Koromaru Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω bluetooth over-ear ακουστικά μέχρι 100 ευρώ. Τι έχετε να μου προτείνετε? Για απλή χρήση (μουσική, ταινίες, gaming).
Addicted_21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Κάνε μια υπέρβαση, απίστευτο vfm στα 160 ευρώ. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/akoystika/akoustika-kefalis/190141-sony-wh-1000xm3-silver-bluetooth
Koromaru Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Στις 9/2/2021 στις 12:03 ΜΜ, Addicted_21 είπε Κάνε μια υπέρβαση, απίστευτο vfm στα 160 ευρώ. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/akoystika/akoustika-kefalis/190141-sony-wh-1000xm3-silver-bluetooth Για κάποιον λόγο δεν μου ήρθε ποτέ ειδοποίηση για το σχόλιό σου, οπότε σορρυ για την καθυστερημένη απάντηση. Τα ακουστικά που εχεις στείλει όμως είναι στα 400€ (βέβαια είναι εξαντλημένα τώρα)
Addicted_21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Koromaru είπε Για κάποιον λόγο δεν μου ήρθε ποτέ ειδοποίηση για το σχόλιό σου, οπότε σορρυ για την καθυστερημένη απάντηση. Τα ακουστικά που εχεις στείλει όμως είναι στα 400€ (βέβαια είναι εξαντλημένα τώρα) Δεν υπάρχει θέμα, αλίμονο. Ναι τα ακουστικά τα είχε για λίγες μέρες σε αυτή την προσφορά και ήμουν τυχερός που τα πέτυχα. 1
thanasis00 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 14 ώρες πριν, mecanomecano είπε Sony WH-CH700N ,Sennheiser HD 350BT Έχοντας ακούσει και τα 2, κανένα δε πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο τα 1000xm3... Ακόμα και τα Sennheiser PXC 550 είναι πολύ καλύτερα... Η γνώμη μου ts είναι να περιμένεις για καμιά καλή προσφορά, βγαίνουν συχνά πυκνά σε προσφορά και τα sony και τα sennheiser (ίσως να βγαίνουν και τα bose quietcomfort 35). Για το δικό σου price range, βλέπω ότι αυτά τα Jabra έχουν πολύ καλές κριτικές σε ξένα sites (έχουν βγάλει και πολύ καλές ασύρματες ψείρες από την ίδια εταιρεία): https://www.skroutz.gr/s/23459739/Jabra-Elite-45h-Titanium-Black.html
mecanomecano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 1000xm3 και PXC 550 ειναι πολυ ακριβοτερα οποτε αναμενομενο.Κι εγω θα ελεγα οτι αν εχεις υπομονη καλυτερα περιμενε για καμιά καλή προσφορά ακριβοτερου μοντελου.
Koromaru Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, thanasis00 είπε Έχοντας ακούσει και τα 2, κανένα δε πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο τα 1000xm3... Ακόμα και τα Sennheiser PXC 550 είναι πολύ καλύτερα... Η γνώμη μου ts είναι να περιμένεις για καμιά καλή προσφορά, βγαίνουν συχνά πυκνά σε προσφορά και τα sony και τα sennheiser (ίσως να βγαίνουν και τα bose quietcomfort 35). Για το δικό σου price range, βλέπω ότι αυτά τα Jabra έχουν πολύ καλές κριτικές σε ξένα sites (έχουν βγάλει και πολύ καλές ασύρματες ψείρες από την ίδια εταιρεία): https://www.skroutz.gr/s/23459739/Jabra-Elite-45h-Titanium-Black.html 6 ώρες πριν, mecanomecano είπε 1000xm3 και PXC 550 ειναι πολυ ακριβοτερα οποτε αναμενομενο.Κι εγω θα ελεγα οτι αν εχεις υπομονη καλυτερα περιμενε για καμιά καλή προσφορά ακριβοτερου μοντελου. 21 ώρες πριν, mecanomecano είπε Sony WH-CH700N ,Sennheiser HD 350BT ευχαριστώ παιδιά. μου έχουν γυαλίσει αρκετά τα 1000xm3. στο black friday βλέπω στο skroutz ότι είχαν πέσει λίγο. θα περιμένω μπας και ξαναβάλουν προσφορά.
