nickol-us Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 @TheDevilMayCare Απορώ που δεν έχεις προτείνει ακόμα refurbished.... Πόσο χαμηλό είναι το budget; Ακόμα κι ένα μηχανάκι των 60ευρώ με μια προσθήκη ενός 120gb ssd(συνολο 80) θα είναι υπερδιαστημόπλοιο μπροστά στο ήδη υπάρχον... Θα δυσκολευτείς να βρεις parts και στο τέλος παίζει να μην είσαι κι ευχαριστημένος... 2
hp8 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, panosk13 είπε Καλησπέρα παιδιά. Ο πατέρας μου έχει έναν παλιό υπολογιστή (από το 2006) και όπως είναι λογικό σέρνεται και έχω βαρεθεί να του κάνω format τα xp. Φοράει έναν pentium D και 512 ολόκληρα mb μνήμης ram ddr2!. Επειδή τον λυπάμαι, γιατί όπως είναι προφανές ακόμα και ένα βίντεο στο yt το στριμαρει με δυσκολία, σκέφτομαι να του το φτιάξω λίγο να δουλεύει αξιοπρεπώς. Επειδή το μπάτζετ είναι πολύ μικρό δεν υπάρχει δυνατότητα για καινούργιες μητρικές και επεξεργαστές οπότε θα πορευτούμε με αυτά που έχουμε. Σκέφτομαι δλδ να του κουμπωσω απλά 4 gb ram και έναν ssd. Πιστεύετε θα υπάρξει αξιοπρεπής βελτίωση στην απόδοση ή θα ανατιναχτεί; το μηχάνημα συνταξιοδοτήθηκε Κρατάς οτι μπορεί να παίξει γενικότερα (δίσκο -τροφοδοτικό κάρτα γραφικών κλπ) πάρε μια μητρική από εδώ ( γα να αποφύγεις προβλήματα μεταφοράς ) cpu & ram από ebay η aliexpress (καθ όσον εδώ το έχουν ξεφτιλίσει με τις τιμές σε αυτά) και προχώρα 1
rofl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) μεχρι 4 παιρνει παντως, βαλε κι ενα μικρο ssd 128/256 και για σερφαρισμα κτλ λογικα κατι θα κανει. ασε τα xp πανω θα λεγα αν δεν εχεις λειτουργικα προβληματα, η κοιτα καμια ελαφρια διανομη linux που για βασικη χρηση ειναι πολυ ευκολο. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από rofl
JDROGAS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Συγγνωμη αλλα νομιζω οτι συζητουμε το ακατορθωτο τη στιγμη που με 50-100 ευρω παιρνει ενα σετακι cpu-mobo-ram ειτε απο τις αγγελιες ειτε ενα φθηνο refurbished και τελος θα περασει αλλα 5 χρονια ο ανθρωπος. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, nickol-us είπε @TheDevilMayCare Απορώ που δεν έχεις προτείνει ακόμα refurbished.... Πόσο χαμηλό είναι το budget; Ακόμα κι ένα μηχανάκι των 60ευρώ με μια προσθήκη ενός 120gb ssd(συνολο 80) θα είναι υπερδιαστημόπλοιο μπροστά στο ήδη υπάρχον... Θα δυσκολευτείς να βρεις parts και στο τέλος παίζει να μην είσαι κι ευχαριστημένος... Σε τετοιες περιπτωσεις αρκετες φορες, καποιος θελει τη σιγουρια του μηχανηματος που εχει 15 χρονια συνηθισει και...αγαπησει 😍 -δεν ειναι "υπερβολη", το εχω δει να συμβαινει! Δηλαδη & το παρακατω με/+ SSD θα ειναι υπερπυραυλος μεν αλλα δεν θα ειναι το δικο του... https://www.info-world.gr/el/proionta/stock-house/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/lenovo-pc-m58e-tower,-intel-pentium-dual-core-e5500/-4gb/-250gb-hdd/-dvd/-freedos-win7p-coa-ref,gra10114846.html 1
JDROGAS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Σε τετοιες περιπτωσεις αρκετες φορες, καποιος θελει τη σιγουρια του μηχανηματος που εχει 15 χρονια συνηθισει και...αγαπησει 😍 -δεν ειναι "υπερβολη", το εχω δει να συμβαινει! Δηλαδη & το παρακατω με/+ SSD θα ειναι υπερπυραυλος μεν αλλα δεν θα ειναι το δικο του... https://www.info-world.gr/el/proionta/stock-house/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/lenovo-pc-m58e-tower,-intel-pentium-dual-core-e5500/-4gb/-250gb-hdd/-dvd/-freedos-win7p-coa-ref,gra10114846.html Θα κρατησει το κουτι και τελος..... το δικο του εννοω. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από JDROGAS 1
rofl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) εδω που τα λεμε παιζουν αξιοπρεπη refurbished στο 100αρικο πχ https://www.cosmodata.gr/category/966/pc-refurbish-efkeries τωρα που το καλοσκεφτομαι κανα 40 θα κανει 4gb ddr2, οποτε καλυτερα ενα τετοιο Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από rofl 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Θα κρατησει το κουτι και τελος..... το δικο του εννοω. Ναι, συνηθως κατι τετοια κανω -αναγκαστικα- και εγω... Π.χ. γυναικα δεν ηθελε να αποχωριστει τον...P4 της και καθως ηταν περαν καθε πιθανης -και απιθανης!- αναβαθμισης κρατησα το κουτι βασικα: ωστε να αισθανεται..<το ιδιο pc>! 🥰 2
cabdik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, panosk13 είπε Εγώ πιστεύω ότι για τον πατέρα μου, που 15 χρόνια τώρα χρησιμοποιεί αυτόν τον υπολογιστή, με τον ssd κα τις ram θα του φαίνεται σαν να βγήκε από fiatακι και μπήκε σε Ferrari οχι... πιστεψε με..! ειχα/εχω 2-3 τετοια μηχανακια, τα οποια τα ξηλωσα και τα εχω προς πωληση...! τα εχω δοκιμασει με SSD και 2GB RAM. ξερω πολυ καλα τι σου λεω..! ο πατερας σου θα ευχαριστηθει πολυ περισσοτερο, αν βρειτε ενα σετακι στα μεταχειρισμενα με ενα C2Quad, και με λιγα χρηματα θα εχει πολλαπλασια καλυτερη εμπειρια...!! Αλλα οποιο συστημα και να καταληξετε, ο SSD θα δωσει ανασα. απλα στον Pentium D δεν θα προλαβαινει ο επεξεργαστης και θα ειναι συνεχως στα κοκκινα..!! 2
JDROGAS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Eχει μεσα στις αγγελιες τετραπυρηνα q6600-q9550 με 80 και 100 ευρω. Ολοκληρωμενα συστηματα και θα εχεις και spare πχ dvd,τροφοδοτικο,καρτα γραφικων,κουτι. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από JDROGAS 1
mechpanos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Φίλε δεν αξίζει να ρίξεις ούτε Ευρώ στο μηχάνημα... αντε μόνο SSD που το παίρνεις καιτο βάζεις αλλού, τίποτα άλλο... 1
panosk13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Λοιπόν παιδιά με πείσατε ότι τελικά μάλλον δεν αξίζει η αναβάθμιση. Μάλλον θα το πείσω να πάρει ένα refurbished εκεί στα 100 και να κουμπωσω και έναν 128 ssd πάνω 1 1
Nik10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δεν αξίζει φίλε να αναβαθμίσεις. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Μέχρι και τα κουτιά άλλαξαν από τότε...
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panosk13 είπε Λοιπόν παιδιά με πείσατε ότι τελικά μάλλον δεν αξίζει η αναβάθμιση. Μάλλον θα το πείσω να πάρει ένα refurbished εκεί στα 100 και να κουμπωσω και έναν 128 ssd πάνω Προσπαθησε ομως, ειδικα αν η GT520 δεν ειναι σε low profile να αποφυγεις τα SFF: διοτι θα θελεις να την..κρατησεις! Eκτος και ειναι πολυ νεο το refurbished (χλωμο) https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-gt-520.c285 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από TheDevilMayCare εκτος και -> ειδικα αν!
Aten-Ra Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δώσε καλύτερα 100 ευρώ και πάρε ένα Refurbished Core i3 Gen 2 που έχει αυθεντικά Win 7 (θα κάνεις εγκατάσταση Win 10) και 1-2 χρόνια εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα