Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 30/1/2021 στις 10:49 ΜΜ, miltos_id είπε

Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω το σκεπτικό ορισμένων.Το ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα η συγκεκριμένη τεχνολογία από την Apple δεν έχει να κάνει με το ότι είναι χαζοί ή δεν ξέρουν αυτοι αλλά ξέρουμε εμείς . Οι σοβαροί λόγοι είναι πρώτον η απρόσκοπτη λειτουργία του συγκεκριμένου τρόπου (πως να το κάνουμε θέλουν να δουλευουν όλα τέλεια )το λεγόμενο consistency στον τροπο που ο χρηστης αληλεπιδρα και η ασφαλεια επισης κατι που στα υπαρχων on screen fingerprint scanners δεν ειναι και πολυ τελειοποιημενο αν κρινω απο τα android smartphones. Δευτερον και ισως ακομη πιο σημαντικο το κομματι της διαθεσιμοτητας μιλαμε για απειρα τηλεφωνα ταμπλετ ορολογια λαπτοπ που βλεπω δυσκολο να μπορει η υπαρχουσα κατασταση να εξυπηρετησει τετοιο ογκο παραγγελιων. Ολα τα παραπανω ισχυουν για ολους τους κατασκευαστες και για ολες τις εταιρειες τεχνολογιας. Ας σταματησουμε να βλεπουμε δρακους παντου και οτι ολοι θελουν να μας κοροιδεψουν.Οι εξυπνοι της υποθεσης ειναι αυτοι που τα εχουν σκεφτει αυτα καμια 10 ετια νωριτερα πριν καν τα δουμε σε πρωτοτυπα και μαζικη παραγωγη.

Πως ακριβως κρινεις οτι στα android η ασφαλεια των fingerprint readers δεν ειναι τελειοποιημενη ακριβως;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Μωρε εγω το ξερω, απαντησα στον αλλον που μαλλον πηγε για μαλλι, αλλα βγηκε κουρεμενος!

Και για πες μου, εσύ το χρησιμοποίησες στο Motorola και είχες δει ότι δούλευε??? Ρωτάω γιατί το atrix το είχα κάποια φεγγάρια...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
13 ώρες πριν, AtiX είπε

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στα optical με το ποσοστό επιτυχίας κάπου στο 50% και ταχύτητα που πιο γρήγορα έβαζες εξαψήφιο κωδικό...

Στους τωρινούς αναφέρεσαι ή στους προηγούμενους?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, AtiX είπε

Και για πες μου, εσύ το χρησιμοποίησες στο Motorola και είχες δει ότι δούλευε??? Ρωτάω γιατί το atrix το είχα κάποια φεγγάρια...

Δε ρωτησε αν δουλευε ή οχι, ρωτησε ποια εταιρια εφερε πρωτη φορα το δακτυλικο στα κινητα.

Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.

Υ.Γ. Αν και ο πρωτος fingerprint scanner συνανταται τελικα σε συσκευες και πριν το Motorola atrix.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, AtiX είπε

Στους optical πρώτης γενιάς...

Δεν είχα πρώτης γενιάς, οι τωρινοί πάντως δουλεύουν πολύ πολύ καλά. Καλύτερα από τους υπερηχητικους και ανάποδα από αυτό που λέει το άρθρο, εγώ και στα δύο s10 που είχα είχα πρόβλημα και με την ταχύτητα ξεκλειδωματος και με την ασφάλεια αφού καμία φορά το κινητό ξεκλειδωνε ενώ το κρατούσα στην παλάμη μου! Πολλά θέματα οι αισθητήρες στα τότε σαμυ.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Δε ρωτησε αν δουλευε ή οχι, ρωτησε ποια εταιρια εφερε πρωτη φορα το δακτυλικο στα κινητα.

Υ.Γ. Αν και ο πρωτος fingerprint scanner συνανταται τελικα σε συσκευες και πριν το Motorola atrix.

Μα τι λες;;; Στο iphone 13 θα ειναι ο καλυτερος και αφαλεστερος ολων! Ελπιζουμε μονο να λειτουργησει κατα την παρουσιαση της συσκευης... :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Οπότε για εσένα έχει σχέση να βάζουμε πράγματα και ας μην δουλεύουν φτάνει να λέμε ότι η τάδε εταιρία “έφερε” κατά 6 μήνες νωρίτερα κάτι...?

ΥΓ: ναι αν θυμάμαι καλά, κάποιο Toshiba πρέπει να ήταν, που είχαν ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ...

4 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Ελπιζουμε μονο να λειτουργησει κατα την παρουσιαση της συσκευης... :P 

Κανένας δεν λειτουργεί μετά από επανεκκίνηση...

ΥΓ: αυτό με τις ανακρίβειες θα πρέπει να το κόψεις...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οντως αυτο με τις μασκες  και  το  face id  ειναι ενοχλητικο .Φυσικα η apple  επρεπε να κανει κατι για αυτο  και οπως παντα θα εχει την καλυτερη υλοποιηση οπως την ειχε αλλωστε και  στο face id  οταν βγηκε .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Οπότε για εσένα έχει σχέση να βάζουμε πράγματα και ας μην δουλεύουν φτάνει να λέμε ότι η τάδε εταιρία “έφερε” κατά 6 μήνες νωρίτερα κάτι...?

ΥΓ: ναι αν θυμάμαι καλά, κάποιο Toshiba πρέπει να ήταν, που είχαν ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ...

ΥΓ: αυτό με τα ψέματα θα πρέπει να το κόψεις...

Αλλο γραφω αλλο καταλαβαινεις... Δεν ξερω τι επανεκκινηση σκεφτηκες παλι... Εγω λεω για οταν ειχα βγαλει η αγαπημενη σου εταιρια το face unlock που στην παρουσιαση του κινητου δεν λειτουργησε... 

Αααα μαλλον ψεμα ειναι και αυτο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Οντως αυτο με τις μασκες  και  το  face id  ειναι ενοχλητικο .Φυσικα η apple  επρεπε να κανει κατι για αυτο  και οπως παντα θα εχει την καλυτερη υλοποιηση οπως την ειχε αλλωστε και  στο face id  οταν βγηκε .

Το ότι υποτίμησε την κατάσταση με τον COVID είναι πραγματικότητα, κανονικά θα έπρεπε να έχει αισθητήρα στο power on...

5 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Αλλο γραφω αλλο καταλαβαινεις... Δεν ξερω τι επανεκκινηση σκεφτηκες παλι... Εγω λεω για οταν ειχα βγαλει η αγαπημενη σου εταιρια το face unlock που στην παρουσιαση του κινητου δεν λειτουργησε... 

Αααα μαλλον ψεμα ειναι και αυτο...

Ειλικρινά δεν το θυμάμαι, έχεις το video???

ΥΓ: διόρθωσα πριν στην προηγούμενη απάντηση μου το ψέματα, γιατί ήταν λάθος μου...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το ότι υποτίμησε την κατάσταση με τον COVID είναι πραγματικότητα, κανονικά θα έπρεπε να έχει αισθητήρα στο power on...

Ειλικρινά δεν το θυμάμαι, έχεις το video???

ho ho ho

Δημοσ.

Σιγουρα θα επιτυχει μιας και εχει ωριμασει η τεχνολογια πλεον λογω των αλλων κατασκευαστων...το θεμα ειναι ποτε θα παρει την αποφαση να αφαιρεσει το απαισιο notch που κανει μια κατα τα αλλα εξαιρετικη συσκευη να φαινεται αθλια.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, AtiX είπε

ΥΓ: αυτό με τις ανακρίβειες θα πρέπει να το κόψεις...

Μην προσπαθεις να πας αλλου την κουβεντα, επειδη δε σου βγηκε η ταρζανιά που επιχειρησες.
Απαντησα πολυ συγκεκριμενα σε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση αλλου μελους.

Το αν θα βαζουμε πραγματα που δουλευουν ή δε δουλευουν ειναι άλλη κουβεντα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...