AtiX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μου περιγράφεις δηλαδή αυτό που έκανε η MS στα windows phone και δεν το έχει ούτε το ios ούτε το android... Οπότε το θέμα όμως είναι, έχει αξία να πεις δεν αγοράζω huawei/xiaomi γιατί δεν έχει app drawer??? ΥΓ: παλιότερα μπορούσες να πετάξεις όποιες εφαρμογές δεν ήθελες μέσα σε έναν φάκελο και να τον ονομάσεις app drawer, πλέον και στο ios εμφανίζεις μόνο όσες εφαρμογές θέλεις εσύ... σιγά τα λάχανα δηλαδή... 1 1
koutsis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Bil79 είπε Στο android και σε όλα τα υπόλοιπα λειτουργικά συστήματα, την επιφάνεια εργασίας την διαμορφώνεις όπως θες εσύ βάζοντας οποίες συντομεύσεις θες εσύ, δεν είναι αυτός ο αχταρμας του iOS, που είχαν σπεύσει τα κινέζακια μέχρι πρόσφατα να αντιγράψουν (miui*, emui). Το σύνολο των εφαρμογών εμφανίζεται μόνο στο application tray, με αλφαβητική ή οποία άλλη σειρά θες εσύ. * To miui , πέρσι έβαλε application tray αν θυμάμαι καλά. Το emui δεν ξέρω αν έχει βάλει ακόμα. Φίλε μου έχεις πιάσει ποτέ iphone? Αυτό ακριβώς κάνει το καινούργιο app drawer. Όσες εφαρμογές θες τις βάζεις στη home screen και τις άλλες τις αφήνεις στο app drawer! Τι δεν καταλαβαίνεις; Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από koutsis 4 2
Bil79 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, AtiX είπε Μου περιγράφεις δηλαδή αυτό που έκανε η MS στα windows phone και δεν το έχει ούτε το ios ούτε το android... Οπότε το θέμα όμως είναι, έχει αξία να πεις δεν αγοράζω huawei/xiaomi γιατί δεν έχει app drawer??? ΥΓ: παλιότερα μπορούσες να πετάξεις όποιες εφαρμογές δεν ήθελες μέσα σε έναν φάκελο και να τον ονομάσεις app drawer, πλέον και στο ios εμφανίζεις μόνο όσες εφαρμογές θέλεις εσύ... σιγά τα λάχανα δηλαδή... Καμία σχέση. Περιγράφω αυτο που είχε το android από την πρώτη μέρα και έχουν όλα τα λειτουργικά. Εν μέρει το είχαν τα windows phone με πολύ λιγότερες επιλογές και παραμετροποιήσεις βέβαια. ΥΓ. Δηλαδή εγώ π.χ. που έχω καμία 100ρια εφαρμογές θα πρέπει να τις βάλω μια μια σε ένα φάκελο, που δεν θα εμφανίζεται και σε όλες τις σελίδες της επιφάνειας εργασίας, για να μπορώ να έχω μόνο όποιες θέλω μπροστά. Πανέξυπνο... Δεν είναι πιο εύκολο να παραδεχτείς ότι η έλλειψη εναλλακτικού launcher είναι ένα μειονέκτημα του iOS? 2 λεπτά πριν, koutsis είπε Φίλε μου έχεις πιάσει ποτέ iphone? Αυτό ακριβώς κάνει το καινούργιο app drawer. Όσες εφαρμογές θες τις βάζεις στη home screen και τις άλλες τις αφήνεις στο app drawer! Τι δεν καταλαβαίνεις; Εγώ σε μια γρήγορη ματιά που έριξα στο 12 δεν είδα app drawer, παρά μόνο φακέλους με τις εφαρμογές ανά κατηγορία. Αλλά μακάρι μετά από 15 χρόνια να έκαναν επιτέλους το αυτονόητο, πότε δεν είναι αργά...
logistoulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AtiX είπε Το να θέλω να έχω ένα χαρακτηριστικό χωρίς να λειτουργεί σωστά από το να λειτουργεί και να το έχω, μόνο και μόνο για να την πω στο αντίπαλο στρατόπεδο, μου θυμίζει κάτι οπαδούς που οι ομάδες παίρνουν τραυματισμένους παίχτες στο 1/4 της τιμής τους, τον έχουν στον πάγκο, και αυτοί ζητωκραυγάζουν για την σουπερ μεταγραφή... Πού δε λειτουργεί σωστά το αποτύπωμα; Γιατί τις περισσότερες φορές που ακούω κάτι τέτοιο έχω την εντύπωση ότι γίνεται λάθος χρήση.. Το μόνο αρνητικό του αποτυπώματος στην οθόνη είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι αρκετά πιο αργό και γενικά είναι πιο αργό από τον αισθητήρα υπερήχων, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ασήμαντο γεγονός σε σχέση με όλα αυτά που κερδίζεις. Και τέλος, δε νομίζω ότι κάποιος έχει την κάψα να την πει στον άλλον για το τι έχει αυτός και δεν έχει ο άλλος. Η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι κάτι αντικειμενικά χρήσιμο και καλό είναι να υπάρχει παντού. Το μόνο αστείο είναι όταν κάποιος προσπαθεί να την βγάλει άχρηστη επειδή δίνει ένα χιλιάρικο και η εταιρεία που χρυσοπλήρωσε δεν έχει φροντίσει να έχει κάτι τόσο απλό. Αν ήταν προβληματική η τεχνολογία θα είχε ήδη εγκαταλειφθεί και δεν θα την χρησιμοποιούσε κάνεις, αλλά μάλλον συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, για αυτό αποφάσισε να την ενσωματώσει και η apple έστω και καθυστερημένα.. Στο κάτω κάτω το face id θα μπορούσε να λειτουργήσει και με μάσκα όπως ακριβώς μπορεί να λειτουργήσει και με μάσκα το face id της πλάκας που έχουν και τα android. Απλά για να δικαιολογήσουν τη καθυστέρηση βρίσκουν ως αφορμή τον κοβιντ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από logistoulis 2
godmode Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Ότι και να λέτε αυτή θα είναι η καλύτερη υλοποίηση αισθητήρα κάτω από την οθόνη .
dr_oid Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!!!!! Να δούμε πώς θα αντιδράσει ο ανταγωνισμός τώρα!
fsbmaniac Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Προσωπικά ΜΟΝΟ που ακούει τους καταναλωτές και βγάζει μικρό flagship ...εχει restect ... δείτε ολες τις αλλες εταιρίες το γκουμουτσες βγάζουν δεν έχεις επιλογή καμμία. Επίσης το οικοσυστημα ειναι solid...ουτε ο καθε κατασκευαστης το δικο του...ουτε να ψαχνεις εργαλεία για migration ενα κινητο σε αλλο κτλ... Είμαι σε samsung s10e και δεν βλεπω να μπορώ να πηγαίνω καπου αλλου δεν εχω επιλογή !
johnfree Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 και αμα σπασει η οθονη θα συμπεριλαμβάνεται μαζι με τον αισθητηρα και θα εχει 500 ευρω...
AtiX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, Bil79 είπε Καμία σχέση. Περιγράφω αυτο που είχε το android από την πρώτη μέρα και έχουν όλα τα λειτουργικά. Εν μέρει το είχαν τα windows phone με πολύ λιγότερες επιλογές και παραμετροποιήσεις βέβαια. ΥΓ. Δηλαδή εγώ π.χ. που έχω καμία 100ρια εφαρμογές θα πρέπει να τις βάλω μια μια σε ένα φάκελο, που δεν θα εμφανίζεται και σε όλες τις σελίδες της επιφάνειας εργασίας, για να μπορώ να έχω μόνο όποιες θέλω μπροστά. Πανέξυπνο... Δεν είναι πιο εύκολο να παραδεχτείς ότι η έλλειψη εναλλακτικού launcher είναι ένα μειονέκτημα του iOS? Εγώ σε μια γρήγορη ματιά που έριξα στο 12 δεν είδα app drawer, παρά μόνο φακέλους με τις εφαρμογές ανά κατηγορία. Αλλά μακάρι μετά από 15 χρόνια να έκαναν επιτέλους το αυτονόητο, πότε δεν είναι αργά... Ακόμα δεν έχεις καταλάβει αυτό που λέω... αν το app drawer είναι αποτρεπτικός παράγοντας για να αγοράσεις ένα κινητό, ούτε τότε ούτε τώρα στέκεται σαν επιχείρημα αλλά σαν δικαιολογία... αυτό λέω... 37 λεπτά πριν, logistoulis είπε Πού δε λειτουργεί σωστά το αποτύπωμα; Γιατί τις περισσότερες φορές που ακούω κάτι τέτοιο έχω την εντύπωση ότι γίνεται λάθος χρήση.. Το μόνο αρνητικό του αποτυπώματος στην οθόνη είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι αρκετά πιο αργό και γενικά είναι πιο αργό από τον αισθητήρα υπερήχων, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ασήμαντο γεγονός σε σχέση με όλα αυτά που κερδίζεις. Και τέλος, δε νομίζω ότι κάποιος έχει την κάψα να την πει στον άλλον για το τι έχει αυτός και δεν έχει ο άλλος. Η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι κάτι αντικειμενικά χρήσιμο και καλό είναι να υπάρχει παντού. Το μόνο αστείο είναι όταν κάποιος προσπαθεί να την βγάλει άχρηστη επειδή δίνει ένα χιλιάρικο και η εταιρεία που χρυσοπλήρωσε δεν έχει φροντίσει να έχει κάτι τόσο απλό. Αν ήταν προβληματική η τεχνολογία θα είχε ήδη εγκαταλειφθεί και δεν θα την χρησιμοποιούσε κάνεις, αλλά μάλλον συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, για αυτό αποφάσισε να την ενσωματώσει και η apple έστω και καθυστερημένα.. Στο κάτω κάτω το face id θα μπορούσε να λειτουργήσει και με μάσκα όπως ακριβώς μπορεί να λειτουργήσει και με μάσκα το face id της πλάκας που έχουν και τα android. Απλά για να δικαιολογήσουν τη καθυστέρηση βρίσκουν ως αφορμή τον κοβιντ Το δακτυλικό αποτύπωμα under display είτε το θέλεις εσυ, είτε το θέλω δεν λειτουργεί σωστά, μετά από δυο/τρία χρόνια περιμένουνε τους καινούργιους αισθητήρες που υπόσχονται να είναι και πιο αξιόπιστοι και πιο γρήγοροι! Οπότε όλα τα αλλά είναι να έχουμε να λέμε και να δικαιολογούμε τις επιλογές μας... 1
Κώστης γιαννιτσα Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Να ρωτήσω κάτι άσχετο;η πρώτη εταιρία που έφερε δακτυλικό απόστημα σε mobile συσκευές ποια ήταν;🤔 τροφή για σκέψη... 1
Lomar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 13 hours ago, koutsis said: Τουλάχιστον θα δουλεύει σωστά, όχι σαν το face id και το on screen fingerprint scanner στα android που είναι για γέλια! Αγόρι μου τι λες; έχεις δει ποτέ android;
adi32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, AtiX είπε Ακόμα δεν έχεις καταλάβει αυτό που λέω... αν το app drawer είναι αποτρεπτικός παράγοντας για να αγοράσεις ένα κινητό, ούτε τότε ούτε τώρα στέκεται σαν επιχείρημα αλλά σαν δικαιολογία... αυτό λέω... Το δακτυλικό αποτύπωμα under display είτε το θέλεις εσυ, είτε το θέλω δεν λειτουργεί σωστά, μετά από δυο/τρία χρόνια περιμένουνε τους καινούργιους αισθητήρες που υπόσχονται να είναι και πιο αξιόπιστοι και πιο γρήγοροι! Οπότε όλα τα αλλά είναι να έχουμε να λέμε και να δικαιολογούμε τις επιλογές μας... Που δε λειτουργεί σωστά? Ακόμα και σε κινητό περασμένης χρονιάς 160€ μια χαρά δουλεύει. Το ότι είναι λίγο πιο αργό κάποια δέκατα του δευτερολεπτου από το πίσω, είναι. Στα φετινά μοντέλα είναι ακόμα πιο γρήγορο και ακριβές. Κάποιοι θέλουν να μένουν εσκεμμένα και να πουλάνε σε παλιού τύπου fingerprint, νοτς, οθόνες κλπ 1
vaggospat13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 η καλύτερη υλοποίηση για μένα είναι δαχτυλικό στο πλαϊνό πλήκτρο, όπως το έχει το honor 20 pro μου, δεν υπάρχει πιο γρήγορο ή αξιόπιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα