gkar206 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Πριν 2 χρόνια που ήμουν στο ταμείο είχα βγάλει κάρτα μετακίνησης για λεωφορεία μετρό κλπ, έπειτα έπιασα δουλειά με σύμβαση η οποία έληξε και ξανά μπήκα οαεδ μέχρι να βρω κάτι καινούριο, πήγα σε ένα μηχάνημα στο μετρό για να την ξαναανανεωσω αλλά έλεγε το προϊόν δεν βρέθηκε, πρέπει να βγάλω καινούρια κάρτα πάλι τώρα επειδή είχα πιάσει δουλειά η ανανεώνεται κάπως αλλιώς;
seventh_son Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απο τη στιγμή που βρήκες δουλειά το δελτίο ανεργίας σου άρα και η κάρτα σου είναι άκυρα. Όλη η διαδικασία πρέπει να ξαναγίνει από την αρχή. Θες καινούριο δελτίο ανεργίας και καινούρια επικύρωση στην ηδίκα για να μπορείς να ξαναφορτίσεις την κάρτα σου. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από seventh_son
nika81995 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Παιδιά καλησπέρα συγνώμη που βάζω και το δικό μου σχόλιο απλώς θα ήθελα κάποιες συμβουλες δουλεύω σε μία δουλειά από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα έχω μπει σε αναστολή τον μήνα Νοέμβριο Δεκέμβριο Ιανουάριο Φλεβάρη δούλεψα και ξαναμπήκα σε αναστολή το μήνα Μάρτιο λόγω των μέτρων που ανακοινώθηκαν το κατάστημα που εργάζομαι θα ανοίξει στις 29 του Μάρτη .. εγώ έχω κάνει μία προφορική συζήτηση για παραίτηση λόγω εργασίας σεζόν στις 10 του Απρίλιου.. από τον εργοδότη δεν υπάρχει κάποιο θέμα απλώς δεν μου έχει βάλει των Χριστουγέννων πληρώθηκα μόνο το δώρο από τον ειδικό σκοπό αναστολής δεν έχω πάρει ούτε μία μέρα άδεια και δεν ξέρω τι δικαιούμαι με την παραίτησή μου το δώρο μου είπε θα μου το βάλει μέσα στο μαρτιο αλλά δεν μπορώ να υπολογίσω αν Μου χρωστάει άδειες και οτιδήποτε είναι υπέρ μου... Συγνώμη για την ταλαιπωρία όποιος μπορεί να βοηθήσει να ξεμπερδέψω λίγο τα πράγματα
SamaelMorningstar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 19 ώρες πριν, nika81995 είπε Παιδιά καλησπέρα συγνώμη που βάζω και το δικό μου σχόλιο απλώς θα ήθελα κάποιες συμβουλες δουλεύω σε μία δουλειά από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα έχω μπει σε αναστολή τον μήνα Νοέμβριο Δεκέμβριο Ιανουάριο Φλεβάρη δούλεψα και ξαναμπήκα σε αναστολή το μήνα Μάρτιο λόγω των μέτρων που ανακοινώθηκαν το κατάστημα που εργάζομαι θα ανοίξει στις 29 του Μάρτη .. εγώ έχω κάνει μία προφορική συζήτηση για παραίτηση λόγω εργασίας σεζόν στις 10 του Απρίλιου.. από τον εργοδότη δεν υπάρχει κάποιο θέμα απλώς δεν μου έχει βάλει των Χριστουγέννων πληρώθηκα μόνο το δώρο από τον ειδικό σκοπό αναστολής δεν έχω πάρει ούτε μία μέρα άδεια και δεν ξέρω τι δικαιούμαι με την παραίτησή μου το δώρο μου είπε θα μου το βάλει μέσα στο μαρτιο αλλά δεν μπορώ να υπολογίσω αν Μου χρωστάει άδειες και οτιδήποτε είναι υπέρ μου... Συγνώμη για την ταλαιπωρία όποιος μπορεί να βοηθήσει να ξεμπερδέψω λίγο τα πράγματα Λογιστή δεν έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα