Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 hour ago, logistoulis said: Ίσα ίσα που στον ultrasonic δεν υπάρχει ανάγλυφο Στον οπτικό που βλέπει εικόνα φαίνεται κανονικά το αποτύπωμα κάτω από το λάτεξ Ο ultrasonic αισθητήρας είναι αυτός που δημιουργεί 3d εικόνα των δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ ο οπτικός βλέπει απλά μια flat εικόνα. Προφανώς η πρώτη περίπτωση είναι η πιο ασφαλής και η πιο γρήγορη.
logistoulis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, billdanos είπε Ο ultrasonic αισθητήρας είναι αυτός που δημιουργεί 3d εικόνα των δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ ο οπτικός βλέπει απλά μια flat εικόνα. Προφανώς η πρώτη περίπτωση είναι η πιο ασφαλής και η πιο γρήγορη. Ναι είναι πιο ασφαλής αλλά μη νομίζεις ότι και το άλλο παραβιάζεται εύκολα
tps Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 και το φοράνε για τώρα όλα τα galaxy s21, Qualcomm, μου αρέσει τo αντε και μετα στα Android!!! αντε και του χρόνου στα iPhone!!!
AtiX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, tps είπε και το φοράνε για τώρα όλα τα galaxy s21, Qualcomm, μου αρέσει τo αντε και μετα στα Android!!! αντε και του χρόνου στα iPhone!!! Δεν θέλω να σε σταναχωρήσω φίλε μου αλλά το video είναι του 2015... 1
tps Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Δεν θέλω να σε σταναχωρήσω φίλε μου αλλά το video είναι του 2015... ξέρω φοράει τον καινούργιο με μεγαλύτερο εύρος ανάγνωσης, αυτο που λεω, δεν ειναι κατι καινούργιο που θα βγάλει η apple αλλά υπάρχει, και για να μην σε μπερδεύω, τελικά λέω iPhone 12 max επιστροφή στο ios, αλλα με αυτά που διαβάζω καλυτερα να περιμένω λίγο ακόμα για το επόμενο iPhone, εχω και macbook pro ok θα κάτσουν. αλλα να βλέπω άτομα, για κατι που υπάρχει με κοροϊδευτικά σχόλια ε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα