BillyBlack37 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Λοιπόν πρόκειται να πάρω τον σταθερό μ σε μέρος όπου δεν θα έχω πρόσβαση σε ethernet. Άμα πάρω μια κάρτα δικτύου και συνδεθώ με wifi θα είμαι εντάξει;; Αξίζει η αγορά;;; Θα έχω προβλήματα στην εγκατάσταση;;; Παρακαλώ βοηθήστε Επίσης βλέπω την συγκεκριμένη στο skroutz αλλά ακούω και άλλες προτάσεις Gigabyte GC-WBAX200 Ευχαριστώ πολύ!!!
JDROGAS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Mια χαρα ειναι η καρτουλα και πολυ καλη μαλιστα. Την απορια σου δεν εχω καταλαβει.....
afm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Αν είσαι μέσα στην εμβέλεια του router σου θα είσαι μια χαρά. Αν όμως είσαι εκτός εμβέλειας (μεγάλη απόσταση από το router) ή το σήμα είναι χαμηλό (πχ μεσολαβούν αρκετοί τοίχοι) τότε θα έχεις πρόβλημα. Μπορείς χονδρικά να δεις περίπου τι θα πιάνεις χρησιμοποιώντας το κινητό σου. Συνδέεις το κινητό σου στο wifi του router σου. Αν εκεί που θα βάλεις τον υπολογιστή σου το κινητό σου έχει full σήμα τότε όλα καλά. Αν έχει χαμηλό σήμα καλούτσικα. Αν δεν έχει σήμα το κινητό τότε το ξεχνάς.
BillyBlack37 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Την πηρα τελικα βγηκε οντως πολυ καλη ευχαριστω. επεισης λετε να κατεβασω και τα drivers δεν τα εχω βαλει αλλα δεν μ παρουσιασε κανενα προβλημα με το που ανοιξα το pc αμεσως ειχα wifi τωρα για το bluetooth δεν ειμαι σιγουρος γτ δεν το δοκιμασα ακομα
manolis940 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, BillyBlack37 είπε Την πηρα τελικα βγηκε οντως πολυ καλη ευχαριστω. επεισης λετε να κατεβασω και τα drivers δεν τα εχω βαλει αλλα δεν μ παρουσιασε κανενα προβλημα με το που ανοιξα το pc αμεσως ειχα wifi τωρα για το bluetooth δεν ειμαι σιγουρος γτ δεν το δοκιμασα ακομα Άμα δουλεύει και το bluetooth, το μπελά σου ψάχνεις ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα