Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι για αγορά νέου μέχρι 400 ευρώ έτοιμο κυρίως σερφαρισμα κάνω σπάνια κάνα παιχνίδι αλλά θέλω να έχει σίγουρα 6 ram 

Επεξ/σία από Racerr
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. You.gr κάτι παραπάνω δε χρειάζεσαι, 350€ (ίσως) στήνουν αυτοί, όλα ετοιμοπαραδοτα. Αν θες να πατήσεις τα 400 πας σε 500αρη δίσκο ssd ή m2 και ενδεχομένως b460 μητρική η οποία δε θα σου προσφέρει και τίποτα συγκλονιστικό.

IMG_20210131_010453.jpg.b51aad112bd5502cdc5062d5a4d2ba3b.jpgIMG_20210131_010427.jpg.a275c569af34b87e7d2522fb4982eaaf.jpg

Επεξ/σία από radiohead
  • Like 2
Δημοσ.

Κάνα παιχνίδι θα παίζει δε θέλω τρελές απαιτήσεις η να μην κολλάει σε browser καλά έχω και δικό μου hdd ίσως τον κοτσαρω το θέμα είναι πότε θα το παραλάβω με την κατάσταση τώρα τεσπά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ήξερα οτι το you στήνει κιόλας. Πολύ καλές τιμές, κοντά στις χαμηλότερες του σκρουτζ και στημένο,τέλεια!

Προσωπικά προτείνω B460M μητρική όχι γιατί κερδίζεις κάτι φοβερά ουσιαστικό, όσο για το ενδεχόμενο πιθανής επέκτασης της ραμ, καθώς οι περισσότερες μητρικές με B460M  chipset διαθέτουν 4 ram slots. Με την οικονομικότερη αυτή τη στιγμή στα 125 ούτε καν να το σκέφτεσαι...

Για παιχνίδια Racerr εξαρτάται από το παιχνίδι. Τα απαιτητικά παιχνίδια απαιτούν κάρτα γραφικών και αυτή τη στιγμή μια καλή κάρτα γραφικών για 1080p(1660ti) κοστίζει όσο όλο το σύστημα που θες να φτιάξεις...

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δεν ήξερα οτι το you στήνει κιόλας. Πολύ καλές τιμές, κοντά στις χαμηλότερες του σκρουτζ και στημένο,τέλεια!

Προσωπικά προτείνω B460M μητρική όχι γιατί κερδίζεις κάτι φοβερά ουσιαστικό, όσο για το ενδεχόμενο πιθανής επέκτασης της ραμ, καθώς οι περισσότερες μητρικές με B460M  chipset διαθέτουν 4 ram slots. Με την οικονομικότερη αυτή τη στιγμή στα 125 ούτε καν να το σκέφτεσαι...

Για παιχνίδια Racerr εξαρτάται από το παιχνίδι. Τα απαιτητικά παιχνίδια απαιτούν κάρτα γραφικών και αυτή τη στιγμή μια καλή κάρτα γραφικών για 1080p(1660ti) κοστίζει όσο όλο το σύστημα που θες να φτιάξεις...

Έβαλα ένα ίσως, για το στήσιμο γράψε λάθος, μπερδεύτηκα με το priveshop. Αύριο θα κάνω ένα τηλ να το επαλήθευσω. Priveshop quickshop vision studio e-shop kavatza foxstore αυτά στήνουν σίγουρα.

Screenshot_2021-01-31-09-38-16-679_com.android.chrome.jpg.3d9117f2bc8b914cc09b22a31ce1f8fd.jpg

Ετοιμοπαραδοτα cosmodata 

• Like 2
Δημοσ.

Πρόσθεσε στη λίστα Cosmodata με σχετικά καλές τιμές όμως χρεώνει +20ευρώ και το Πλαίσιο το οποίο έχει τσουχτερές τιμές στο hardware,μάλλον γιατί κάνει διακανονισμούς και κάπου πρέπει να "πατσίσει".

Για το Foxstore έχω ένα ενδοιασμό, νομίζω είχα διαβάσει οτι στήνει για πάνω από 800ευρώ όμως τώρα δε το βρίσκω...

• Like 1
Δημοσ.

Euro truck simulator παιζω κυρίως θα ήθελα πχ pubg η κάνα Forza  απλά δεν καίγομαι εξάλλου σύντομα θα πιάσω δουλειά οπότε δε θα χω χρόνο τέλος πάντων .....εγώ κυρίως σερφαρισμα κάνω άντε και καμιά εργασία στα office δε κάνω βαριά χρήση δλδ ....ναι ,cosmodata privesho έχω βρει έτοιμα στείλτε κανένα αν θέλετε σίγουρα 8 ram τώρα για σκληρό έχω κι εγω καβατζα γιατί ο ssd δε θα φτάσουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει λόγος να πας σε έτοιμο.... "πήγαινε" σε μαγαζί που κάνει build και επέλεξε κομμάτια να το πάρεις έτοιμο. Οι έτοιμες συνθέσεις και οι πολύ οικονομικές έχουν "κακό" hardware, φτηνές μητρικές και της πλάκας τροφοδοτικά. Έτοιμη σύνθεση μόνο σε περίπτωση που θες και windows μαζί, τα πληρώνεις φυσικά έμμεσα. Συνήθως οικονομικά με windows έχει το eshop..

