμ εδώ 10-15ε το καθένα. Είναι πολύ κακά όμως για fighting games (π.χ. Mortal Kombat).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jastonas είπε

Εγώ είμαι υπερικανοποιημένος και από τα Xbox 360. Έχω αγοράσει 5 συνολικά από το φόρουμ εδώ 10-15ε το καθένα. Είναι πολύ κακά όμως για fighting games (π.χ. Mortal Kombat).

Πολύ καλά τα χειριστήρια του 360 όμως πες και ότι δεν παίζουν χωρίς ανταπτορα ασύρματα... Δεν είναι bluetooth και έχουν δικό τους πρωτόκολλο επικοινωνίας, παίζουν με ειδικό dongle και πλέον βρίσκεις να αγοράσεις μόνο την κινεζική version του, που δεν είναι και η καλύτερη... Ενσύρματα παίζουν όλα τα προαναφερθέντα.

• Like 1
Δημοσ.

Με κατατοπίσατε παιδιά ευχαριστώ πολύ! Η μητρική μου έχει bluetooth οπότε είμαι καλυμμένος και από εκεί.

Θα ψάξω στις αγγελίες αλλιώς θα τσιμπήσω ένα από το σκρουτζ.

Ευχαριστώ και πάλι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...