Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nikostz99 είπε

χαχααχχαχααχαχ καλο ...

διαβαζω φιλος παντως το προσπαθω

Ξαναλέω brains over muscles anytime. Αν είσαι εξυπνος και πετύχεις, μπορεις να προσλάβεις 6 μπράβους να σε φυλάνε 😅

Ξαναλέω είσαι επηρεασμένος τώρα και σκέφτεσαι διαφορα. Χαλαρωσε, καμια πολεμικη τέχνη δεν πρόκειται να σε βοηθήσει ουσιαστικα αν ο αλλος είναι τρελός πχ και σου βγάλει μαχαίρι. Καλύτερα να κάνεις προπόνηση στο τρέξιμο να μη σε φτάνουν. 

Τωρα σε οτι αφορά πολεμικές τέχνες, προτείνω ζιου ζιτσου, μάι τάι και τζούντο. 

Σε κάθε πολεμική τέχνη που ειχα κανει, ο δάσκαλος μας έλεγε έτσι και μάθω ότι χρησιμοποιησες στο δρόμο αυτά που σου μαθαίνω, θα σε περάσω ένα χέρι και μετά θα σε διώξω. Μάθε πρώτα να κοντρολάρεις τις ορμές σου και τα νεύρα σου και να χρησιμοποιείς το μυαλό σου για να ξεφύγεις από καταστάσεις που δεν προκειται ποτε να σε οδηγήσουν σε τίποτε θετικο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι vins εχεις απολυτο δικιο αυτο που λες ειναι και το ξερω οτι ειμαι επηρεασμενος δηλαδη σιν το αγχος τον πενελληνιων

εσυ με τι ασχολησε αν επιτρεπετε?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikostz99 είπε

Ναι vins εχεις απολυτο δικιο αυτο που λες ειναι και το ξερω οτι ειμαι επηρεασμενος δηλαδη σιν το αγχος τον πενελληνιων

εσυ με τι ασχολησε αν επιτρεπετε?

Στέλεχος επιχείρησης είμαι 😉

Δημοσ.

ενδιαφερον ρε vins με ολο το θαρρος μηπως ηθελες να μιλαγαμε μια σε μυνηματα για να με βοηθαγες γιατι εχω μπερδευτει(θελω 2 σχολες που κανεις τελειως διαφορετικα πραγματα οταν βγαινεις και που δεν εχουν και τοσο σχεση μεταξυ τους) οποτε εχεις εσυ χρονο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikostz99 είπε

ενδιαφερον ρε vins με ολο το θαρρος μηπως ηθελες να μιλαγαμε μια σε μυνηματα για να με βοηθαγες γιατι εχω μπερδευτει(θελω 2 σχολες που κανεις τελειως διαφορετικα πραγματα οταν βγαινεις και που δεν εχουν και τοσο σχεση μεταξυ τους) οποτε εχεις εσυ χρονο

Στείλε μου αν μπορώ να σε βοηθήσω μετά χαράς 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...