Cosmodata

cosmo.PNG.10b98560c86703728f09a5c142e7dc7c.PNG

Προσπάθησα να φτιάξω και απο eshop μα δεν υπάρχει ο 10100...

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλαίσιο σίγουρα όχι κούρασαν με τις βλάβες....οπότε θα το παραγγείλω έτσι μπορούμε να προσθέσουμε κάτι άλλο σε αυτό?κάρτα γραφικών και ψύκτρα?

Επεξ/σία από Racerr
Δημοσ.

Ψύκτρα δεν χρειάζεται ο συγκεκριμένος, με την στοκ είναι μια χαρά. Ίσως αν θες να βάλεις κάποιο συμπληρωματικό ανεμιστηράκι στο κουτί αλλά αυτό μπαίνει σχετικά εύκολα και μετά. Για κάρτα γραφικών οτι θες μπαίνει....πες τι χρήση θες και τι χρήματα διαθέτεις γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα με τις κάρτες. Πάντως με αυτά που προτάθηκαν είσαι ήδη κοντά στα 400ευρώ, οπότε ότι έξτρα φεύγεις από το budget σου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Ψύκτρα δεν χρειάζεται ο συγκεκριμένος, με την στοκ είναι μια χαρά. Ίσως αν θες να βάλεις κάποιο συμπληρωματικό ανεμιστηράκι στο κουτί αλλά αυτό μπαίνει σχετικά εύκολα και μετά. Για κάρτα γραφικών οτι θες μπαίνει....πες τι χρήση θες και τι χρήματα διαθέτεις γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα με τις κάρτες. Πάντως με αυτά που προτάθηκαν είσαι ήδη κοντά στα 400ευρώ, οπότε ότι έξτρα φεύγεις από το budget σου

Καλά έχω ήδη δύο ψυκτρες που θα ταιριάζουν τώρα χρήση σου είπα κάτι απλό δεν θέλω απαιτήσεις

13 λεπτά πριν, Racerr είπε

Καλά έχω ήδη δύο ψυκτρες που θα ταιριάζουν τώρα χρήση σου είπα κάτι απλό δεν θέλω απαιτήσεις

http://www.cosmodata.gr/product/301725/ipologistes-anavathmisi/ipologistes/expert-pc/expert-pc-student-vega-8-amd-ryzen-3-2200g-8gb-ddr4-ram-240gb-ssd

Κάτι τέτοιο λέω παράδειγμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μπορώ να σου πω τι θα πάρεις παρά μόνο να σου δώσω μερικές βοήθειες-παρατηρήσεις.

Το μηχάνημα που κοιτάς το μόνο σχετικά καλό που έχει είναι η κάρτα των ενσωματωμένων γραφικών με όλα τα υπόλοιπα να είναι χαμηλότερα.

CPU 4core/4threads vs 4core/8threads(επίσης νεότερος και ισχυρότερος)

RAM 8gb vs 16gb

SSD sata 3 vs nvme(ταχύτερος, και χωρίς καλώδια)

PSU unbranded vs branded 80+

Επίσης δεν αναφέρει αν τα στικ τις μνήμης δίνουν 8gb σε ένα στικ ή σε δύο(χάνεις πιθανώς dual channel). Eπίσης η συχνότητα(2666mhz) είναι πολύ χαμηλή για ryzen επεξεργαστή κατά συνέπεια και τα ενσωματωμένα γραφικά δε θα παίζουν όπως πρέπει.

Αν στο μηχάνημα που σου πρότεινα βάλεις:

CPU 10100f αντί 10100 (-20ευρώ)

PSU του εικοσάρικου (-25ευρώ)

RAM 8gb (-35ευρώ)

SSD Sata έναντι του nvmd (-10ευρώ)

Βγάζεις ένα υπόλοιπο 90ευρώ που πας σε μια ωραιότατη Gt1030, που έχει καλύτερα γραφικά από τα ενσωματωμένα του 2200g και συνολικότερα καλύτερο μηχάνημα.

Το θέμα είναι πιο είναι το ζητούμενό σου και τι σε ενδιαφέρει περισσότερο, η ποιότητα ή η ποσότητα; Η επιλογή είναι καθαρά δική σου...

Αυτό που κοιτάς, με φτηνιάρικο τροφοδοτικό και με λίγο καλύτερη μητρική από άποψη επεκτασιμότητας - αναβαθμισιμότητας (δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν έχει ταχύτερες ddr4/4gb η cosmodata)

cosmo2.PNG.e254315f934ef2f3bcf5b3142da90225.PNG

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ.

ενοεειται η ποιοτητα τελος παντων  ελεγα και για μεταχειρισμενα βλεπω καλα pc αλλα ποσο να εμπιστευτεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Racerr είπε

ενοεειται η ποιοτητα τελος παντων  ελεγα και για μεταχειρισμενα βλεπω καλα pc αλλα ποσο να εμπιστευτεις

Σε αυτα τα χρηματα κανεις εσυ unboxing!😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...