Bourdoulas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Εγώ από τη μία θέλω να δω τη σειρά και από την άλλη φοβάμαι μην μου χαλάσει το comic όταν το διαβάσω... Καταραμένο set είσαι και πανάκριβο. Θα δεις την σειρά πρώτα γιατί αν διαβάσεις τα κόμικ, τότε θα ξενερώσεις με την σειρά. Το έχουμε ζήσει ξανά και ξανά και αμφιβάλλω ότι θα αλλάξει με αυτή την παραγωγή. Μετά θα εκτιμήσεις περισσότερο τα κόμικ. Οπότε θα έλεγα ότι είμαι τυχερός που δεν θυμάμαι τα κόμικ γιατί είμαι σίγουρος ότι κάτι θα με χαλούσε στην σειρά! 2
Grim Ripper Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Spoiler: 5 Αυγούστου. 😛
Glikos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Ενδιαφέρον φαίνεται. Μ'αρέσουν 2 ηθοποιοί από το cast. Θα δούμε τι λέει μόλις βγει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Ο τύπος από το Logan που υποδύεται τον Corinthian, μοιάζει πιο πολύ με τον Lucifer από τα comics. 1
Glikos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Ο τύπος από το Logan που υποδύεται τον Corinthian, μοιάζει πιο πολύ με τον Lucifer από τα comics. Τον Boyd Holbrook λες. Δεν έχω διαβάσει τα κόμικς, αλλά φαίνεται ενδιαφέρον χαρακτήρας από το trailer πάντως. Τον πάω σαν ηθοποιό. Επίσης και ο David Thewlis που παίζει πολύ καλός. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δεν είναι άσχημο, αρκετά πιστό θα έλεγα, μέχρι στιγμής. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 The Sandman - Rotten Tomatoes Μέχρι στιγμής (6ο) παίζει να είναι η πιο copy/paste μεταφορά που έχω δει σε σειρά, όχι 100% αλλά 80+%, εντυπωσιακό θα έλεγα. 5
chrisde Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Όντως πολύ ωραίο και ατμοσφαιρικό, με πολύ στυλ, το στυλ του δημιουργού του. Βλέπεις hollywood τι συμβαίνει όταν δεν διαστρεβλώνεις το όραμα του δημιουργού στο όνομα του κέρδους ή των πολιτικών σκοπιμοτήτων; Μπορεί να μην αρέσει σε όλους, λογικό αυτό, αλλά τουλάχιστον είναι αυθεντικό αν μη τι άλλο. Εντωμεταξύ έχει και ομοφυλόφιλους και γυναίκα (την Christie ως γνωστόν) να παίζει τον διάβολο, αλλά αυτά δεν ενοχλούν (όπως και δεν θα πρεπε) διότι δεν γίνονται βεβιασμένα για να (απο)δείξουν κάτι, αλλά ήταν καλλιτεχνικές επιλογές που δένουν αρμονικά με την ιστορία ή τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα εγώ. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από chrisde
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Χίλιες φορές η Brienne για Lucifer παρά το έκτρωμα που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια... 1
chrisde Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Έλα ρε εντάξει είχε την πλάκα του στην αρχή τουλάχιστον. Αρκεί να μην το έπαιρνες πολύ στα σοβαρά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 8 hours ago, chrisde said: Έλα ρε εντάξει είχε την πλάκα του στην αρχή τουλάχιστον. Αρκεί να μην το έπαιρνες πολύ στα σοβαρά Καλά το procedural ήταν καρκίνος από μόνος του. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα