Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα άνοιξα απόψε να καθαρίσω ψύκτρα  που είχε πιάσει σκόνη καθάρισα και τον επεξεργαστή με προσοχή και τα συνδεσα όλα ram ψύκτρα καλώδια το έβαλα μπροστά άναψε αλλά η οθόνη δεν έδειχνε κάτι το ανοίγω μήπως κάνα καλώδιο ακουμπούσε κάπου ...βγάζω την ψύκτρα το βάζω μπρος και έσβησε αμέσως λογικό.... συνδέω την ψύκτρα και τώρα απλά ανάβει για ένα ένα δευτερόλεπτο λειτουργει υ ψύκτρα και το τροφοδοτικό και σβήνουν και συνέχεια κάνει αυτό ανάβει σβήνει τι έπαθε ?

Έβαλα σωστά τις ραμ και άναψε δουλεύει απλά η οθόνη μαυρη

Επεξ/σία από Racerr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γνωριζω καν για τι συστημα μιλαμε (socket κλπ)

Καταρχην τον εβγαλες τον επεξεργαστη;

Μηπως τραβηξες πχ την ψυκτρα και η cpu ηταν κολλημενη με τη θερμοαγωγιμη και τραβηξες και τον επεξεργαστη και τωρα δεν παταει σωστα;

Μηπως εβγαλες το 4πινο η 8πινο φις poy δινει ρευμα στον επεξεργαστη;

Μηπως εβαλες λαθος τις ram;

Mηπως για να ξεκινησει η μητρικη σου θελει ram στο 1 σλοτ;

Αλλα εαν δεν μας πεις λιγα πραγματα για το συστημα σου,τι εκανες ακριβως η να τραβηξεις καμια φωτο δεν προκειται να καταλαβουμε.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβγαλα ψύκτρα να τη καθαρίσω έβγαλα τον επεξεργαστή γτ είχε πιάσει σκόνη και πάστα τον κούμπωσα κανονικά και την ψύκτρα από πάνω κι αυτή κανονικά άναψε δουλεύει τώρα αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη

Έβγαλα και ξανά έβαλα τις 2 ram κι αυτές κούμπωσαν οκ

Intel core i3 έχω δεν μπορώ να μπω να τραβήξω εικόνα από τα χαρακτηριστικά δε τα θύμαμαι απέξω

Φώτο δε με αφήνει να ανεβάσω από το κινητό

Έβγαλα μια μια ραμ και δοκίμασα με τη μια άναβε μόλις κούμπωσα και τη δεύτερη αναβοσβηνει συνεχεια το σύστημα

Επεξ/σία από Racerr
Δημοσ.

Eγω ζητησα φωτο απο το συστημα οχι απο την οθονη.

Να δουμε μηπως εχεις βαλει κατι λαθςο.

Εαν τωρα με τη μια ram δουλευει κατι παιζει εκει λοιπον.

Βαλε την μια λοιπον αφου δουλευει και μπες στο bios και κοιτα τις ρυθμισεις η κανε ενα load default settings.

Τσεκαρε σε τι ρευμα ειναι η ραμ στο bios και σε τι συχνοτητα,αντιστοιχα πρωτα τσεκαρε τη ραμ εξω τι γραφει.

Σε ποιες θεσεις τις βαζεις;

Τραβηξε μια φωτο να δουμε τη μητρικη σου μοντελο κλπ,το ιδιο και τις μνημες.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Racerr είπε

Έβγαλα μια μια ραμ και δοκίμασα με τη μια άναβε μόλις κούμπωσα και τη δεύτερη αναβοσβηνει συνεχεια το σύστημα

Μήπως πήγε σκόνη στις θύρες; Τα ανεμιστηράκια κατά το καθάρισμα ήταν μαγκωμένα ή αποσυνδεδεμένα από τη μητρική;

( Πως/ με τι έγινε το καθάρισμα; )

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Eγω ζητησα φωτο απο το συστημα οχι απο την οθονη.

Να δουμε μηπως εχεις βαλει κατι λαθςο.

Εαν τωρα με τη μια ram δουλευει κατι παιζει εκει λοιπον.

Βαλε την μια λοιπον αφου δουλευει και μπες στο bios και κοιτα τις ρυθμισεις η κανε ενα load default settings.

Τσεκαρε σε τι ρευμα ειναι η ραμ στο bios και σε τι συχνοτητα,αντιστοιχα πρωτα τσεκαρε τη ραμ εξω τι γραφει.

Σε ποιες θεσεις τις βαζεις;

Τραβηξε μια φωτο να δουμε τη μητρικη σου μοντελο κλπ,το ιδιο και τις μνημες.

Και με τη μια ram πάλι μαύρη οθόνη δείχνει φώτο δε με αφήνει να ανεβάσω είναι μεγάλο αρχείο

Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Μήπως πήγε σκόνη στις θύρες; Τα ανεμιστηράκια κατά το καθάρισμα ήταν μαγκωμένα ή αποσυνδεδεμένα από τη μητρική;

( Πως/ με τι έγινε το καθάρισμα; )

Όχι μόνο το ανεμιστήρακι της ψυκτρας καθάρισα ο έβγαλα εκτός κουτιού

Δημοσ.

Θα μπορουσες να βγαλεις φωτο σε μικροτερη αναλυση.........

Προχειρα εστω κλεισε το τροφοδοτικο,αποσυνεδεσε την πριζα,βγαλε τη μπαταρια πανω απο τη μητρικη για 2-3 λεπτα,βγαλε και τις μνημες,βαλε τη μπαταρια ξανα,βαλε μια μνημη στο πρωτο σλοτ και δοκιμασε παλι.

Εαν δε ξεκινησει με την μια μνημη βαλε την αλλη,εαν δεν ξεκινησει στο πρωτο σλοτ βαλε τη στο δευτερο,στο τριτο στο τεταρτο (εαν εχει 4)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Θα μπορουσες να βγαλεις φωτο σε μικροτερη αναλυση.........

Προχειρα εστω κλεισε το τροφοδοτικο,αποσυνεδεσε την πριζα,βγαλε τη μπαταρια πανω απο τη μητρικη για 2-3 λεπτα,βγαλε και τις μνημες,βαλε τη μπαταρια ξανα,βαλε μια μνημη στο πρωτο σλοτ και δοκιμασε παλι.

Εαν δε ξεκινησει με την μια μνημη βαλε την αλλη,εαν δεν ξεκινησει στο πρωτο σλοτ βαλε τη στο δευτερο,στο τριτο στο τεταρτο (εαν εχει 4)

Α ξεχασα desktop έχω ωστόσο τα έχω βγάλει και τα έχω βάλει όλα και παλι μαύρη οθόνη θα βρω από άλλο υπολογιστή μια μνήμη...έχω ανοίξει και νέο θέμα για αγορά νέου γτ δε νομίζω ότι θα ασχοληθώ πολύ είναι αρκετών ετών

Επεξ/σία από Racerr
  • Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Racerr είπε

Α ξεχασα desktop έχω ωστόσο τα έχω βγάλει και τα έχω βάλει όλα και παλι μαύρη οθόνη θα βρω από άλλο υπολογιστή μια μνήμη...έχω ανοίξει και νέο θέμα για αγορά νέου γτ δε νομίζω ότι θα ασχοληθώ πολύ είναι αρκετών ετών

Σε πια περιοχή βρίσκεστε μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Σε πια περιοχή βρίσκεστε μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει;

Εμεις σπαμε το κεφαλι μας κι εκεινος εχει ανοιξει νημα για καινουργιο pc........μαλλον  στον καδο θα παει και δεν ειμαι κοντα ρε γμτ........😃

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Εμεις σπαμε το κεφαλι μας κι εκεινος εχει ανοιξει νημα για καινουργιο pc........μαλλον  στον καδο θα παει και δεν ειμαι κοντα ρε γμτ........😃

Και εγώ για αυτό το είπα μήπως είναι πουθενά κοντά και το τσιμπήσουμε 😋

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Τη μία τα λέμε σάπια και την άλλη τα κυνηγάμε με το τουφέκι!

Με τετοια πια αναγκαιοτητα λογω τηλεκπαιδευσης τιποτα δεν ειναι αχρηστο 😉

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ακόμα και σε 478 ήθελαν να βάλουν Windows 7 ίσα να τρέχει Webex...

Αστα δεν ξερεις τι εχω περασει.......το 2020...........και να πεις οτι βγαζω και τιποτα;;;

Nα σε εχω με ενα πιτσιρικι και να θελει να δουλεψει σε am2 athlon 64 με 2gb ram χωρις καρτα γραφικων καν να του βαλω win10 και να φτιαχνει βιντεακια με τo filmora για το tiktok🤪

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...