Προς το περιεχόμενο

Microsoft Surface Pro 7 , 12.3", i5, 8GB, 256SSD Platinum [Kotsovolos] 999 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+1 εξαιρετική τιμή πριν βγουν στην αγορά τα ακριβότερα 11ης γενιάς , μακάρι να το έβγαζαν προσφορά μαζί με το keyb/mouse

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο, να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για την συγκεκριμένη συσκευή. Υπάρχουν tablet πολύ φθηνότερα  και λαπτοπ με καλύτερα specs στην ίδια τιμή (τα οποία είναι και αναβαθμίσιμα ). Πέρα από το brand δεν βλέπω κάποιο λόγο να κοστίζει τόσο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται overpriced, όπως όλες οι premium συσκευές. Πρόσφατα έπιασα στα χέρια μου surface laptop και κατάλαβα περί τίνος πρόκειται. Τέλεια ποιότητα κατασκευής, εξαερισμό από πίσω, ίσα που φαίνεται, αθόρυβο λεπτό ελαφρύ, ωραία οθόνη καλή αυτονομία, κανονικά Windows 10 με ότι συνεπάγεται αυτό.

Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας.

Επεξ/σία από Physics_Rulez
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Physics_Rulez είπε

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται overpriced, όπως όλες οι premium συσκευές. Πρόσφατα έπιασα στα χέρια μου surface laptop και κατάλαβα περί τίνος πρόκειται. Τέλεια ποιότητα κατασκευής, εξαερισμό από πίσω, ίσα που φαίνεται, αθόρυβο λεπτό ελαφρύ, ωραία οθόνη καλή αυτονομία, κανονικά Windows 10 με ότι συνεπάγεται αυτό.

Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας.

Ισχύει αυτό που λες. Έχω πιάσει και εγώ στα χέρια μου και είναι πολύ όμορφη συσκευή. Αν θέλεις κάτι πραγματικά όμορφο και αθόρυβο και θέλεις windows τότε είναι καλή επιλογή. Αλλά πάλι... 8gb ram μη αναβαθμίσιμη... Σε 2 χρόνια δεν θα μπορείς να κάνεις σοβαρή δουλεία... Μόνο office θα μπορείς να ανοίξεις... 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, drade είπε

Όταν κάποια στιγμή χαλάσει, είναι εύκολη υπόθεση η επισκευή του;

Δες το iFixIt για ότι σου φαίνεται ότι μπορεί να θες να επισκευάσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμ.. αυτό ή

1. Lenovo V14 ADA με Ryzen 3 3250U που έχει και τη δυνατότητα extra 2.5" δίσκου

2. Graphics Tablet και 

3. 500€ καβάτζα.

Τι να διαλέξω;

Επεξ/σία από ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ είπε

Χμ.. αυτό ή

2. Graphics Tablet και 

3. 500€ καβάτζα.

Τι να διαλέξω;

Εξαιρετική επιλογή.. την επόμενη φορά που θα πας σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, πες τους "μισό λεπτό, στήνω το λάπτοπ και την γραφίδα μου".. επίσης, πρέπει να είναι πολύ βολικό για γρήγορες σημειώσεις στο μετρό/ αεροπλάνο κλπ.

Κοινώς, μη μπερδεύετε την βούρτσα με την λούτσα.. διαφορετικές συσκευές για διαφορετικές ανάγκες. Αν σας φαίνονται ακριβές, μην τις πάρετε, όμως μη συγκρίνετε με άσχετες συσκευές. 

• Like 10
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ είπε

Χμ.. αυτό ή

2. Graphics Tablet και 

3. 500€ καβάτζα.

Τι να διαλέξω;

Καταρχας ο συγκεκριμενος  ryzen ειναι 2c/4t και ο i5 4c/8t οποτε ηδη μιλαμε για αλλη κατηγορια  μονο απο τον επεξεργαστη,να μην μιλησω για build quality το lenovo ειναι ενα entry level μοντελο(με ανεβασμενη τιμη λογω εποχης) και το surface μια premium συσκευη.Επειτα το ολο πακετο και σε βαρος και σε ογκο να κουβαλας μαζι σου μια συσκευη οπως το surface μαζι με το πληκτρολογιο,την γραφιδα και τον type c φορτιστη σε σχεση με ενα 15αρι λαπτοπ ,το δικο του φορτιστη ο οποιος δεν τον λες και μαζεμενο + το digitizer ειναι κακη συγκριση

Πρεπει να εχεις καποια χρηση για μια τετοιου ειδους συσκευη για να δικαιολογησεις και να εκτιμησεις τα προτερηματα που προσφερει οπως και το οτι πληρωνεις το build quality που σε σχεση με το lenovo ειναι μερα-νυχτα.Προσωπικα και εγω καποτε κοροιδευα τα ultabooks και τα 2in1  μεχρι που χρειαστηκε να κουβαλαω καθε μερα ενα laptop μαζι μου και τωρα κοιταζω παρομοιες λυσεις οπως πχ το Lenovo duet,το οποιο δεν ειναι καν κοντα(στη τελικη για word/excel και google το χρειαζομαι) αλλα απο το να κουβαλαω το 15αρι καλυτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε Λ Η Ξ Ε

Ε Λ Η Ξ Ε

Ε Λ Η Ξ Ε

Ευτυχώς έληξε η και καλά προσφορά (no offense TS) και δεν θα την πατήσει κανένας άλλος (αν είχε και κανείς τόσα λεφτά για να την πατήσει).

