Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω τον συγκεκριμενο επεξεργαστη.
Μεχρι τωρα του ειχα μνημες στα 2666, στο site βλεπω οτι υποστηριζει μεχρι 2933. 

Διαβάζω ομως στο ιντερνετ για ατομα που το εχουν με παραπανω freq.
Θελω να αγοράσω 16αρες trident z rgb 3200, θα εχω θεμα;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, UpToDate_ είπε

Καλησπερα, εχω τον συγκεκριμενο επεξεργαστη.
Μεχρι τωρα του ειχα μνημες στα 2666, στο site βλεπω οτι υποστηριζει μεχρι 2933. 

Διαβάζω ομως στο ιντερνετ για ατομα που το εχουν με παραπανω freq.
Θελω να αγοράσω 16αρες trident z rgb 3200, θα εχω θεμα;

Ποιες μνημες εχεις μπορει να μην χρειαστει να τις αλλαξεις.

Δημοσ.

έχω τις gskil reaper 2666 4x4GB αλλά για αισθητικους λογους θελω να τις αλλαξω με τις 2x8 trident z rgb στα 3200 (και καλυτερες απο αποψη ταχυτητας)

μητρικη εχω b450m ds3h

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, UpToDate_ είπε

έχω τις gskil reaper 2666 4x4GB αλλά για αισθητικους λογους θελω να τις αλλαξω με τις 2x8 trident z rgb στα 3200 (και καλυτερες απο αποψη ταχυτητας)

μητρικη εχω b450m ds3h

Τοτε δεν υπαρχει θεμα συζητησης.....

Φυσικα και θα δουλεψουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JDROGAS είπε

Ναι δεν εχει σημασια παραπανω frequency δεχεται παρακατω δεν δεχεται δηλ.εαν πηγαινες να βαλεις μνημες 2400 θα ειχες θεμα.

Μα αφού λέει max freq 2933mhz πως το ερμηνεύεις αντίστροφα μπρο? Δεν λέει min, λέει max

Δημοσ.
1 ώρα πριν, UpToDate_ είπε

Χμ οκ απλά ήθελα να ρωτησω διοτι στο site της amd για τον 5 2400G λεει max freq support  2933

Έχω κι εγώ 2400g και οι μνήμες μου, με xmp, δουλεύουν κανονικά στα 3200 που είναι η συχνότητα τους, μητρική msi b450 pro vdh max. Το λέει στο site αλλά στην πράξη βλέπω 3200.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνωμη δεν εκφραστηκα σωστα.

Εννοω πως ο επεξεργαστης σου θελει οχι λιγοτερο απο 2933.

Εαν εσυ βαλεις μνημες που υποστηριζουν ταχυτητα 3200  πχ δεν υπαρχει θεμα.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Ναι δεν εχει σημασια παραπανω frequency δεχεται παρακατω δεν δεχεται δηλ.εαν πηγαινες να βαλεις μνημες 2400 θα ειχες θεμα.

Δεν ισχύει αυτό φίλε, φυσικά και μπορείς να βάλεις χαμηλότερης συχνότητας 2666, 2400 και 2133MHz μνήμες απλά θα έχεις κάπως μειωμένη απόδοση αφού η εταιρία σου λέει πως ο επεξεργαστής επίσημα δέχεται έως 2933MHz.

Μπορείς να βάλεις και πάνω από 2933 απλά θεωρείται overclock οπότε εκεί υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μη τρέξουν με xmp στην ονομαστική τους ταχύτητα.

Δημοσ.

Δεν εχει λογικη αυτο που λες........

Δηλαδη εγω που εχω i3 10100 να παιρνω μνημες 2133 και 2400,και καποιος αλλος που εχει ryzen να παιρνει 2400,2666.

Επειδη δουλεουν και με χαμηλοτερες συχνοτητας μνημες αυτο δε σημαινει τιποτα.

Ουτως η αλλως οι περισσοτερες εχουν βασικη ταχυτητα 2133 εαν διαβασεις τα pdf τους.

Με αυτη τη λογικη ολες oveclock ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...