Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας θέλω να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο αλλά το budget δεν ειναι πολυ μεγάλο..έχω δει κάτι Peugeot 206 σε αυτα τα λεφτά αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν. Τι λέτε και εσείς ;

Επεξ/σία από KP7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτό το budget πρέπει να επιλέξεις:

1)Ή θα σε αφήνει κάθε τρεις και λίγο.

2)Ή αν τρακάρεις δεν θα βγεις από μέσα.

Προσωπικά αν δεν μπορώ να ανέβω προκαταβολικά σε budget θα διάλεγα το πρώτο και όποτε έχω να το φτιάχνω και να προχωράω...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
Στις 31/1/2021 στις 1:53 ΠΜ, KP7 είπε

Γεια σας θέλω να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο αλλά το budget δεν ειναι πολυ μεγάλο..έχω δει κάτι Peugeot 206 σε αυτα τα λεφτά αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν. Τι λέτε και εσείς ;

Κοιτα σε saxo 1.1   Βασικα με τοσο μικρο ποσο δεν κοιτας μαρκα αλλα αυτο που εχει την καλυτερη συντηρηση!!!

Μόλις τώρα, PLACEBO_89 είπε

Κοιτα σε saxo 1.1   Βασικα με τοσο μικρο ποσο δεν κοιτας μαρκα αλλα αυτο που εχει την καλυτερη συντηρηση!!!

Η χρυση τομη ειναι να βρεις μια corolla 1.3 αυτη του 97-2000.  Οικονομικη και με καλη παθητικη ασφαλεια για τα λεφτα που θα δωσεις..

Αν θες εμφανιση παρε το 206 αλλα θα σου ερθει στο μελλον πιο ακριβα!!!

Δημοσ.

Σιγα ρε παιδια δεν φυτρωνουν στα δεντρα  τα χιλιαρικα να βρεις 5 

Μια χαρα αυτοκινητα θα βρει και με 1300, μην κοιτας τοσο μαρκα οσο να ειναι σε καλη κατασταση και εμπορικο για να βρισκεις ευκολα και φτηνα ανταλακτικα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο παντως που σε καθε θεμα μπαινει ενα μπατζετ και η πρωτη απαντηση στανταρ θα ειναι "δωσε Χ χιλιαρικα δε γινεται αλλιως" με ξεπερναει.

Δανειστε του 3,7Κ ακομα ρε παιδια να παρει κατι καλο.Προφανως ο ανθρωπος δεν εχει αλλα!

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αυτο παντως που σε καθε θεμα μπαινει ενα μπατζετ και η πρωτη απαντηση στανταρ θα ειναι "δωσε Χ χιλιαρικα δε γινεται αλλιως" με ξεπερναει.

Δανειστε του 3,7Κ ακομα ρε παιδια να παρει κατι καλο.Προφανως ο ανθρωπος δεν εχει αλλα!

Για να γινει σοβαρή συζήτηση πρέπει το μπατζετ που λες να εχει και καποια λογική, αυτοκίνητο με 1300€ δεν παιρνεις, πέρα απο κάτι που ειναι για απόσυρση και κυνδυνευεις ανα πάσα στιγμη σε καμία στροφη να φύγεις απο κάτω

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Για να γινει σοβαρή συζήτηση πρέπει το μπατζετ που λες να εχει και καποια λογική, αυτοκίνητο με 1300€ δεν παιρνεις, πέρα απο κάτι που ειναι για απόσυρση και κυνδυνευεις ανα πάσα στιγμη σε καμία στροφη να φύγεις απο κάτω

Και αν ο ανθρωπος δεν εχει αλλα ,αλλα παραλληλα εχει αναγκη απο αυτοκινητο ,τι να κανει δηλαδη?!

Δημοσ.

Μια χαρά αμαξάκι παίρνει για να κάνει τη δουλειά του , το δικό μου τ punto το πούλησα με 360.000χλμ σε γνωστό 800€ για εκμετάλλευση , το κράτησε λίγο , ανάθεμα αν έκανε τουλάχιστον το θέμα με το τιμόνι , και το πούλησε 1200€ -1300€ , το αμάξι πήγαινε μια χαρά .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...