Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, ανοιγω αυτο το θεμα σε περιπτωση που εχει συμβει σε καποιον σας κατι αναλογο..γτ μπορει να υπαρχει καποια μεταφορα και επειδη αυτες οι εταιριες ειναι αυτες που ειναι εγω να το πληροφορηθω κατοπιν εορτης..

λοιπον χρωστουσα ενα μικρο ποσο σε μια απο τις εταιριες που αναφερω στον τιτλο...καποια στιγμη μου ηρθε χαρτι απο ενα δικηγορικο γραφειο που εκπροσωπουσε την εταιρεια πηγα λοιπον σε ενα καταστημα εξυπηρετησης και κει μου ειπαν οτι δεν χρωσταω κατι..παιζει το ποσο που χρωστουσα να εχει μεταφερθει καπου αλλου, να τοκιζετε και να εχω προβλημα;;εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο;

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kant12 είπε

καποια στιγμη μου ηρθε χαρτι απο ενα δικηγορικο γραφειο που εκπροσωπουσε την εταιρεια

μήπως είχε και τραπεζικό λογαριασμό για την εξόφληση ?

Δημοσ.

Πριν πόσα χρόνια; Αν σου είπε η εταιρία δεν χρωστάς τότε δεν έχεις θέμα. Έχουν κάνει εκκαθαρίσει στα μικρά ποσά μερικές.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, korakios είπε

μήπως είχε και τραπεζικό λογαριασμό για την εξόφληση ?

οχι απλα μου ζητουσε να πληρωσω το ποσο στις επομενες μερες διαφορετικα ελεγε θα επιβαρυνθω με τα εξοδα της δικης..το χαρτι αυτο βεβαια το βρηκα μηνες αργοτερα

1 λεπτό πριν, Klausx είπε

Πριν πόσα χρόνια; Αν σου είπε η εταιρία δεν χρωστάς τότε δεν έχεις θέμα. Έχουν κάνει εκκαθαρίσει στα μικρά ποσά μερικές.

1.5..2 χρονια περιπου

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Klausx είπε

Βασικά αυτό. Αν μπορείς στείλε και ενα email στην εταιρία να έχεις και κάποιο αποδεικτικό

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, coolnetgr είπε

Έχουν ιδρύσει εταιρεία για να κοινοποιούν μεταξύ τους τους οφειλέτες. http://www.telegnous.gr/el/ Μπορείς να ρωτήσεις εκεί αν υπάρχει χρέος.

ευχαριστω φιλος θα ρωτησω και κει..απλα αν εχει συμβει σε καποιον σας καλυτερα θα ηταν να με ειδοποιησει για να μην εχω κανενα προβλημα αργοτερα..η συγκεκριμενη εταιρεια οσο ειχα μαζι της συνεργασια ηταν απλα ενα χαος γι αυτο και διεκοψα.. απορω πως εχει τοση πελατεια

Δημοσ.

φιλε ακου να δεις πως δουλευει το συστημα ,εταιρεια εισπρακτικη με δικηγορο εχει αναλαβει αυτα και πονταρουν στο φοβο της μηνυσης ,μου εχει συμβει και εμενα και το χαρτι που παρουσιαζουν ειναι ενα απλο επιστολοχαρτο χωρις ΑΦΜ χωρις τιποτα ,και οταν τους ζητησα οκ να πληρωσω  αφου πρωτα ειχα ενημερωθει απο την εταιρεια κινητης οτι δεν χρωσταω τιποτα θελανε να μου δωσουν ΑΠΛΗ αποδειξη εισπραξης οτι ελαβαν το ποσο ,φυσικα δεν δεχτηκα  παλι με απειλησαν με μηνυση και ηδη απολαμβανω τις παροχες απο την εταιρεια κινητης που ειχα (την ιδια) 

• Like 1
Δημοσ.

Θα γράψω και εγώ την ιστορία μου γιατί είχα παρόμοιο πρόβλημα.

Παλιά ήμουν στην Κίτρινη όπου μετά την πήρε η Κόκκινη. Τον Μάρτιο έστειλα αίτημα διακοπής (ήμουν σε εκτός δέσμευσης συμβόλαιο) και ξενοικιασα το σπίτι. Τον Ιούλιο με ενημέρωσε η προηγούμενη διαχειρίστρια ότι ακόμα πήγαινε λογαριασμός εκεί. 

Επικοινώνησα με την τηλ.εξυπ. Της κόκκινης και έμαθα πως δεν είχε γίνει η διακοπή. Ύστερα από καταγγελίες κλπ τον Σεπτέμβριο κατάφεραν και έβγαλαν ένα πιστωτικό ποσό γιατί είχαν φτάσει οι λογαριασμοί στα 98€ .

Κάπου εκεί με πήραν τηλέφωνο από δικηγορικό γραφείο λέγοντας μου ότι πρέπει να πληρώσω κλπ. Τους είπα ότι έχει βγει πιστωτικό και είναι υπαιτιότητα του πάροχου.

Πήγα σε κατάστημα της κόκκινης και ο υπάλληλος έβλεπε ότι χρωστάω 98€ στην κόκκινη αλλά δεν χρωστάω τίποτα στην Κίτρινη. Εν τέλει και εγώ περιμένω να μάθω αν έχει διορθωθεί καθώς έστειλα πάλι καταγγελίες.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, kant12 είπε

γεια σας, ανοιγω αυτο το θεμα σε περιπτωση που εχει συμβει σε καποιον σας κατι αναλογο..γτ μπορει να υπαρχει καποια μεταφορα και επειδη αυτες οι εταιριες ειναι αυτες που ειναι εγω να το πληροφορηθω κατοπιν εορτης..

λοιπον χρωστουσα ενα μικρο ποσο σε μια απο τις εταιριες που αναφερω στον τιτλο...καποια στιγμη μου ηρθε χαρτι απο ενα δικηγορικο γραφειο που εκπροσωπουσε την εταιρεια πηγα λοιπον σε ενα καταστημα εξυπηρετησης και κει μου ειπαν οτι δεν χρωσταω κατι..παιζει το ποσο που χρωστουσα να εχει μεταφερθει καπου αλλου, να τοκιζετε και να εχω προβλημα;;εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο;

Το χρέη πηγαίνουν σε άλλη εταιρεία, μάλλον οι εταιρία πούλησε το χρέος σου σε εισπρακτική.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DimosthenisG είπε

Το χρέη πηγαίνουν σε άλλη εταιρεία, μάλλον οι εταιρία πούλησε το χρέος σου σε εισπρακτική.

οι εισπρακτικες δεν αγοραζουν χρεη. Προμηθεια παιρνουν αν εισπραχθει το χρεος. Αλλες εταιρειες αγοραζουν χρεη (τα γνωστα "
fund")

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...