zacharias99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ. Πήρα πριν 5 ημέρες την παραπάνω τηλεόραση αλλά διαπίστωσα έντονο bleeding + 4 καμμενα pixel. Τα πιξελ δε με τρελαινουν τόσο, ομως το bleeding προσωπικά μου φαίνεται έντονο. Μπορείτε να μου πείτε μια γνώμη για το αν ειναι αποδεκτό τοσο bleeding και αν είμαι υπερβολικός ή θα προχωρουσατε και εσεις σε αντικατάσταση? (H λευκή τελεία πάνω στη μέση είναι από το βίντεο. Δυστυχώς αν βάλω σκέτο μαύρο η οθόνη σβήνει και δεν μπορώ να δω που έχει Bleeding) Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση Ζαχος Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από zacharias99
konstantin79 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα και καλό μήνα! Έχεις αρκετό bleeding. Στη δικιά μου δεν έχει καμία σχεση. όπως είναι επιστροφή λόγω bleeding και pixels
zacharias99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 9 hours ago, konstantin79 said: Καλημέρα και καλό μήνα! Έχεις αρκετό bleeding. Στη δικιά μου δεν έχει καμία σχεση. όπως είναι επιστροφή λόγω bleeding και pixels Λογικά μου απάντησες και σε γειτονικό φόρουμ όπου έχω ανοίξει το ίδιο θέμα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση και πάλι! Αν δε σου είναι κόπος θα μπορούσες να μ στείλεις μια φώτο της δικιάς σου σε απόλυτο σκοτάδι και με μαύρο φόντο? Θα ήθελα να έχω εικόνα και άλλης τηλεόρασης ώστε να ξέρω τι πρέπει να περιμένω. Ευχαριστώ!
BrocasHelm Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Στις 1/2/2021 στις 7:01 ΜΜ, zacharias99 είπε Λογικά μου απάντησες και σε γειτονικό φόρουμ όπου έχω ανοίξει το ίδιο θέμα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση και πάλι! Αν δε σου είναι κόπος θα μπορούσες να μ στείλεις μια φώτο της δικιάς σου σε απόλυτο σκοτάδι και με μαύρο φόντο? Θα ήθελα να έχω εικόνα και άλλης τηλεόρασης ώστε να ξέρω τι πρέπει να περιμένω. Ευχαριστώ! @zacharias99 τελικά τι έγινε με την δική σου τηλεόραση; Έβγαλα φωτογραφία στην δική μου, αλλά νομίζω στο κινητό φαίνεται πολύ πιο έντονο το θέμα συγκριτικά με το πως το βλέπουν τα μάτια μου. Δηλαδή δεν είναι τόσο άσπρο το μαύρο της τηλεόρασης γενικά. Δες πχ παρακάτω (φωτογραφία χωρίς φλας ενώ είχα full #000 background με iphone 7). Στην πράξη το μόνο σημείο που το παρατηρώ είναι στην κάτω δεξιά γωνία λίγο, και στο κέντρο λίγο πιο χαμηλά που είναι τα 2 εκείνα σημεία. Επίσης δεν έχει κανένα απολύτως θέμα σε grey uniformity, και δοκίμασα διάφορες αποχρώσεις για να δω το πρόβλημα. Μόνο όταν το γκρι έφτανε στο μαύρο φαινόταν το παραπάνω θέμα.
zacharias99 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 7 minutes ago, BrocasHelm said: @zacharias99 τελικά τι έγινε με την δική σου τηλεόραση; Έβγαλα φωτογραφία στην δική μου, αλλά νομίζω στο κινητό φαίνεται πολύ πιο έντονο το θέμα συγκριτικά με το πως το βλέπουν τα μάτια μου. Δηλαδή δεν είναι τόσο άσπρο το μαύρο της τηλεόρασης γενικά. Δες πχ παρακάτω (φωτογραφία χωρίς φλας ενώ είχα full #000 background με iphone 7). Στην πράξη το μόνο σημείο που το παρατηρώ είναι στην κάτω δεξιά γωνία λίγο, και στο κέντρο λίγο πιο χαμηλά που είναι τα 2 εκείνα σημεία. Επίσης δεν έχει κανένα απολύτως θέμα σε grey uniformity, και δοκίμασα διάφορες αποχρώσεις για να δω το πρόβλημα. Μόνο όταν το γκρι έφτανε στο μαύρο φαινόταν το παραπάνω θέμα. Εσένα το πάνελ δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου... Είναι τέρμα ομοιόμορφο και ότι βλέπεις είναι απολύτως λογικά για edge led στα δικά μου μάτια. Λοιπόν εμένα η τηλεόραση θα αντικατασταθεί. Και οι τεχνικοί του Κωτσόβολου αλλά και της Samsung τη θεωρήσανε σαν DOA και μου ενέκριναν την αντικατάσταση. Περιμένω απλώς να μου φέρουν την καινούρια σπίτι και να πάρουν την παλιά απ'ότι μου είπαν. Προς το παρόν η εξυπηρέτηση του Κωτσόβολου δείχνει άψογη και δεν ξέρω αν φταίει η επέκταση εγγύησης που έκανα με 60 ευρώ για 5 χρόνια ή αν είναι γενικά έτσι μιας και την πατάω πρώτη φορά με DOA.
liakjim Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 13 ώρες πριν, zacharias99 είπε Εσένα το πάνελ δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου... Είναι τέρμα ομοιόμορφο και ότι βλέπεις είναι απολύτως λογικά για edge led στα δικά μου μάτια. Λοιπόν εμένα η τηλεόραση θα αντικατασταθεί. Και οι τεχνικοί του Κωτσόβολου αλλά και της Samsung τη θεωρήσανε σαν DOA και μου ενέκριναν την αντικατάσταση. Περιμένω απλώς να μου φέρουν την καινούρια σπίτι και να πάρουν την παλιά απ'ότι μου είπαν. Προς το παρόν η εξυπηρέτηση του Κωτσόβολου δείχνει άψογη και δεν ξέρω αν φταίει η επέκταση εγγύησης που έκανα με 60 ευρώ για 5 χρόνια ή αν είναι γενικά έτσι μιας και την πατάω πρώτη φορά με DOA. Κανένα πάνελ δεν είναι το ίδιο με κάποιο άλλο στην αλυσίδα παραγωγής. Προσωπικά τα βρίσκω και τα 2 ίδια στο όριο της κατασκευαστικής ανοχής. Τα dead pixel το έβγαλαν doa λογικά.
zacharias99 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 23 hours ago, liakjim said: Κανένα πάνελ δεν είναι το ίδιο με κάποιο άλλο στην αλυσίδα παραγωγής. Προσωπικά τα βρίσκω και τα 2 ίδια στο όριο της κατασκευαστικής ανοχής. Τα dead pixel το έβγαλαν doa λογικά. Τι να πω... Δεν είμαι ειδικός, αλλά από τη στιγμή που έβλεπα βράδυ ταινία και μου αποσπούσε την προσοχή το έντονο φως πάνω δεξιά νομίζω ότι δεν ήταν φυσιολογικό. Και μιλάμε για έντονο φως... Σε τηλεόραση άνω του χιλιάρικου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα