Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσει που πολλοί δεν το θεωρούν απλά νόμιμο, αλλά και ηθικό να βαράς τα κλαπατσίγκαλα όλη μέρα σε διαμέρισμα.

Αν θες να κάνεις τέτοια δουλειά νοίκιασε ή πήγαινε σε ειδικό χώρο με ηχομόνωση και τα σχετικά ή πήγαινε κάπου που έχει άπλα. Η ζωή σε urban περιοχές θέλει υποχωρήσεις από όλους για να έχουμε μια άλφα ποιότητα ζωής.

Τουλάχιστον τα όργανα που παίζει ο γείτονας δεν είναι και από τα πιο φασαριόζικα. Μάλλον υπάρχει και θέμα με την ηχομόνωση.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, jmmys said:

Κανένας άλλος γειτονας εξέφρασε ενόχληση ή είσαι ο μοναδικός;

οταν μιλησα στον διαχειριστή μου ειπε οτι τον ακουνε και αλλοι οποτε σιγουρα δεν ειμαι ο μονος.

56 minutes ago, Miracle Worker said:

Τουλάχιστον τα όργανα που παίζει ο γείτονας δεν είναι και από τα πιο φασαριόζικα. Μάλλον υπάρχει και θέμα με την ηχομόνωση.

καλα ναι αυτο ειναι σιγουρο οτι υπαρχει θεμα και με την ηχομόνωση..

ειναι 3 παρα και γραφω αυτο το μήνυμα ενω αυτος παιζει.. το θεωρειτε λογικο?

Επεξ/σία από av4lanche
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, av4lanche είπε

απο την μια φορα που μιλησα μαζι του νομιζω οτι ειναι απο αυτους που λες, γιατι αν δεν ηταν δεν θα ελεγε αυτα που ειπε (οπως εγραψα) και επισης θα ειχε αλλαξει κατι.. που δεν αλλαξε (του ειχα κανει παρατηρηση πριν τα χριστουγεννα).

αχαχχα εχω ηδη ηχοσυστημα απλα δεν θελω να γινω και εγω μαλακας οπως αυτος.. πανω στα νευρα μου 2-3 φορες το εκανα και αυτο ομως..

Επειδή είμαι παθών κανένας νόμος δεν σε καλύπτει, εγώ έκανα κάτι πολύ χειρότερο για να λύσω το ζήτημα αλά και μουσική μόλις παίζει αυτός θα κάνει δουλειά

Δημοσ.

Άκου τι θα κάνεις. Με το που αρχίζει να παίζει, θα του χτυπάς το κουδούνι. Θα σηκώνεται θα παει να δει ποιος είναι θα ξανακάθεται. Θα αρχίζει πάλι να παίζει, θα ξαναχτυπάς κοκ...καλή φάση

• Like 1
Δημοσ.

Τα σπίτια δεν έχουν χτιστεί για να απομονώνουν ήχους μουσικών οργάνων τύπου πιάνο, κλαρίνο, ντραμς κτλ. Και γω μπορεί να είμαι Dj, τι σημαίνει, πρέπει να κάνω προπόνηση στο σπίτι μου 10 ώρες τη μέρα να δω πως ακούγονται τα κομμάτια δυνατά; 9 μήνες καλοκαίρι έχουμε στην Ελλάδα, ας πάει σε ένα βουνό σε μια παραλία να βροντάει...

Σοβαρευτείτε. Εφόσον δεν καταλαβαίνει και βροντάει όλη μέρα, κάλεσε την αστυνομία να του κάνει παρατήρηση. Τέλος. Μην κολώσεις γιατί κι αυτός βλέπεις δεν κολώνει παρόλο που προσπάθησες ευγενικά. Αν το ξανακάνει, ξαναπάρε αστυνομία, ευγενικά πάντα. Όπως είπαν και μερικοί αν βρεις τουλάχιστον άλλον ένα, ακόμα καλύτερα θα βοηθήσει στο νομικό της υπόθεσης. Δείξτου οτι δεν αστειεύεσαι. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, av4lanche είπε

αλήθεια ελπίζω να μην φτάσω σε αυτό το σημείο...

είχε ξεκίνησε με μπουζούκι, τώρα είμαστε ακορντεόν και που και που τραγουδάει κιόλας.

Ε φέρε και εσύ τίποτα φιλαράκια με κιθάρα, ντραμς, αρμόνιο και πες του ότι κάνεις ορχήστρα. Προσκάλεσε τον μάλιστα να συμπληρώσει το γκρουπ!

1 ώρα πριν, Black Demis είπε

Επειδή είμαι παθών κανένας νόμος δεν σε καλύπτει, εγώ έκανα κάτι πολύ χειρότερο για να λύσω το ζήτημα αλά και μουσική μόλις παίζει αυτός θα κάνει δουλειά

Τι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν είχαμε lockdown , θα πήγαινες στον εισαγγελέα της περιοχής σου και θα ζητούσες εισαγγελική παραγγελία για ηχορύπανση η οποία θεωρήται πλέον σοβαρό πρόβλημα για την υγεία του ανθρώπου. Οποιος θέλει να παίζει τα όργανα του να φτιάξει χώρο με την ειδική μόνωση. Ο τύπος είναι 100% ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ αλλά μην πας αστυνομία γιατί αυτοί δεν ασχολούνται ακόμη και αν τους πεις ότι σου έχει βάλει πιστόλι στον κρόταφο. Υπάρχουν όρια(προδιαγραφές) σε τι θορύβους μπορούμε να κάνουμε σε αστικό περιβάλλον ακόμη και σε εργάσιμες ώρες.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, xsterg είπε

Ε φέρε και εσύ τίποτα φιλαράκια με κιθάρα, ντραμς, αρμόνιο και πες του ότι κάνεις ορχήστρα. Προσκάλεσε τον μάλιστα να συμπληρώσει το γκρουπ!

Τι?

καλα δεν τα λέμε δημόσια αυτά (ετσι και αλλιώς δεν θα το κάνεις ουτε πρέπει απλά με έφτασε στο αμήν)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πως όλοι κάνουν την πάπια 🦆 και δεν αντιδρούν να κάνουν παρατήρηση.Οπότε αν εσύ κάνεις παρατήρηση σε βγάζουν και τρελό.

Η θα κάνει φασαρία κάποιος απο την πολυκατοικία, η κάποιος απ'έξω πχ με συνεργείο, η θα ακούς να ξεφορτώνουν φορτηγά σε ψιλικατζίδικο, η σε κάποιο εργαστήριο, η ξυλουργείο, η θα φωνάζουν τα παιδιά που πηγαινοέρχονται σχολείο, η 2-3 απο όλα αυτά.Εγώ τα έχω ζήσει όλα τα παραπάνω.

Παίζει μεγάλο ρόλο το σημείο που μένεις, να μην έχει τριγύρω εκκλησία, σχολείο, συνεργείο, ξυλουργείο, φροντιστήριο Αγγλικών κλπ.Ειδικά σε αγορά σπιτιού.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...