Fotis_Greece Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδια, Πρεπει να παρω ενα μικρο αυτοκίνητο πολης και καταληξα σε Matiz 796cc 07/08 που τα βρίσκεις κανα 3000€. Εχω θεμα ομως με το σχολειο των δυο παιδιων στον δακτύλιο. Τον εναν τωρα τον βολευω με το παπάκι, το Σεπτέμβριο ομως που θα ειναι δυο δεν γίνεται. Απο οτι διαβαζω πρεπει να αυτοκίνητο να ειναι Euro4 (ειναι το Matiz) να εχει ρυπους κατω απο 140 και να εχεις εκ κατασκευής υγραέριο η φυσικό αέριο. Να υποθεσω λοιπον ενα Matiz 07 με lpg και βενζινη που βρισκω στο car λογικα πρέπει να επιτρέπεται στο δακτύλιο, σωστα? Ευχαριστώ
Fotis_Greece Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Eliaskat είπε http://daktylios.ypeka.gr/ Ναι, αυτο κοιταζα
Eliaskat Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) To matiz είναι Euro4 , εχει αεριο απο το εργοστασιο και εχει κατω απο 140gr ? Το όχημα είναι τεχνολογίας Euro 4 και με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιεί εκ κατασκευής για την κίνηση του αέριο καύσιμο (υγραέριο ή φυσικό αέριο) και εκπέμπει διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 140γρ/χμ. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από Eliaskat
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε Καλησπέρα παιδια, Πρεπει να παρω ενα μικρο αυτοκίνητο πολης και καταληξα σε Matiz 796cc 07/08 που τα βρίσκεις κανα 3000€. Εχω θεμα ομως με το σχολειο των δυο παιδιων στον δακτύλιο. Τον εναν τωρα τον βολευω με το παπάκι, το Σεπτέμβριο ομως που θα ειναι δυο δεν γίνεται. Απο οτι διαβαζω πρεπει να αυτοκίνητο να ειναι Euro4 (ειναι το Matiz) να εχει ρυπους κατω απο 140 και να εχεις εκ κατασκευής υγραέριο η φυσικό αέριο. Να υποθεσω λοιπον ενα Matiz 07 με lpg και βενζινη που βρισκω στο car λογικα πρέπει να επιτρέπεται στο δακτύλιο, σωστα? Ευχαριστώ Euro 4 και δακτύλιος δε παίζει για κανένα λόγο. Τηρειται το σύστημα Μόνα ζυγά. εαν θες να μπαίνεις δακτύλιο πας σε euro 5 ή νεότερο... (είχα euro 4 του 09 με 137 γραμμάρια και το είχα ψάξει πολύ ακομα Κ με συγκοινωνιών - δεν γινόταν με τίποτα να μπαίνω ελεύθερα αναγκαστικά μόνα ζυγα)
Fotis_Greece Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Ειχε αεριο (απο κατασκευής) το δικο σου?
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε Ειχε αεριο (απο κατασκευής) το δικο σου? Δεν έχει σχέση το αέριο. Το euro 4 δε μπαίνει δακτύλιο (πλην υβριδικών) από όσα μου είχαν πει
Fotis_Greece Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Εε, θα μπερδευτω στο τελος. Απο οτι βλεπω ειναι Euro4, κατω απο 140 και εχω εντοπισει αρκετες αγγελίες με καύσιμο lpg\βενζινη. Το εαν ειναι απο κατασκευή ή μπηκε μετα θα το ρωτησω στους πωλητές της καθε αγγελιας αυριο.
korakios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 31 λεπτά πριν, paylidis είπε Δεν έχει σχέση το αέριο. Το euro 4 δε μπαίνει δακτύλιο (πλην υβριδικών) από όσα μου είχαν πει και αυτό δηλαδή , τι το έχουν ? Το όχημα είναι τεχνολογίας Euro 4 και με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιεί εκ κατασκευής για την κίνηση του αέριο καύσιμο (υγραέριο ή φυσικό αέριο) και εκπέμπει διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 140γρ/χμ.
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, korakios είπε και αυτό δηλαδή , τι το έχουν ? Το όχημα είναι τεχνολογίας Euro 4 και με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιεί εκ κατασκευής για την κίνηση του αέριο καύσιμο (υγραέριο ή φυσικό αέριο) και εκπέμπει διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 140γρ/χμ. Παίζει να είναι μετρημένα στο ένα χέρι αυτά τα αμαξια. Τα πιο πολλα σου λένε εργοστασιακο αλλά δεν το έχει βάλει από το εργοστάσιο (κ το έχει βάλει πχ η εισαγωγική). Εγώ είχα βενζίνη κ μου είχαν πει μόνο αν είναι βενζίνη υβριδικό
korakios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Παίζει να είναι μετρημένα στο ένα χέρι αυτά τα αμαξια. Τα πιο πολλα σου λένε εργοστασιακο αλλά δεν το έχει βάλει από το εργοστάσιο (κ το έχει βάλει πχ η εισαγωγική). Εγώ είχα βενζίνη κ μου είχαν πει μόνο αν είναι βενζίνη υβριδικό Πάσο , δε γνωρίζω ,θα μας πει και ο @Fotis_Greece Άσχετο , αλλά γιατί Matiz όταν με τα ίδια λεφτά βρίσκεις Getz ?
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, korakios είπε Πάσο , δε γνωρίζω ,θα μας πει και ο @Fotis_Greece Άσχετο , αλλά γιατί Matiz όταν με τα ίδια λεφτά βρίσκεις Getz ? Το θέλει μόνο κ μόνο προκειμένου να μπαίνει στο δακτύλιο... εκτιμω παντως κατά 99% ότι δε μπαίνει...
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Εε, θα μπερδευτω στο τελος. Απο οτι βλεπω ειναι Euro4, κατω απο 140 και εχω εντοπισει αρκετες αγγελίες με καύσιμο lpg\βενζινη. Το εαν ειναι απο κατασκευή ή μπηκε μετα θα το ρωτησω στους πωλητές της καθε αγγελιας αυριο. Κάνε κάτι καλύτερο, ζήτα απευθείας το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη, και μαζί με τον αριθμό κυκλοφορίας βάλτα στο http://daktylios.ypeka.gr/ για να δεις αν έχει ελευθέρας στο δακτύλιο. 1 1
Fotis_Greece Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Ψαχνομαι ρε παιδια, ασε.πρεπει να το οδηγει και η σύζυγος και θελει μονο αυτοματο. Μονο Matiz βρισκεις σε αυτα τα λεφτα, (αυτοματο, lpg, euro4 κτλ)
Jos3ph Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα έτσι για αντιπρόταση Car.gr - Mitsubishi Electric Vehicle (i-MiEV) '12 60-70 km αυτονομία αν υπάρχει και ταχυφορτιστής με δωρεά χρήση , και με δόσεις θα σου βγαίνει πιστεύω λιγότερο από τον συνδιασμό με βενζίνη. Αλλιώς ψάχνεις για κάτι που να μπαίνει στο δακτύλιο. και από τις φτηνές επιλογές στο car.gr είναι το Car.gr - Skoda Citigo '17 🇬🇷 Easy +LPG (ΥΓΡΑΕΡΙΟ) +Book
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα