Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα πριν καιρο ειχα σπασει την μυτη μου.Δεν ειναι μεγαλο το τραυμα ουτε επαθα σοβαρη ζημια απλα εχει ενα εξογκοματακι.Το κοιταξα σε γιατρους και μου ειπαν να το φτιαξεις αμα θελεις δεν ειναι τπτ και οτι αν το αφησω δνε θα εχω θεμα.Εμενα ομως μου εχει καρφωθει η ιδεα να την φτιαξω (αναπνεω λιγο απο το ενα ρουθουνι) εχει καποιος καμοια παρομοια εμπειρια να μου πει.Η επεμβαση θα γινει σιγουρα σε δημοσιο νοσοκομια γιατι σε ιδιοτες μου λενε 2000 και .Στην περιοχη μου υπαρχει ενα καλος γιατρος στο νοσοκομιο που μου ειχε βγαλει τις αμυγδαλες παλαιοτερα και εκανε πολυ καλη δουλεια.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikostz99 είπε

Στην περιοχη μου υπαρχει ενα καλος γιατρος στο νοσοκομιο που μου ειχε βγαλει τις αμυγδαλες παλαιοτερα και εκανε πολυ καλη δουλεια.

Αφού είναι καλός να τον προτιμήσεις, και ας μην έχει ιδέα από ρινοπλαστική.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikostz99 είπε

γιατι δεν εχει ιδεα απο ρινοπλαστικη?

και εγω διαφραγμα πιο πολυ θελω να κανω για να μπορω να αναπνεω

Μήπως όπως λες σου έχει καρφωθεί η ιδέα απλα; Γιατι εγω την έχω σπάσει 3 φορές και πρόβλημα στην αναπνοή δεν εχω 😁

Αν το θες για αισθητικούς λόγους, μόνο σε ρινοπλαστικο, οτιδήποτε άλλο θα το πληρώσεις και μετά θα πληρώσεις και το ρινοπλαστικο ούτως ή άλλως 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

vins στην ουσια ναι 

στην αναπνοη δεν εχω τρελο θεμα απλα δεν αναπνεω απο το ενα ρουθουνι και τοσο καλα

οτι μου εχει μου εχει απλα φετος δεινω πανελελε και μπορει να βγαινει απο το αγχοσ

εσυ που την εχεισ σπασει την φτιαχνεις σε ρινοπλαστικο?

και εγω φοβαμε να παω να την φτιαξω γτ θα αρχισω μια πολεμικη τεχνη οποτε θα εχω πιθανοτητες να την ξανασπασω και εκει 

συν της αλλης οτι εχω ακουσει περιπτωσεις που λενε οτι την φτιαξαν και μετα απο 1 χρονο ηθελε παλι φτιαξημο

και κατι τελευταιο νομιζω και καλα οτι δεν ειναι ωραια και δεν θα αρεσει στις γυναικες (βλακεια το ξερωωω )

εσυ πως την εσπασες? θελω να σου πω ηταν ενα απλο χτυπημα η πιο δυνατο 

Επεξ/σία από nikostz99
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, nikostz99 είπε

γιατι δεν εχει ιδεα απο ρινοπλαστικη?

και εγω διαφραγμα πιο πολυ θελω να κανω για να μπορω να αναπνεω

Στρατό έχεις πάει ? εαν όχι στον στρατό τζάμπα 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikostz99 είπε

εμ οχι στρατο δεν εχω παει

τι εννοεις στον στρατο τζαμπα?

κάνουν ρινοπλαστική στο στρατο.....Οταν εισαι στρατιωτης σε οτι συμβει πας σε στρατιωτικο νοσοκομειο....

Δημοσ.

Εγω την πρώτη φορα την εσπασα σε αγωνιστικό tae kwon do. Οι άλλες 2 δυστυχώς σε καβγάδες/πεσίματα που δεν ξεκίνησα εγω. Δεν πήγα ποτε να τη φτιάξω αλλα λογω ιατρών στο σόι μου είπαν σωστή δουλειά μόνο σε ειδικό. 

Στρατος όπως λέει ο φίλος είναι καλή και τζάμπα λύση, ψοφάνε για επεμβάσεις και ειναι και καλοί.

Όσο για το αισθητικό, γούστα είναι αυτά, άλλες πχ φτιάχνονται αμα έχεις καμια ουλη γιατι σε βλέπουν badass/κακό παιδί.

Οπότε αν πας να σπουδάσεις αστην και βγάλε και καμια ιστορία ότι σου επιτέθηκε κάνας γκοτζιλας και τον κατατροπωσες 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, nikostz99 είπε

Οντως? αυτο δεν το γνωριζα.

αν δεν απατομε το στρατιωτικο νοσοκομειο δεν θεωρειτε κορυφη?

το 2011 σε εναν θαλαμο στην Λάρισα ηταν κοντα στα δεκα ατομα μονο για αυτο.....ο μονος που δεν ειχε κατι ημουν εγω που απλως ειχα παει για αναρρωτικη......

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

Εγινε παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις με βοηθησατε αρκετα

και vins μια συμβουλη ρε φιλε και εγω σε καβγα την χτυπησα 

και με εχει παρει απο κατω σε φαση αν δεν εκανα τπτ θα ειχα την μυτη μου οπως παλια 😁😁

βεβαια δεν ηταν ενας με εναν παραμονο στην αρχη για κανα 2 φαπες μετα μπηκαν λιγο οι δικοι του και εμεις ημασταν λιγοτεροι και το κοψαμε

απλα ολο το σκεφτομαι ρε φιλε οτι και καλα ειμαι της εφαγα και τετοια και με εχει παρει απο κατω οταν το αναπολω γιαυτο σκεφτομουν να την φτιαξω αν και καποιοι μου λενε οτι ειναι λογο πανελληνιων και τα λοιπα εσυ εχεις να μου πεις κατι να ατο αντυμετοπισω (αν και πλεον ξεθοριαζει σιγα σιγα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, nikostz99 είπε

Εγινε παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις με βοηθησατε αρκετα

και vins μια συμβουλη ρε φιλε και εγω σε καβγα την χτυπησα 

και με εχει παρει απο κατω σε φαση αν δεν εκανα τπτ θα ειχα την μυτη μου οπως παλια 😁😁

βεβαια δεν ηταν ενας με εναν παραμονο στην αρχη για κανα 2 φαπες μετα μπηκαν λιγο οι δικοι του και εμεις ημασταν λιγοτεροι και το κοψαμε

απλα ολο το σκεφτομαι ρε φιλε οτι και καλα ειμαι της εφαγα και τετοια και με εχει παρει απο κατω οταν το αναπολω γιαυτο σκεφτομουν να την φτιαξω αν και καποιοι μου λενε οτι ειναι λογο πανελληνιων και τα λοιπα εσυ εχεις να μου πεις κατι να ατο αντυμετοπισω (αν και πλεον ξεθοριαζει σιγα σιγα

Η συμβουλή που εχω να σου δώσω είναι να αποφεύγεις κάθε μορφή βίας με κάθε τρόπο. Δεν κερδίζεις ΠΟΤΕ!

Μην το πολυσκεφτεσαι, τωρα εχει πληγωθει ο εγωισμός σου και σε τριγυρνάει. Ουτε ο πρώτος είσαι και δυστυχώς ούτε ο τελευταίος. Θα περάσουν τα χρόνια και θα τα σκέφτεσαι και θα γελας και θα λες τι μλκιες καθόμουν κι έκανα 😅 

Προχώρα παρακάτω και δώσε την ενέργειά σου στις πανελλήνιες. Brain over muscle anytime. 

• Thanks 1
Δημοσ.

εγινε vins σε ευχαριστω πολυ φιλε

εσυ καμια πολεμικη τεχνη εχεις να μου προτεινεις? μιας και εισαι γνωστης θελω να παω να κανω κανα χρονο να μαθω στα βασικα γενικα δεν το παιζω μαγκας απλα θελω να ξερω απο το να μην ξερω τιποτα (αν μπορεις να πεις και μια πιο συγκεκριμενη που να βασιζετε στην μαχη του δρομου εχω ακουσει για krav maga kai kung fu

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, nikostz99 είπε

εσυ καμια πολεμικη τεχνη εχεις να μου προτεινεις? μιας και εισαι γνωστης θελω να παω να κανω κανα χρονο να μαθω στα βασικα γενικα δεν το παιζω μαγκας απλα θελω να ξερω απο το να μην ξερω τιποτα (αν μπορεις να πεις και μια πιο συγκεκριμενη που να βασιζετε στην μαχη του δρομου εχω ακουσει για krav maga kai kung fu

Aσε τις πολεμικες τεχνες και τους καβγαδες και κατσε να διαβασεις για τις πανελληνιες και να γινεις γιατρος.......ρινοπλαστικος ισως.😊

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...