mecanomecano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Παντως προσωπικα δεν θα επαιρνα ασυρματα ακουστικα για μουσικη.Θα εχεις πολυ καλυτερο ηχο με wired ακουστικα απο μια απο τις κλασσικες εταιριες AKG,Sennheiser,Beyer.My 2 cents. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από mecanomecano
chriskan22 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μπορεις να χτυπησεις τα παρακατω με 10 $ , λειτουργουν και ενσυρματα , η ποιοτητα ειναι πραγματικα καλη , το bluetooth αψογο , αν μπορεις να περιμενεις την αποστολη στα συστηνω ανεπιφυλακτα. Τα παιδια μου τα εχουν καταευχαριστηθει εκτος απο εμενα. Παραγγειλα ηδη και 2ο ζευγαρι https://www.aliexpress.com/item/32832328969.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.60d94c4dBIA7EW 1
Koromaru Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Έχω διαβάσει ότι πολλά Sony XM3 είναι ελαττωματικά και μετά από κάποια ώρα χρήσης του noise cancelling, ακούγεται ένας πολύ δυνατός θόρυβος στο ένα ακουστικό. Έχει κάποιος εδώ αυτό το πρόβλημα? Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, η Sony δεν το αναγνώρισε ως πρόβλημα και δεν έγινε αντικατάσταση. Πρόκειται για πρόβλημα στο hardware που δεν διορθώνεται με firmware update ή κατι παρόμοιο... Δεδομένης της τόσο ψηλής τιμής τους και του προβλήματος, το σκέφτομαι διπλά τώρα. Δεν νοείται να δίνεις ένα σωρό λεφτά και να αγοράζεις χαλασμενο προϊόν.
pirmen56 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Καταρχάς να ξέρεις ότι σημαντικό μέρος των χρημάτων σου πηγαίνει στον ασύρματο μηχανισμό. Δηλαδή, για κάθε 100€ που δίνεις σε τέτοιας τεχνολογίας σετ τουλάχιστον τα 30€ αφορούν το μηχανισμό(έστω στα φθηνότερα μοντέλα). Οπότε είναι σαν να αγοράζεις ακουστικό wired των 70€ σε όρους ηχητικής ποιότητας. Εγώ θα πρότεινα αυτά: https://www.skroutz.gr/s/22120320/AKG-K-361-BT-Black.html Ή και τα 371 BT. Για έναν απλό λόγο. Η AKG ανέπτυξε το 2012 ένα πρότυπο ισοστάθμισης ακουστικών(harman target) το οποίο προσπαθεί να μιμηθεί τον ήχο καλών ηχείων μέσα σε δωμάτιο. Με επιβεβαιωμένη υποκειμενική ανωτερότητα μέσα από blind tests στα οποία συμμετείχαν τόσο ειδικοί όσο και φοιτητές από πανεπιστήμια(απλοί καταναλωτές). Δεν είναι οι πρώτοι που το έκαναν απλά είναι οι πρώτοι που δημοσίευσαν τα αποτελέσματα της ερευνάς τους. Τα AKG K361 και 371 ακολουθούν αρκετά πιστά το πρότυπο αυτό και υπερέχουν από consumer μοντέλα που θάβουν όλη την λεπτομέρεια και την ομορφιά των υπόλοιπων ήχων κάτω από τόνους ενοχλητικού μπάσου και mid-bass . Όπως συμβαίνει, δυστυχώς και με τα περισσότερα μοντέλα της Sony, ασχέτως κόστους. Η AKG είναι 100% αφοσιωμένη στον ήχο όπως και η Senn. Με τη διαφορά ότι τα φθηνά Senn είναι consumer λογικής με μέτριο ήχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα