Trigger Happy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 καλησπέρα, μπορεί να είναι και άκαιρη ερώτηση δεν λέω αλλά μου φόρτωσαν ένα η/υ φορητό ο οποίος είναι ΧΑΛΙΑ. ενα παλικάρι, από αυτούς όντως χρειάζονται βοήθεια πραγματική, βρήκε ένα η/υ πραγματικά στον κάδο και μου τον έφερε για ευχαριστώ. εντάξει δεν λέω i5 είναι και έχει κάποιες προοπτικές. είναι όμως τρισάθλιο. η τσάντα μέσα στην σκόνη, μπίχλα, καπνούς και δεν συμμαζεύεται. ο υπολογιστής ο ίδιος ζει αλλά καταγδαρμένος και κιτρινος.. παιδιά, χωρίς πλάκα πέρασα τα πλαστικά με χλωρίνη και βγήκε μαύρη... το πληκτρολόγιο έχει αποκτήσει πια άλλο χρώμα. πίσω από κάθε πλήκτρο έχει κίτρινη - πετρωμένη μπίχλα! έβγαλα τα καπάκια και παρόλο που η μητρική είναι σε καλή κατάσταση, τα λιωμένα σφουγγαράκια, οι κόλλες, σκόνες κλπ έχουν γίνει πέτρα πάνω στις ψύκτρες. περιττό να πω, έκανα και γω μπάνιο με ντετόλ μετά... πως στο καλό το καθαρίζεις αυτό..;;; μου πέρασε και από το μυαλό να το βουλιάξω όλο σε αλκοολη, μέχρι να γίνει υποβρύχιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 ειναι στην κατασταση που λες και περιμενεις να ειναι λειτουργικο? ειπαμε αλλα ολα εχουν οριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 το ανέκδοτο;; είναι. εντόπισα 3-4 κουμπιά μόνο στο πληκτρολόγιο που μπορεί να έχουν πολύ μπίχλα ή να είναι στραβωμένα. ανοίγει. εντάξει, βγάζει ενα σκασμό λάθη αλλά μπαίνει μέχρι και σε win 7 recovery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Trigger Happy είπε μου πέρασε και από το μυαλό να το βουλιάξω όλο σε αλκοολη, Σε ένα λεκανάκι με χλιαρό νερό, 20-25 ψεκασίες Topine Γενικης Χρησης Απολυμαντικό Spray, βάζετε τα πλαστικά μέσα στο λεκανάκι και με πινέλα χοίρου τρίβετε τα πλαστικά του λάπτοπ και μες τα πλήκτρα. Αν θέλετε για αρχή βάζετε τη μητρική ίσα να περαστεί και μετά ξεπλένετε με απιονισμένο νερό ή έστω νερό της βρύσης (ντους καλύτερα) και τη βάζετε κάθετα στο καλοριφέρ για τουλάχιστον 3 ώρες. Αλλά όχι με οινόπνευμα, θα ξεβάψουν όλα. Λίγη καθαριστική βενζίνη αν θέλετε μετά το πλύσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 ουφ.... μετά από 2 ώρες τρίψε έμεινε μόνο keyboard - trackpad. ακούω γνώμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Αυτό είναι καθαρισμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 δεν διαβάζεις καλά... λέω ότι μετά από τρίψιμο, έμεινε μονο αυτό.... σήκωσα το πλαστικό να δω κάτω από τα πλήκτρα τι έχει...αφού δεν βγήκε καμιά σαρανταποδαρούσα, πάλι καλά. έλυσα μητρικές, ψύκτρες, καλώδια, usb, cd, αλουμινένιες ψύκτρες κλπ..τα πάντα.τα χαρτιά βγαίναν μαύρα την πρώτη ώρα, κίτρινα στην μιαμιση, ίσα ζαχαρί απόχρωση στο τέλος. το ίδιο το σώμα, είναι πλέον καλά. με εξωτερικό πληκτρολόγιο και ποντίκι πέρασα σήμερα ubuntu έτσι για το γ......ο. το keyboard δεν ξέρω. κάποια κουμπιά είναι νεκρά τελείως άλλα οκ. σκέφτομαι ή να σας το χαρίσω σε κανένα εδώ στο φόρουμ μπας και θέλετε τα κουμπιά και να πάρω άλλο ή να το βάλω κυριολεκτικά στην μπανιέρα με ζεστό νερό και χλωρίνη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν πιάνουν τα χέρια σας, μια και είναι πλήρως λειτουργικό το κυρίως σώμα, μπορείτε να φτιάξετε ένα κουτί με κόντρα πλακέ και να βάλετε τη μητρική μέσα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 https://www.google.com/search?source=univ&tbm=isch&q=plywood+laptop&sa=X&ved=2ahUKEwjg9dTEns7uAhUdwAIHHXOECK0QjJkEegQIAhAB&biw=1440&bih=799#imgrc=wWIqeVyzMJ6GNM αυτό λέμε ε; ενδιαφέρον concept δεν λέω αλλά ποιος το κουβαλάει αυτό;; 🤪 σκέφτομαι και το πλυντήριο πιάτων να ξέρεις για το καθάρισμα χαχχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μμμ...! Ενδιαφέρον κι αυτό, δεν το είχα υπ' όψιν μου. Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, αλλά πιο απλό: Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Οχι βρε παιδια, απλως καποιος αφαιρει -προσεκτικα- την οθονη (και την πουλαει, χαριζει, whatever θελει, αλλα συνηθως υπαρχει ενδιαφερον-ζητηση!), και μετα εχει ενα μινι λαπτοποειδες (αφου ειναι!) desktop 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 παιδιά...θέλω να το κρατήσω όπως είναι έτσι.... lap top...σημαίνει, στα πόδια σου (lap). desk top, σημαίνει στο γραφείο.. στα ....γραφεία εχω εχω ήδη καμια δεκαρια. άρα να υποθέσω ότι δεν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε για καθάρισμα κλπ ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν και η μπατονέτα με βενζίνη δεν αποδίδει, όχι... Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Burn it with fire. Ειδες τι έγινε πέρυσι στην Γουχαν.Απο παγκολίνο λένε αλλά από ένα τέτοιο λαπτοπ ξεκίνησαν όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα