Νυσταγμένος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, alexpap είπε Και εγώ. Ξέχασα να βάλω γραμματόσημο στο εισιτήριο … λες να μην πήγε. Σε περίπτωση που δε το ξέρεις ρίξε μια ματιά εδώ. 1 2
alexpap Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Νυσταγμένος είπε Σε περίπτωση που δε το ξέρεις ρίξε μια ματιά εδώ. Και εσύ ρίξε μια ματιά εδώ 2
bill987 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Κάντε κάντε τέτοια , να κατέβουν οι Αρειανοί με λίστα από τα ονόματα σας, να δω που θα τρέχετε να κρυφτείτε μετά !
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, bill987 είπε Κάντε κάντε τέτοια , να κατέβουν οι Αρειανοί με λίστα από τα ονόματα σας, να δω που θα τρέχετε να κρυφτείτε μετά ! Σταμάτης Γαρδέλης/τα καθαρματα/καφετέρια/Με θυμάσαι ρε φούστη?
Snolly Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 17 hours ago, Tatofski64 said: Λέτε σε καμια 100χρονια να υπάρχει ανθρώπινη αποικία εκεί περα; Δεν τρολάρω θα θελα να είχα την ευκαιρία να το δω αυτό με τα μάτια μου. για την ωρα μπορεις να διαβασεις κάτι παρόμοιο (με αποικία στο φεγγάρι) στο Artemis του Andy Weir (ο συγγραφέας του The Martian). 2
Chronis3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 21 ώρες πριν, Kavouromamouna είπε Έστειλα το όνομά μου εκεί πάνω! Και εγω 1
Sunstekos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, alexpap είπε Και εσύ ρίξε μια ματιά εδώ Boarding Pass έχω και από την αποστολή insight και από το mars 2020
badasszoro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, bill987 είπε Κάντε κάντε τέτοια , να κατέβουν οι Αρειανοί με λίστα από τα ονόματα σας, να δω που θα τρέχετε να κρυφτείτε μετά ! Και αν τελικά είναι Παοκτζηδες?😂
Disorientator Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά σας χαιρετώ. Έφτιαξα ένα βιτεάκι για προσγείωση Perseverance με animation απο NASA και μουσική Βαγγέλη Παπαθανασίου (Μυθωδεία). Ελπίζω κάποιοι απο εσάς να το γουστάρουν. https://www.youtube.com/watch?v=Id2YzGcVKP8 1
G.TH. Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Πολύ κακομοίρικο το κέντρο ελέγχου, λες και πληρώνουν διπλό ΕΝΦΙΑ. Την εποχή των προσεληνώσεων είχε 5 ορόφους ύψος το αντίστοιχο.
sattack Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Lol, το κέντρο ελέγχου είναι στο JPL. Για τις ρομποτικές συσκευές. Για τις προσεληνωσεις ήταν στο Houston. Αλλιώς είναι όταν έχουν να κάνουν με επανδρωμενα διαστημόπλοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα