Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, vortex365 είπε

165 σχόλια and counting...τα θέματα που αφορούν την Apple θερίζουν .Μετά την Apple το χάος 😂

αμα μας κοψουνε την apple θα φρικαρουμε.

κοβεται ο καφες? οχι.

ετσι ειναι και η apple.

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, b-boy_steve είπε

ho ho ho

Ισχύει ότι έγραψα πριν, ήταν από επανεκκίνηση και για αυτό ζητάει κωδικό...

2 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Μην προσπαθεις να πας αλλου την κουβεντα, επειδη δε σου βγηκε η ταρζανιά που επιχειρησες.
Απαντησα πολυ συγκεκριμενα σε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση αλλου μελους.

Το αν θα βαζουμε πραγματα που δουλευουν ή δε δουλευουν ειναι άλλη κουβεντα. 

Οκ πάω πάσο... πήγαινε αγόρασε το Axon 20 5G με την under display camera μόνο και μόνο επειδή την έφερε πρώτο στα κινητά...

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ισχύει ότι έγραψα πριν, ήταν από επανεκκίνηση και για αυτό ζητάει κωδικό...

Οκ πάω πάσο... πήγαινε αγόρασε το Axon 20 5G με την under display camera μόνο και μόνο επειδή την έφερε πρώτο στα κινητά...

Τα κριτηρια αγορας συσκευης ειναι παρα πολλα, ενα απο τα οποια ειναι και η αξιοπιστια/ταχυτητα/ευχρηστια του ξεκλειδωματος (ή αγορων).
Αν θες να τα αναλυσουμε πολυ ευχαριστως σε καποιο αλλο νημα που θα σχετιζεται με κατι τετοιο!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, AtiX είπε

Το δακτυλικό αποτύπωμα under display είτε το θέλεις εσυ, είτε το θέλω δεν λειτουργεί σωστά, μετά από δυο/τρία χρόνια περιμένουνε τους καινούργιους αισθητήρες που υπόσχονται να είναι και πιο αξιόπιστοι και πιο γρήγοροι! Οπότε όλα τα αλλά είναι να έχουμε να λέμε και να δικαιολογούμε τις επιλογές μας...

Παιδιά, από που το συμπεραίνετε ότι δε λειτουργούν σωστά; Εγώ πριν 2 χρόνια πήρα το One Plus 6T στη γυναίκα μου και ο αισθητήρας δουλεύει μια χαρά! Δεν έχω κάτσει να χρονομετρήσω πόση ώρα θέλει γιατί εμένα μου φάινεται νορμάλ (θέλει 1-2"), αλλά δε βλέπω μεγάλες διαφορές με το Pixel 2 XL που έχω. Ίσα-ίσα, το έχω δει ελάχιστες φορές να αποτυγχάνει σε εμένα (αν και δεν είμαι ο κύριος χρήστης, οπότε κρατάω μία επιφύλαξη σε αυτό).

Ας μην υπερβάλλουμε γενικά. Ενδεχομένως οι συγκεκριμένοι αισθητήρες να είναι λιγότερο αξιόπιστοι ή πιο αργοί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε λειτουργούν σωστά. Και πιθανότατα, το ίδιο θα ισχύει και με τους νέους αισθητήρες που θα βάλει η Apple.

Επεξ/σία από liberostelios
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liberostelios είπε

Παιδιά, από που το συμπεραίνετε ότι δε λειτουργούν σωστά; Εγώ πριν 2 χρόνια πήρα το One Plus 6T στη γυναίκα μου και ο αισθητήρας δουλεύει μια χαρά! Δεν έχω κάτσει να χρονομετρήσω πόση ώρα θέλει γιατί εμένα μου φάινεται νορμάλ (θέλει 1-2"), αλλά δε βλέπω μεγάλες διαφορές με το Pixel 2 XL που έχω. Ίσα-ίσα, το έχω δει ελάχιστες φορές να αποτυγχάνει σε εμένα (αν και δεν είμαι ο κύριος χρήστης, οπότε κρατάω μία επιφύλαξη σε αυτό).

Ας μην υπερβάλλουμε γενικά. Ενδεχομένως οι συγκεκριμένοι αισθητήρες να είναι λιγότερο αξιόπιστοι ή πιο αργοί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε λειτουργούν σωστά. Και πιθανότατα, το ίδιο θα ισχύει και με τους νέους αισθητήρες που θα βάλει η Apple.

Φίλε μου για να γίνει σωστή σύγκριση θα πρέπει να έχεις έναν παλαιό με έναν σύγχρονο αισθητήρα... η διαφορές μεταξύ των προπέρσινων μοντέλων και αυτών που θα βγουν φέτος είναι τεράστια...

και είναι λογικό να υπάρχει αυτή η διαφορά, όταν όμως ξεκινάς την κουβέντα με το η τάδε εταιρία άργησε να προσθέσει ένα χαρακτηριστικό ξέροντας ότι μόλις φέτος θα δούμε αισθητήρες που να λειτουργούν όπως οι κλασικοί, ή δεν ξέρεις τίποτα από τεχνολογία ή λειτουργείς οπαδικά*...

Αυτό λέω τόσα ποστ...

*δεν αναφέρομαι σε εσένα...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, liberostelios είπε

Επιδειξη ταχυτητας του S21 Ultra...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Φίλε μου για να γίνει σωστή σύγκριση θα πρέπει να έχεις έναν παλαιό με έναν σύγχρονο αισθητήρα... η διαφορές μεταξύ των προπέρσινων μοντέλων και αυτών που θα βγουν φέτος είναι τεράστια...

και είναι λογικό να υπάρχει αυτή η διαφορά, όταν όμως ξεκινάς την κουβέντα με το η τάδε εταιρία άργησε να προσθέσει ένα χαρακτηριστικό ξέροντας ότι μόλις φέτος θα δούμε αισθητήρες που να λειτουργούν όπως οι κλασικοί, ή δεν ξέρεις τίποτα από τεχνολογία ή λειτουργείς οπαδικά*...

Αυτό λέω τόσα ποστ...

*δεν αναφέρομαι σε εσένα...

Δε διαφωνώ ότι η διαφορά μπορεί να είναι τεράστια, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι οι παλιοί δεν δουλεύουν σωστά. Δεν ξέρω καν αν έχει διαφορά ο αισθητήρας του OnePlus 6T με εκείνον του iPhone 5S. Αν η Apple έχει υψηλές απαιτήσεις (που συνήθως έχει) και οι τωρινοί αισθητήρες δεν την ικανοποιούσαν είναι μία άλλη ιστορία.

Το λέω γιατί δημιουργείται μία αίσθηση ότι οι τωρινοί αισθητήρες είναι προβληματικοί και ότι μόνο τώρα που η Apple θα ακολουθήσει θα λειτουργούν σωστά. Αυτό δεν ισχύει. Μια χαρά την κάνουν τη δουλειά τους. Καμία σχέση με το όντως προβληματικό ψευτο-face ID των περισσότερων Android (που και πάλι, υπάρχουν εξαιρετικές υλοποιήσεις όπως στο Pixel 4).

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Επιδειξη ταχυτητας του S21 Ultra...

Άκυρο είναι

Αν κάτι δεν ανακαλυφθεί από την Apple δεν υπάρχει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Άκυρο είναι

Αν κάτι δεν ανακαλυφθεί από την Apple δεν υπάρχει 

Αυτο ουτε οι ιδιοι δεν το πιστευουν πλεον...απλα πανε με σιγουρα βηματα.

Το iPhone εννοω.

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
18 ώρες πριν, AtiX είπε

Φίλε μου έχεις καταλάβει ότι εσύ υποστήριξες ότι έχεις 1,000,000$ και εγώ απλά σου ζήτησα να μου το αποδείξεις???

τώρα τα: δεν με ενδιαφέρει να, δεν είμαι υποχρεωμένος να, εγώ απλά είπα και αν θέλεις ψάξε το, εγώ έδωσα 1-2 στοιχεία και αν δεν είναι αλήθεια ποιος νοιάζεται, δεν βλέπεις την ουσία, εγώ είμαι dev και τα λοιπά τραγικά, για ενήλικα, επιχειρήματα τα αφήνω στην κρίση του καθενός εδώ μέσα!

Συμβουλή μου φιλική, έτσι δεν γίνεται διάλογος, έτσι υποτιμάς τον δικό σου λόγο, όταν αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς και λίγο δίκιο αν έχεις το χάνεις και τέλος το σημαντικότερο όταν λες κάτι να έτοιμος να το υποστηρίξεις με επιχειρήματα…

ΥΓ: χρησιμοποίησες δυο φορές το Ad hominem, ίσως να μην ξέρεις τι σημαίνει πραγματικά αλλά αν διαβάσεις τι είναι ο όρος, τα δικά σου κείμενα είναι γεμάτα από τέτοιου είδους τακτικές, έτσι για να μαθαίνουμε...

Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ad hominem. Ξέρω πολύ καλά πώς ξεκίνησε η συζήτηση, πως διαστρέφεις κάθε λέξη που δε σε βολεύει και πώς ξεκίνησες με τα ad hominem. Και το κάνεις και σε άλλους.

Ήρθες σαν μικρός σπιρτούλης ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΣ να σου αναφέρω 6 σημεία που είναι πίσω η Apple. Λες και βάζεις διαγώνισμα. Και ήρθες μετά να μου πείς οτι το αναφέρω εγώ?

Και μετά θέλεις και συζήτηση? Lol

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε άλλα νέα, από την επόμενη έκδοση του iOS (σήμερα βγήκε η beta) όταν φοράς μάσκα και έχεις ταυτόχρονα ένα Apple Watch στο χέρι σου, αυτόματα θα ξεκλειδώνει και το iPhone που θα κρατάς στα χέρια σου χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσεις το pin! :) 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, adi32 said:

Δηλαδη αν φοράτε μάσκα δεν ξεκλειδώνει? 

Όταν φοράς μάσκα και το "δει" το faceID σου ζητάει αμέσως να πληκτρολογήσεις το pin μιας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου καλύπτονται από τη μάσκα και δεν ξεκλειδώνει απλά με το ...σχήμα του κεφαλιού σου 😛

Πλέον όπως φαίνεται στη σημερινή beta, αν φοράς μάσκα και ταυτόχρονα φοράς και Apple Watch (που προφανώς όσο βρίσκεται στον καρπό σου είναι ξεκλείδωτο) και πας να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο με το Face ID, αυτό θα λειτουργεί άμεσα όπως και χωρίς τη μάσκα σκανάροντας τα υπόλοιπα στοιχεία του προσώπου σου και χρησιμοποιώντας σαν επιπλέον ασφάλεια/πιστοποίηση το Apple Watch. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...