nikolalexo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα Εχω βρει έτοιμο pc με αυτή τη μητρική και με επεξεργαστή AMD RYZEN 7 PRO 4750G 3.60GHZ σε σχετικά καλή τιμή. Είναι εύκολη μητρική για κάρτες γραφικών όσον αφορά τη συμβατότητα; Σκέφτομαι να το πάρω καθώς αυτός ο επεξεργαστής έχει ενσωματωμένα αξιοπρεπή γραφικά και να βάλω αργότερα μία καλή κάρτα γραφικών Ευχαριστώ 1
niko13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, nikolalexo είπε Καλησπέρα Εχω βρει έτοιμο pc με αυτή τη μητρική και με επεξεργαστή AMD RYZEN 7 PRO 4750G 3.60GHZ σε σχετικά καλή τιμή. Είναι εύκολη μητρική για κάρτες γραφικών όσον αφορά τη συμβατότητα; Σκέφτομαι να το πάρω καθώς αυτός ο επεξεργαστής έχει ενσωματωμένα αξιοπρεπή γραφικά και να βάλω αργότερα μία καλή κάρτα γραφικών Ευχαριστώ Προβλημα συμβατοτητας με καρτα γραφικων κ μητρικη μην σε απασχολει γενικα,κανενα θεμα.Πολυ ωραιος ο 4750g κ εδω που ειναι οι καρτες γραφικων, καλο σχεδιο ειναι. Μεγαλο οχι στη μητρικη δυστυχως απο εμενα αλλα δεν τα ξερω κ ολα 😁 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από niko13 1
Τέρης Α. Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, nikolalexo είπε Έχω βρει έτοιμο pc Όταν λέμε έτοιμο με κουτί και τροφοδοτικό; 2 λεπτά πριν, niko13 είπε Μεγαλο οχι στη μητρικη δυστυχως απο εμενα +1 1
nickol-us Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η μητρική δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις κάρτες γραφικών. Το μόνο κακό είναι οτι έιναι βασικό chipset, όμως βλέπω οτι έχει θύρες επέκτασης. Επειδή υποψιάζομαι ποιο build κοιτάς, τα σημαντικότερα προβλήματα στα έτοιμα build είναι τα χαμηλής ποιότητας τροφοδοτικά (force για παράδειγμα), ενώ πάντα για να μειώσουν από κόστος κόβουν και από τον ssd, βάζουν απλό sata 3(patriot για παράδειγμα) αντί nvme. Από την άλλη φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις τον 4750g για να κάνεις δικό σου build οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Να ξέρεις οτι αν υπήρχε ο επεξεργαστής προς αγορά-build, θα έφτιαχνες ποιοτικότερο build στα ίδια χρήματα καθώς θα μπορούσες να γλιτώσεις τα χρήματα της γνήσιας άδειας windows 10 (θα μπορούσες να βάλεις ένα γνήσιο κλειδί με 10 ευρώ μετά) Κι εγώ άσχετος με τα βασικά chipset της AMD αλλά δεν φαίνεται να υπολείπεται κάτι στη συγκεκριμένη niko13 @Τέρης Α. Αν έχω πέσει μέσα και είναι το build του γνωστού κίτρινου καταστήματος (δεν ξέρω γιατί το κρατάει κρυφό), μαρτυράω τα parts + case Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από nickol-us 2
nikolalexo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 https://www.e-shop.gr/innovator-7-ryzen-power-4750g-pro-me-windows-10-p-PER.908465 Αυτό είναι παιδιά. Στα 659. Με 16 Giga ram. Μου φαίνεται καλό και αργότερα ρίχνω και μία καλή κάρτα γραφικών πάνω 1 λεπτό πριν, nickol-us είπε Η μητρική δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις κάρτες γραφικών. Το μόνο κακό είναι οτι έιναι βασικό chipset, όμως βλέπω οτι έχει θύρες επέκτασης. Επειδή υποψιάζομαι ποιο build κοιτάς, τα σημαντικότερα προβλήματα στα έτοιμα build είναι τα χαμηλής ποιότητας τροφοδοτικά (force για παράδειγμα), ενώ πάντα για να μειώσουν από κόστος κόβουν και από τον ssd, βάζουν απλό sata 3(patriot για παράδειγμα) αντί nvme. Από την άλλη φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις τον 4750g για να κάνεις δικό σου build οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Να ξέρεις οτι αν υπήρχε ο επεξεργαστής προς αγορά-build, θα έφτιαχνες ποιοτικότερο build στα ίδια χρήματα καθώς θα μπορούσες να γλιτώσεις τα χρήματα της γνήσιας άδειας windows 10 (θα μπορούσες να βάλεις ένα γνήσιο κλειδί με 10 ευρώ μετά) Κι εγώ άσχετος με τα βασικά chipset της AMD αλλά δεν φαίνεται να υπολείπεται κάτι στη συγκεκριμένη niko13 @Τέρης Α. Αν έχω πέσει μέσα και είναι το build του γνωστού κίτρινου καταστήματος (δεν ξέρω γιατί το κρατάει κρυφό), μαρτυράω τα parts + case 'Αρχοντας είσαι... 1
niko13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nickol-us είπε Η μητρική δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις κάρτες γραφικών. Το μόνο κακό είναι οτι έιναι βασικό chipset, όμως βλέπω οτι έχει θύρες επέκτασης. Επειδή υποψιάζομαι ποιο build κοιτάς, τα σημαντικότερα προβλήματα στα έτοιμα build είναι τα χαμηλής ποιότητας τροφοδοτικά (force για παράδειγμα), ενώ πάντα για να μειώσουν από κόστος κόβουν και από τον ssd, βάζουν απλό sata 3(patriot για παράδειγμα) αντί nvme. Από την άλλη φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις τον 4750g για να κάνεις δικό σου build οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Να ξέρεις οτι αν υπήρχε ο επεξεργαστής προς αγορά-build, θα έφτιαχνες ποιοτικότερο build στα ίδια χρήματα καθώς θα μπορούσες να γλιτώσεις τα χρήματα της γνήσιας άδειας windows 10 (θα μπορούσες να βάλεις ένα γνήσιο κλειδί με 10 ευρώ μετά) Κι εγώ άσχετος με τα βασικά chipset της AMD αλλά δεν φαίνεται να υπολείπεται κάτι στη συγκεκριμένη niko13 @Τέρης Α. Αν έχω πέσει μέσα και είναι το build του γνωστού κίτρινου καταστήματος (δεν ξέρω γιατί το κρατάει κρυφό), μαρτυράω τα parts + case Δεν το λεω τοσο για τα features του a520 αλλα σιγουρα αν εφτιαχνα για μενα pc δεν θα εβαζα οχταπυρηνο σε mobo χωρις ενα υποτυπωδες heatsink πανω απο τα vrm. Οτι θα τον τρεξει δεν αμφιβαλω, το για ποσο δεν ειμαι σιγουρος. 9 λεπτά πριν, nikolalexo είπε https://www.e-shop.gr/innovator-7-ryzen-power-4750g-pro-me-windows-10-p-PER.908465 Αυτό είναι παιδιά. Στα 659. Με 16 Giga ram. Μου φαίνεται καλό και αργότερα ρίχνω και μία καλή κάρτα γραφικών πάνω 'Αρχοντας είσαι... Αν εισαι αποφασισμενος να το παρεις(για μενα κριμα ειναι) τουλαχιστον ζητησε να σου αλλαξουν τροφοδοτικο στη συνθεση, ιδιαιτερα αφου αργοτερα θα βαλεις gpu.Πας γυρευοντας 😁 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από niko13 3
nickol-us Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Έχεις απόλυτο δίκιο...και οι πίσω θύρες usb είναι λίγες μα είπαμε 4750g δυστυχώς δεν υπάρχει... Εχεις καταλάβει κατά πόσο είμαι κι εγώ υπέρ του build. Αν μόνο είναι τυχερός και μπορεί να κανονίσει να του αλλάξουν την μητρική σε b550 με διαφορά κόστους θα είναι κομπλέ...
nikolalexo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Κάποιο λάκκο θα ΄χε η φάβα. Απλά εγώ δεν το έχω να παραγγείλω ξεχωριστά κομμάτια και να το δέσω μόνος μου και κοιτάζω μήπως βρω κανα έτοιμο. Εχει και 3 χρόνια εγγύηση. Αυτό 'ήταν στα 719 και το έβαλε σήμερα προσφορά στα 659. Οκ ευχαριστώ ρε παιδιά. Απ ότι καταλαβαίνω έχουν βάλει κράχτη επεξεργαστη και 16 giga ram για να τσιμπήσουν τύποι σαν και μένα 🤣 1
niko13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, nikolalexo είπε Κάποιο λάκκο θα ΄χε η φάβα. Απλά εγώ δεν το έχω να παραγγείλω ξεχωριστά κομμάτια και να το δέσω μόνος μου και κοιτάζω μήπως βρω κανα έτοιμο. Εχει και 3 χρόνια εγγύηση. Αυτό 'ήταν στα 719 και το έβαλε σήμερα προσφορά στα 659. Οκ ευχαριστώ ρε παιδιά. Απ ότι καταλαβαίνω έχουν βάλει κράχτη επεξεργαστη και 16 giga ram για να τσιμπήσουν τύποι σαν και μένα 🤣 Ελα ρε μην εισαι σκληρος με τον ευατο σου.Ειχες μυαλο κ ρωτησες.. Πιο μεσα δεν μπορουσες να πεσεις για τον κραχτη 👍 απο καπου πρεπει να κοψουν Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από niko13 2
nickol-us Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δεν έχει απαραίτητα λάκκο....το μόνο κακό είναι τα "κακά" συνοδευτικά ας τα πούμε, μητρική, ssd, psu. Αν θες διευκρινήσεις πάρε τους τηλέφωνο... 1
Τέρης Α. Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, nikolalexo είπε Απλά εγώ δεν το έχω να παραγγείλω ξεχωριστά κομμάτια και να το δέσω μόνος μου και κοιτάζω μήπως βρω κανα έτοιμο. Μπορούν να σας βοηθήσουν τα παιδιά εδώ στην επιλογή και να ζητήσετε από το κατάστημα να τα συναρμολογήσει. 1
nickol-us Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε Μπορούν να σας βοηθήσουν τα παιδιά εδώ στην επιλογή και να ζητήσετε από το κατάστημα να τα συναρμολογήσει. Δυστυχώς δεν υπάρχουν οι Ryzen ούτε για δείγμα... μόνο κάποιοι ξεχασμένοι και σε τιμές....φωτιά! 1
niko13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, nikolalexo είπε Απλά εγώ δεν το έχω να παραγγείλω ξεχωριστά κομμάτια και να το δέσω Υπαρχουν καταστηματα foxstore, quickshop, cosmodata κτλ που διαλεγεις parts κ στο δενουν, μη σκας καθολου. Και θα βαλεις οτι θες μεσα ετσι.. Τωρα ειδα οτι ολοι τα ιδια λεμε🤣 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από niko13 1
nikolalexo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά όντως δεν βρίσκεις Ryzen εύκολα. Έχουν εξαφανιστεί ή είναι πανάκριβοι. Και δεν βρίσκεις πολλά έτοιμα με Ryzen, θέλουν να ξεστοκάρουν τους Intel. Ton 4750g απ ότι είδα δεν τον πουλάνε λιανική. 1
niko13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, nikolalexo είπε Παιδιά όντως δεν βρίσκεις Ryzen εύκολα. Έχουν εξαφανιστεί ή είναι πανάκριβοι. Και δεν βρίσκεις πολλά έτοιμα με Ryzen, θέλουν να ξεστοκάρουν τους Intel. Ton 4750g απ ότι είδα δεν τον πουλάνε λιανική. Γεγονος... Ακομα και χωρις ενσωματωμενα ειναι στο θεο οι τιμες σε ryzen κι ας υπαρχει διαθεσιμοτητα. Γι αυτο οποιος δεν βιαζεται καλυτερα. Ασχημη περιοδος για pc, εκτος κ αν ειναι απολυτη αναγκη κατα τη γνωμη μου. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από niko13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα