Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, grigoros36 είπε

Σε αυτόν τα έχω SSD PATRIOT PBU240GS25SSDR BURST 240GB 2.5'' SATA 3 έλεγα να πάρω άλλον ένα Μ.2 SD KINGSTON SA2000M8/500G A2000 500GB M.2 2280 PCIE GEN 3.0 X 4 NVME  και να τα περάσω εκεί ! Μάλλον ήρθε η ώρα !!

Παρε τον adata τον 256 απο το eshop αυτον πηρα και δουλευω , οτι καλυτερο και εχει καλυτερη τιμη και απο το σκρουτζ αν το παραλαβεις απο κει και οτι κανεις εγκατασταση εκτος τα win θα τα ριχνεις στον patriot π,χ παιχνιδια για να μη σε γεμισει

20210127140844_bbec072d.jpeg

Δημοσ.

Τελικά χτες έκανα update το bios και δουλεύει προς το παρόν είχα ακόμα αυτό απο όταν αγόρασα την μητρική  ! Αν ξανακολλήσει θα αλλάξω τον ssd ! 

Δημοσ.

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα, από τη πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια, ζήτω η Κύπρος.

Εκτός από ssd λέω να αγοράσεις κι ένα σκουτεράκι, 2 κιλά φέτα κι ένα αγροτεμάχιο στα Σελιανίτικα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, grigoros36 είπε

Εχω 2000 προβατα και 1000 γιδια να σου στειλω μερικα ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ!!!! Αντε αμεσως τις ειρωνιες δεν ασχολούμαστε όλοι με τα PC ολη μέρα εχουμε και υποχρεώσεις και οικογένειά πλέον !! 

Προφανώς δεν αναφέρουν σε εσένα αγορίνα μου. Στον άλλο τον φωστήρα πήγαινε το σχόλιο που σε κατεύθυνε εκεί. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Προφανώς δεν αναφέρουν σε εσένα αγορίνα μου. Στον άλλο τον φωστήρα πήγαινε το σχόλιο που σε κατεύθυνε εκεί. 

συγνωμη  τοτε ανακαλώ οσα σου εγραψα ! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, grigoros36 είπε

συγνωμη  τοτε ανακαλώ οσα σου εγραψα ! 

Μπα δεν πειράζει, δεν έχεις κι άδικο άλλωστε χρησιμοποίησα δεύτερο πρόσωπο, όντως σαν αναφορά σε σένα φαίνεται, ενώ ήταν έμμεση αναφορά στον άλλο τον άσχετο. Ελπίζω ότι το pc είναι ok μετά το bios update ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Μπα δεν πειράζει, δεν έχεις κι άδικο άλλωστε χρησιμοποίησα δεύτερο πρόσωπο, όντως σαν αναφορά σε σένα φαίνεται, ενώ ήταν έμμεση αναφορά στον άλλο τον άσχετο. Ελπίζω ότι το pc είναι ok μετά το bios update ;

Ναι μέχρι τώρα booταρει κανονικά δεν ξανακόλλησε ! Ελπίζω να ήταν αυτό το πρόβλημα . Καλημέρα σε όλους και ευχαριστω για τις συμβουλές .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...