agiosall~ Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Ρε παιδια δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα μηπως ξερετε κανενα site που να μπορουμε να αγορασουμε σειρες αμερικανικες κυριος αλλα το πιο σημαντικο με ελληνικους υποτιτλους το play.com δεν εχει σχεδον τιποτα με ελληνικους.... thanks 8)
epote Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 pigene sto dvd shop sth panepistimiou dipla sto metropolis
agiosall~ Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 look κατω απο το username μου και θα καταλαβεις γιατι ζηταω απεγνωσμενα SITE
agiosall~ Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Κοιτα epote δεν αντιλεγω καλο ειναι αλλα πρωτον οι τιμες καινε και δευτερον εχει ολα (σχεδον) οσα που κυκλοφορουν και στα βιντεο κλαμπ π.χ. το 24 δευτερο κυκλο δεν τον εχει ουτε βεβαιως και κανενα vol. απο την 10 σεζον Φιλαρακια οποτε αστο καλυτερα
epote Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 δεν θα βρεις κατι αλλο δυστοιχος. Μαθε καλυτερα αγγλικα να τα παιρνεις απο το play.com:P αληθεια γιατι καιγεσαι τοσο με τους ελληνικους υποτιτλους? ουτος η αλλος χανεις το μισο σιριαλ απο τις ΚΑΚΙΣΤΕΣ κατα κανονα μεταφρασεις
agiosall~ Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Αυτο για τις κακιστες μεταφρασεις ξαναπεστο ειναι πολυ γελοιοι οι ανθρωποι νομιζουν οτι ειμαστε τελειος μ@λ@κες και μας πλασαρουν οτι χειροτερο απο μεριας υποτιτλων Τωρα στο θεμα μας κοιτα αγγλικα ξερω και μαλιστα αρκετα καλα αλλα ενταξει... στα φιλαρακια συνηθως μου αρεσει μετα απο το ελληνικο να το βλεπω χωρις υποτιτλους (τοτε βλεπεις και τι διαφορα) αλλα τις λεπτομεριες τις χανεις και αυτο ειδικα φαινεται στις ταινιες/σειρες οπως το 24 χανεις πολυπραμα χωρις Υποτιτλους Δεν μιλαω και καθε μερα τα αγγλικα οποτε δεν ειμαι τοσο εξοικιομενος (το σκοτωσα )
KaizerSoze Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 ti na sou pw,den exw dei oute ena 24 me ellinikous kai meta apo ta prwta 10 episodia den dyskoleutika.Exallou an xaseis kati shmantiko to xanagyrnas kai dynamwneis ton oxi. Ola thema apofashs einai.mexri na parw to prwto mou DVD xwris ypotitlous distaza.Molis pira to prwto meta koitaw panta tin analogia timis/proiontos kai apofasizw.Edw tha paw tin allh vdomada na parw to Donnie Darko xwris kan Agglikous
agiosall~ Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Κοιτα τωρα που το λες με αγγλικους το συζηταω εγω δεν μπορω να παρακολουθησω οταν μιλανε (ειδικα του αγγλους ) αλλα με υποτιτλους καλο θα το σκεφτω πολυ καλα ειδικα αν τα φιλαρακια τα φερουν μετα το 2004.
etameio Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 · Κρυμμένο από Sellers, 18 Φεβρουαρίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Sellers, 18 Φεβρουαρίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος απολαύστε πρώτοι τα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών σε livestream με ελληνικους υπότιλους seiroula.blogspot.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.