Το επαγγελματικό ραντεβού θα γίνει στο πόδι; Τι είμαι; Περιφερόμενος πλασιέ ποικιλιών καφέ;

Και τα δύο δηλώνουν TDP 15W ΑΛΛΑ το παραπάνω Lenovo (ίσως να σας διαφεύγει) έχει ανεμιστηράκι μάγκες ενώ η τάβλα του θέματος είναι fanless (Μόνο στα σουρφέις με i7 έβαλε fan η MS). Οπότε όλα αυτά τα σχετικά με τον επεξεργαστή ότι ο ένας έχει δυο πυρήνες και τέσσερα threads παραπάνω δεν λένε κάτι. ΧΑΧΑΧΑ ότι έχουν base frequency 1.1Ghz όμως; Τσιμουδιά. Για αυτό δεν έχετε να πείτε κάτι; Κάτι θα σκεφτείτε για να το αναφέρετε σαν προτέρημα... XAXAXA ούτε τα κινητά δεν έχουν πλέον επεξεργαστή 1Ghz έλεος!

Και δεν είναι 15αρι λαπτοπ! Είναι 14αρι/1,6kg. 

Πάντως εάν στο άμεσο μέλλον ο Κωτσόβολος ή καμμιά άλλη μεγάλη αλυσίδα το βάλει σε προσφορά γύρω στα 550-600€ θα το ξανασκεφτώ...

Επεξ/σία από ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ
  • Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ είπε

Ε Λ Η Ξ Ε

Ε Λ Η Ξ Ε

Ε Λ Η Ξ Ε

Ευτυχώς έληξε η και καλά προσφορά (no offense TS) και δεν θα την πατήσει κανένας άλλος (αν είχε και κανείς τόσα λεφτά για να την πατήσει).

Το επαγγελματικό ραντεβού θα γίνει στο πόδι; Τι είμαι; Περιφερόμενος πλασιέ ποικιλιών καφέ;

Και τα δύο δηλώνουν TDP 15W ΑΛΛΑ το παραπάνω Lenovo (ίσως να σας διαφεύγει) έχει ανεμιστηράκι μάγκες ενώ η τάβλα του θέματος είναι fanless (Μόνο στα σουρφέις με i7 έβαλε fan η MS). Οπότε όλα αυτά τα σχετικά με τον επεξεργαστή ότι ο ένας έχει δυο πυρήνες και τέσσερα threads παραπάνω δεν λένε κάτι. ΧΑΧΑΧΑ ότι έχουν base frequency 1.1Ghz όμως; Τσιμουδιά. Για αυτό δεν έχετε να πείτε κάτι; Κάτι θα σκεφτείτε για να το αναφέρετε σαν προτέρημα... XAXAXA ούτε τα κινητά δεν έχουν πλέον επεξεργαστή 1Ghz έλεος!

Πάντως εάν στο άμεσο μέλλον ο Κωτσόβολος ή καμμιά άλλη μεγάλη αλυσίδα το βάλει σε προσφορά γύρω στα 550-600€ θα το ξανασκεφτώ...

Εγώ θα σου πω αυτό.

Είναι τι ανάγκες έχεις και όλα αυτά που λες είναι μ@@@ιες..

Δες λίγο τι πισι είχα! Δεν το λες high ens ήταν όμως τίμιο το surface 5 3 γενιές πίσω σε browsing στο ίντερνετ και γενική χρήση φαινόταν πολύ πολύ πιο σμουθ και γρήγορο δεν ξέρω πως αλλά έτσι ήταν, οθόνη εκπληκτική και είναι λάπτοπ/tablet που άπαξ και συνηθίσεις το touch θα νομίζεις ότι τα κάνεις όλα 5 φορές γρηγορότερα!!

Κάτσε κράψε εσύ για το 1ghz Έλληνας ότι δεν φτάνει να πάρει το κράζει..

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το πράμα να μην μπορείς να αναβαθμίσεις πλέον ούτε την ram , τι να πεις. Όλα κολλημένα πάνω σε ένα board , και μετά να μην μπορείς να αναβαθμίσεις ούτε τη μνήμη , για να αναγκαστείς να αγοράσεις καινούργιο μηχανάκη.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ είπε

Ε Λ Η Ξ Ε

Ε Λ Η Ξ Ε

Ε Λ Η Ξ Ε

Τα πλεονεκτήματα του laptop είναι διαφορετικά από αυτά που έχεις στο μυαλό σου . Τα specs του είναι φτηνού ultrabook αντίστοιχα και η τιμή του. 

με τη λογική σου δε θα έπρεπε να υπάρχουν ultrabooks. Για να υπάρχουν και να πουλάνε σημαίνει ότι κάποιες ανάγκες καλύπτουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...