Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάζω για τα παρακάτω μοντέλα , υπάρχουν κάτοχοι να ενημερώσουν περαιτέρω ; 

Οι τιμές κυμαίνονται απο 2200-2800€ . Εννοείται οτι θα πάει σε συνεργείο επιλογής μου για έλεγχο .

Δέν υπήρχε ποτέ στην οικογένεια Γαλλικό όχημα , και δέν ξέρω περί αξιοπιστίας . Βγάζουν τα συγκεκριμένα φλάντζα κεφαλής όπως τα 1400 ή 1600; 

Από ανταλλακτικά βρίσκεις εμπορίου καθώς έχουν κυκλοφορήσει και τα 2 μοντέλα .  Κοιτάζω τέτοια καρότσα κυρίως για το παρκάρισμα στην πόλη .

Θα κάνει ετησίως 20,000 χιλιόμετρα , οπότε σε πρώτη φάση αφού γίνει μια συντήρηση , σκέφτομαι να μπεί και υγραέριο .

Δημοσ.

Είχε η γυναίκα μου C3 1,4 του 2004 και υπάρχει ακόμα στην οικογένεια. 280k χλμ περίπου και δεν έχει βγάλει τίποτα. Προφανώς με όλα τα σέρβις στην ώρα τους κλπ. Ένας οικογενειακός φίλος έχει το 1,1 του 2005 με σαφώς λιγότερη χρήση όμως, το οποίο επίσης στα 15 χρόνια δεν έχει βγάλει τίποτα. Φίλη μου είχε C2 του 2006 μέχρι και το 2018, μια από τα ίδια. Από αυτά που βλέπω δηλαδή στο περιβάλλον μου θα τα χαρακτήριζα σκυλιά αλλά προφανώς είναι ένα ελάχιστο δείγμα του συνόλου που κυκλοφορεί

Της γυναίκας μου που είναι 1,4 είναι και εντυπωσιακά άνετο στον δρόμο για αυτοκίνητο πόλης και ειδικά εκείνης της εποχής.

Γενικά πάντως, όταν μιλάμε για αυτοκίνητα 15+ ετών νομίζω μεγαλύτερη σημασία έχει να βρεθεί κάτι προσεγμένο. Προσωπικά πάντως αν είχαμε σκοπό να πουλήσουμε το C3 θα έδινα κι έναν χρόνο εγγύηση. Τόσο το πιστεύω σαν αυτοκίνητο

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, BarcodeCrew είπε

1100cc και υγραεριο? Να περιμενεις προβληματα ηλεκτρονικα 

Θα κάνει περίπου 20,000 / ετησίως από κατανάλωση διάβασα το φέρνει 6 με 7λτ/100

Όταν εννοείς ηλεκτρονικά κυρίως αναλώσιμα ; ή εγκεφάλους , πλεξούδες , ασφαλειοθήκες 

51 λεπτά πριν, Burgos είπε

Είχε η γυναίκα μου C3 1,4 του 2004 και υπάρχει ακόμα στην οικογένεια. 280k χλμ περίπου και δεν έχει βγάλει τίποτα. Προφανώς με όλα τα σέρβις στην ώρα τους κλπ. Ένας οικογενειακός φίλος έχει το 1,1 του 2005 με σαφώς λιγότερη χρήση όμως, το οποίο επίσης στα 15 χρόνια δεν έχει βγάλει τίποτα. Φίλη μου είχε C2 του 2006 μέχρι και το 2018, μια από τα ίδια. Από αυτά που βλέπω δηλαδή στο περιβάλλον μου θα τα χαρακτήριζα σκυλιά αλλά προφανώς είναι ένα ελάχιστο δείγμα του συνόλου που κυκλοφορεί

Της γυναίκας μου που είναι 1,4 είναι και εντυπωσιακά άνετο στον δρόμο για αυτοκίνητο πόλης και ειδικά εκείνης της εποχής.

Γενικά πάντως, όταν μιλάμε για αυτοκίνητα 15+ ετών νομίζω μεγαλύτερη σημασία έχει να βρεθεί κάτι προσεγμένο. Προσωπικά πάντως αν είχαμε σκοπό να πουλήσουμε το C3 θα έδινα κι έναν χρόνο εγγύηση. Τόσο το πιστεύω σαν αυτοκίνητο

Όσο και να το κάνουμε φυσιολογικό είναι ζητήσει , όσο και να το πρόσεχε 16 ετών αμάξι  . Θα το πάω σε συνεργείο επιλογής μου να το δούν .

Εάν προχωρήσω σε αγορά , θα γινει μια γενική συντήρηση να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Από τιμές ανταλλακτικών τι κυμαίνεται , σε εμπορίου βρίσκεις ; 

Δέν θέλω να ξεφύγω >= 1300 κυβικών λόγω εφορίας . 

Γενικά οι 8/10 δεν το φέρνουν σε συνεργείο , και υπολοιποι το ακυρώνουν τελευταία στιγμή .

Θα κρατηθεί για το επόμενο διάστημα 1-2 χρόνων . Χρειάζομαι άμεσα λόγω εργασίας και δε συμφέρει να νοικιάσω .

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Θα κάνει περίπου 20,000 / ετησίως από κατανάλωση διάβασα το φέρνει 6 με 7λτ/100

Όταν εννοείς ηλεκτρονικά κυρίως αναλώσιμα ; ή εγκεφάλους , πλεξούδες , ασφαλειοθήκες 

Όσο και να το κάνουμε φυσιολογικό είναι ζητήσει , όσο και να το πρόσεχε 16 ετών αμάξι  . Θα το πάω σε συνεργείο επιλογής μου να το δούν .

Εάν προχωρήσω σε αγορά , θα γινει μια γενική συντήρηση να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Από τιμές ανταλλακτικών τι κυμαίνεται , σε εμπορίου βρίσκεις ; 

Δέν θέλω να ξεφύγω >= 1300 κυβικών λόγω εφορίας . 

Γενικά οι 8/10 δεν το φέρνουν σε συνεργείο , και υπολοιποι το ακυρώνουν τελευταία στιγμή .

Θα κρατηθεί για το επόμενο διάστημα 1-2 χρόνων . Χρειάζομαι άμεσα λόγω εργασίας και δε συμφέρει να νοικιάσω .

Να σου πω την αλήθεια, 6 χρόνια που είμαστε με τη γυναίκα μου και τα 4 από αυτά με το C3, εκτός από τακτικά σέρβις των 80 ευρώ μόνο καταλύτη χρειάστηκε σε κάποια φάση περίπου στις 250k χλμ και βγήκε αν θυμάμαι καλά κοντά στα 150. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα πάντως. Ήταν μοντέλο που κυκλοφόρησε πάρα πολύ και σίγουρα υπάρχουν τα πάντα σε καλές τιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...