AtiX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε Δεν είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, εκτός αν για κάποιον λόγο, η φόρτιση από 80-100% ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία. Αλλιώς το 80-100% είναι όσο και το 20-40%, δηλαδή το 20% ενός κύκλου, όπως και το 30-80% είναι το ίδιο με το 50-100%. Συμφωνώ με αυτά που γράφεις... τι να πω? Ίσως σε συνδυασμό και με αργό φορτιστή όντως να μην καταπονείτε η μπαταρία και η φθορά να είναι ελάχιστη... ας απαντήσουν οι ίδιοι...
b-boy_steve Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Γενικα οι μπαταριες λιθιου για μεγαλυτερη διαρκεια ζωης πρεπει να φορτιζεται απο 20% εως 80%. Στο sony εβλεπα οτι αν την φορτιζα στο 100% η μπαταρια εφτανε τα 4.3 volt... Καλο ειναι οι μπαταριες λιθιου να μην ξεπερνανε τα 4.2 volt, κατι που συμβαινει αν την φορτισεις στο 80%. Και με αυτον τον τροπο φορτισης στα iphone επεφτε ποιο γρηγορα η υγεια της. Να αναφερω επισης οτι η φορτιση γινοταν με φορτιστη 5v και 2A. Επισης επειδη η μπαταρια τον iphone τελειωνει πιο γρηγορα απο αλλες συσκευες θα κανετε και δευτερη φορτιση μεσα στην ημερα. Μπορει καιι παραπανω αν χρειαστει να παιξετε παιχνιδια...
b-boy_steve Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Προφανως, δεν ειμαι ατομο που θα κρατησει το ιδιο κινητο ουτε χρονο, οποτε δεν ειναι αυτος ο λογος που δεν εχω iphone, απλα το αναφερω γιατι ακουω δεξια και αριστερα οτι <<οτι πληρωσεις παιρνεις>> και οτι τα iphone εχουν την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και αλλα τετοια κουλα. Εννοειτε οτι ειναι αναλογο το τι ζηταει ο καθενας απο το κινητο του. Εγω ας πουμε το θελω για τηλεφωνα, email, φωτογραφιες, μεσα κοινωνικης δικτυωσεις και gps. Δεν με ενδιαφερει το οτι η ζωη της μπαταριας των iphone μειωνεται πολυ γρηγορα, αλλα με ενδιαφερει να κραταει η μπαταρια του τηλεφωνο μου πολυ! Να βαζω gps με δεδομενα, να τραβαω βιντεο/φωτογραφιες, facebook και instagram εννοειτε και να μου βγαζει την μερα. Μονο κινητα μεσαιας κατηγοριας μπορουν να μου τα προσφερουν αυτα και προφανως κανενα Iphone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα