Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αυτο παντως που σε καθε θεμα μπαινει ενα μπατζετ και η πρωτη απαντηση στανταρ θα ειναι "δωσε Χ χιλιαρικα δε γινεται αλλιως" με ξεπερναει.

Δανειστε του 3,7Κ ακομα ρε παιδια να παρει κατι καλο.Προφανως ο ανθρωπος δεν εχει αλλα!

Ο φίλος που άνοιξε το θέμα δήλωσε ότι με 1.3k βρίσκει κάτι 206 που δεν ξέρει αν αξίζουν, και ζήτησε γνώμες, δεν ρώτησε τι καλύτερο μπορεί να πάρει με 1.3k. Δεν είναι ούτε άστοχο ούτε off topic που τον ενημερώνουν ότι είναι από απίθανο έως αδύνατο να βρει κάτι της προκοπής με τόσα χρήματα.

1 λεπτό πριν, terry308 είπε

Μια χαρά αμαξάκι παίρνει για να κάνει τη δουλειά του , το δικό μου τ punto το πούλησα με 360.000χλμ σε γνωστό 800€ για εκμετάλλευση , το κράτησε λίγο , ανάθεμα αν έκανε τουλάχιστον το θέμα με το τιμόνι , και το πούλησε 1200€ -1300€ , το αμάξι πήγαινε μια χαρά .

Ε δεν νομίζω να έχουν όλοι από έναν γνωστό ο οποίος μπορεί να τους πουλήσει ένα παλιό αυτοκίνητο χωρίς προβλήματα και ελλείψεις σε τιμή πολύ χαμηλότερη από όσο πιάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο fb υπάρχει ομάδα με όνομα αυτοκίνητα έως 999ε( 200κ κόσμο) εν ολίγης λόγω λοκνταουν +κοβιντ τα αγοράζουν για να μην μπαινουν σε μέτρο λεωφορεια  ...κ μετά πεταμα

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Επειδή ψάχνω και εγω με όριο 3000€ , οι περισσότεροι δέν τα φέρνουν συνεργείο για περαιτέρω έλεγχο .

Και όταν τους λές έχει φάει τρακάρισμα μ δεν μιλάνε. 3 έχω δει με γνωστό και τα 3 είχαν μπεί καλίμπρα . 

Σίγουρα θα χρειαστούν μαζέμματα , εννοείται τους κάνεις και μία συντήρηση ανεξάρτητα τι θά πάρεις. 2 μήνες έχω που ψάχνω. Το θέλω για μέσα στήν πόλη , εώς 1300 κυβικα .

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dantε είπε

Και αν ο ανθρωπος δεν εχει αλλα ,αλλα παραλληλα εχει αναγκη απο αυτοκινητο ,τι να κανει δηλαδη?!

Τότε δεν ρωτάει, παίρνει το καλύτερο που μπορεί καθώς ότι και να πάρει θα είναι μίνιμουμ 15 ετών και θα θέλει και επιπλέον χρήματα για μάζεμα. Σέρβις, λάστιχα είναι τα πρώτα έξοδα που άνετα είναι +300 ευρώ μίνιμουμ. Παίζει να έχει και άλλα θέματα με κιβώτιο, τρόμπα, ηλεκτρικά, air conditioning και άλλα που φυσικά αυξάνουν το κόστος. 

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ε δεν νομίζω να έχουν όλοι από έναν γνωστό ο οποίος μπορεί να τους πουλήσει ένα παλιό αυτοκίνητο χωρίς προβλήματα και ελλείψεις σε τιμή πολύ χαμηλότερη από όσο πιάνει.

Δε το έγραψα γι αυτό, απλά θέλει λίγο ψάξιμο, με υπομονή 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, terry308 είπε

Δε το έγραψα γι αυτό, απλά θέλει λίγο ψάξιμο, με υπομονή 

Εσύ μπορεί να μην το έγραψες για αυτό, έτσι όπως το περιέγραψες όμως ήταν σαν να ήταν κάτι που μπορούν να κάνουν εύκολα όλοι.

Κατά τα άλλα εννοείται πως για να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς στα χρήματα που διαθέτεις - όσα και αν είναι αυτά - χρειάζεται ψάξιμο και υπομονή, εννοείται πως δεν θα πάρεις το πρώτο που θα βρεις μπροστά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...