Chris_BMW Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δουλεύει η φοβερή αυτή τεχνολογία του face id με μάσκα. είναι τελείως παράλογο και γιατί το ξεφτιλο face id των android που διαβάζει απροβληματιστα απλά μια φωτογραφία (και το πρόβλημα της είναι μόνο στο σκοτάδι) ακόμα και αν φοράς μάσκα. (Και μην ακούσω βλακείες περί ασφάλειας.. μια χαρά ασφαλές είναι και του android) Επίσης το "αυτόματο" ξεκλείδωμα δεν το έπιασα.. βάζετε ή δε βάζετε το δάχτυλο στην οθόνη για swipe? Έχει σημασία αν το βάλεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο που είναι ο αισθητήρας; Ή πρέπει να σου πιάνει χώρο στην οθόνη όλο αυτό το ανούσιο notch? Θα μου πεις και το αποτύπωμα δεν είναι τέλειο, μπορεί πχ να φοράς γάντια, απλά είναι το πιο πρακτικό στις περισσότερες των περιπτώσεων Καταντάει γελοίο πάντως κάθε φορά που λείπει κάτι τελείως βασικό από μια συσκευή apple να τρέχετε να τη δικαιολογήσετε. Κάποιες φορές απλά δεν υπάρχει δικαιολογία τι να κάνουμε τώρα;το ότι δίνεις δίπλα και τριπλά και λεφτά από κάποιον άλλο για τηλέφωνο δεν είναι δικαιολογία για τίποτα ίσα ίσα που θα έπρεπε να είναι λόγος να παραπονιέστε, αλλά μια χαρά την έχουν βρει μαζί σας. Αρχικά . Από τους χαρακτηρισμούς σου περί «ξεφτιλο» Face ID δεν νομίζω πως χρειάζεται να μπω σε διάλογο μαζί σου αλλά θα το επιχειρήσω . Πάμε λοιπόν . Το Face ID είναι από τους πιο ασφαλείς μεθόδους ξεκλειδώματος μιας συσκευής . Το να θέλεις εσυ ντε και καλά να σε αναγνωρίσει με μάσκα αναιρεί αυτό το γεγονός . Δεύτερον .Σηκώνω την συσκευή και ξεκλειδώνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ . Το swipe up που κολλάει ; Εγώ θέλω απλά να δω ένα μνμ η μια ειδοποίηση που μου ήρθε και είναι κρυπτογραφημένη (εσείς αυτό δεν μπορείτε να το έχετε καθότι με το που ξεκλειδώνετε μπαίνεις στο μενού ) . Δεν βάζω πουθενά δάχτυλο . Βασικό είναι για σένα που δεν έχεις Face ID . Για μένα που όλα τα I phone πριν από αυτά με Face ID που είχα είχαν δακτυλικό αποτύπωμα το θεωρώ πισωγύρισμα να καταργηθεί για χάρη του in display fingerprint scanner. Να τα έχω και τα δυο καλοδεχούμενα . Τα σχόλια περί “ innovation” και αλλά παρόμοια ειρωνικά είναι να είχαμε να λέγαμε .. 5 λεπτά πριν, logistoulis είπε Αλλά αυτό κυρίως έχει να κάνει με την ταχύτητα γιατί στην αξιοπιστία δε νομίζω ότι υπήρξε ποτέ θέμα Δεν υπήρξε θέμα στην αξιοπιστία ;; Εδώ γελάμε .Τα ξέχασες τι γινόταν με τα screen protectors? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Δεν υπήρξε θέμα στην αξιοπιστία ;; Εδώ γελάμε .Τα ξέχασες τι γινόταν με τα screen protectors? Επειδή εγώ δεν το θυμάμαι τι γίνονταν με τα protectors? Έβαζες προστασία και ξεκλείδωνε με ότι δάχτυλο να είναι;
Chris_BMW Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Chrisito είπε Επειδή εγώ δεν το θυμάμαι τι γίνονταν με τα protectors? Έβαζες προστασία και ξεκλείδωνε με ότι δάχτυλο να είναι; Ακριβως . «Earlier this week, a report published in The Sun claimed that the Samsung Galaxy S10’s in-display fingerprint sensor has a security flaw. Apparently, certain “gel cover”-style screen protectors can confuse the ultrasonic sensor, and if you register a fingerprint while the cover is applied, then the phone can start unlocking itself for anyone’s fingerprint, not just those you’ve registered.»
AtiX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, logistoulis είπε Θέλω να μου ορίσεις τι είναι σωστό γιατί αν δεν ήταν σωστό θα έπρεπε να είχαμε προβλήματα Ποια είναι αυτά τα προβλήματα; Επίσης θέλω να μου πεις και ποια η εμπειρία σου από το θέμα Αν εσυ γουστάρεις να γίνεται η ανάγνωση με την δεύτερη, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα... αν εσύ πάλι γουστάρεις την οποία καθυστέρηση και την εχεις συνηθίσει από όλη την λειτουργία του κινητού σου και πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα... αλλά άλλο εγώ δεν έχω πρόβλημα και άλλο η αντικειμενική άποψη που όλοι υποστηρίζουν ότι οι αισθητήρες κάτω από την οθόνη μέχρι και πέρσι δεν δουλεύουν σωστά... Όπως βλέπεις αποφεύγω να γράψω την προσωπική μου εμπειρία... μια ανάγνωση στην τελευταία είδηση για τους νέους μεγαλύτερους και ταχύτερους αισθητήρες είναι αρκετή και για σένα και για μένα και για τους υπόλοιπους να έχουμε μια εικόνα τι δουλεύει σωστά και τι όχι... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από AtiX 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Chris_BMW είπε Ακριβως . «Earlier this week, a report published in The Sun claimed that the Samsung Galaxy S10’s in-display fingerprint sensor has a security flaw. Apparently, certain “gel cover”-style screen protectors can confuse the ultrasonic sensor, and if you register a fingerprint while the cover is applied, then the phone can start unlocking itself for anyone’s fingerprint, not just those you’ve registered.» Α καλά. Τραγικό. Σου οφείλω ένα συγνώμη γιατί κάτι τέτοιο δεν το γνώριζα πως είχε συμβεί. Πάντως στα Xiaomi δεν είχαμε τέτοιο θέμα. Απλά μόλις έβαζες protector αργούσε να ανταποκριθεί. Βέβαια δόθηκαν οδηγίες μετά πως πρέπει να περνάμε το δαχτυλικο αποτύπωμα αφού τοποθετήσουμε το protector. Μάλιστα πολλοί περνάνε το ίδιο δάχτυλο από τρεις φορές και με διαφορετικές γωνίες ώστε να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η ευστοχία. Προσωπικά πάντως σε xiaomi δεν είχα θέμα. Τα Samsung τα θεωρώ κοροϊδία.
Chris_BMW Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, vagosd είπε Πεστα ρε φίλε. Μερικοί κολλημένοι νομίζουν ότι όλα κινούνται γύρω από την Apple. Δε βλέπουν ότι Apple από leader εχει γίνει follower. Όταν λες follower? Σε τι ; Να υποθέσω σε ότι βολεύει εσένα ! Γιατί από τη σκοπιά τη δίκη μου είναι η ΜΟΝΗ που τολμάει να κάνει ριζικές αλλαγές εκεί που πρέπει και όχι να κάνει beta tasters τους πελάτες της . Όταν βγήκε το Χ καλώς η κακώς η τεχνολογία του in display fingerprint scanner ΔΕΝ ήταν έτοιμη . Σου έφερα παράδειγμα πιο πάνω το σοβαρό πρόβλημα που είχαν τα μεταγενέστερα s10 της Samsung που χρησιμοποιούσαν αυτήν την τεχνολογία . Η Apple εμένα σαν καταναλωτή και πελάτη της λοιπόν μου έδωσε κάτι διαφορετικό και απόλυτα ασφαλές (το παραδέχονται όλοι) από ποια σκοπιά λοιπόν έμεινε πίσω σε αυτό το κομμάτι; Την μετάβαση σε Arm αρχιτεκτονική στους υπολογιστές τη θεωρείς αμελητέα κίνηση ;; Όλοι θα ακολουθήσουν . Όποτε το «ακόλουθος» είναι λίγο σχετικό ... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από Chris_BMW
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Όταν λες follower? Σε τι ; Να υποθέσω σε ότι βολεύει εσένα ! Γιατί από τη σκοπιά τη δίκη μου είναι η ΜΟΝΗ που τολμάει να κάνει ριζικές αλλαγές εκεί που πρέπει και όχι να κάνει beta tasters τους πελάτες της . Όταν βγήκε το Χ καλώς η κακώς η τεχνολογία του in display fingerprint scanner ΔΕΝ ήταν έτοιμη . Σου έφερα παράδειγμα πιο πάνω το σοβαρό πρόβλημα που είχαν τα μεταγενέστερα s10 της Samsung που χρησιμοποιούσαν αυτήν την τεχνολογία . Η Apple εμένα σαν καταναλωτή και πελάτη της λοιπόν μου έδωσε κάτι διαφορετικό και απόλυτα ασφαλές (το παραδέχονται όλοι) από ποια σκοπιά λοιπόν έμεινε πίσω σε αυτό το κομμάτι; Την μετάβαση σε Arm αρχιτεκτονική στους υπολογιστές τη θεωρείς αμελητέα κίνηση ;; Όλοι θα ακολουθήσουν . Όποτε το «ακόλουθος» είναι λίγο σχετικό ... Καλά φίλε άστο. Το γ@@@σες και ψόφησε. Πολύ τολμηρά τα bezel και το notch .
vagosd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Όταν λες follower? Σε τι ; Να υποθέσω σε ότι βολεύει εσένα ! Γιατί από τη σκοπιά τη δίκη μου είναι η ΜΟΝΗ που τολμάει να κάνει ριζικές αλλαγές εκεί που πρέπει και όχι να κάνει beta tasters τους πελάτες της . Όταν βγήκε το Χ καλώς η κακώς η τεχνολογία του in display fingerprint scanner ΔΕΝ ήταν έτοιμη . Σου έφερα παράδειγμα πιο πάνω το σοβαρό πρόβλημα που είχαν τα μεταγενέστερα s10 της Samsung που χρησιμοποιούσαν αυτήν την τεχνολογία . Η Apple εμένα σαν καταναλωτή και πελάτη της λοιπόν μου έδωσε κάτι διαφορετικό και απόλυτα ασφαλές (το παραδέχονται όλοι) από ποια σκοπιά λοιπόν έμεινε πίσω σε αυτό το κομμάτι; Την μετάβαση σε Arm αρχιτεκτονική στους υπολογιστές τη θεωρείς αμελητέα κίνηση ;; Όλοι θα ακολουθήσουν . Όποτε το «ακόλουθος» είναι λίγο σχετικό ... Φίλε μου εμένα δε με συμφέρει αυτό. Εγώ ένας απόγοητευμένος φαν της είμαι. Περιμένω να δω μια συσκευή να με ενθουσιάσει αλλα δεν. Ας βγει κάτι καλό και πρώτος θα το πάρω. Όσο για το Arm δεν είναι δημιούργημα της apple . Δηλαδή όταν περασε από ppc σε x86 ήταν καινοτομία? Επίσης το ότι της βγαίνει οποιαδήποτε κίνηση κανει (ακόμα και με το άσχημο notch) σημαίνει ότι το κοινό της είναι κολλημένο ( κάποιοι το λένε πρόβατα) και αγοράζουν ότι τους πλασάρει. Αυτό δεν είναι καλό για την αγορά γενικότερα. 2
logistoulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν εσυ γουστάρεις να γίνεται η ανάγνωση με την δεύτερη, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα... αν εσύ πάλι γουστάρεις την οποία καθυστέρηση και την εχεις συνηθίσει από όλη την λειτουργία του κινητού σου και πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα... αλλά άλλο εγώ δεν έχω πρόβλημα και άλλο η αντικειμενική άποψη που όλοι υποστηρίζουν ότι οι αισθητήρες κάτω από την οθόνη μέχρι και πέρσι δεν δουλεύουν σωστά... Όπως βλέπεις αποφεύγω να γράψω την προσωπική μου εμπειρία... μια ανάγνωση στην τελευταία είδηση για τους νέους μεγαλύτερους και ταχύτερους αισθητήρες είναι αρκετή και για σένα και για μένα και για τους υπόλοιπους να έχουμε μια εικόνα τι δουλεύει σωστά και τι όχι... Ε εντάξει αφού τη στηρίζουν "όλοι" πάω πάσο, εμείς που τη χρησιμοποιούμε τόσο καιρό ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν Κοίτα προφανώς και σηκώνει βελτίωση σίγουρα στην ταχύτητα και ενδεχομένως και στο μέγεθος καθώς οι περισσότεροι που παραπονιούνται ότι δεν δουλευει σωστά είτε θα σημαδεύουν κάπου αλλού (λογικό μέχρι ένα σημείο καθώς δεν είναι κάποιαν φυσικά οριοθετημένη περιοχή όπως συμβαίνει με τους αισθητήρες με υπερήχους άρα δεν μπορείς να την αντιληφθείς με αίσθηση) είτε δεν έχουν δώσει σωστό δείγμα του δακτύλου τους γιατί σκέφτονται με τη λογική που το έκαναν στους ultrasonic ειδικά όταν αυτοί ήταν στο πίσω μέρος του κινητού Παρόλα αυτά αν είχα όρεξη θα σου τραβουσα βίντεο να ξεκλειδώνω δεκάδες φορές συνεχόμενα το κινητό μου χωρίς θέμα αλλά δεν έχει νόημα, έχεις ήδη διαβάσει στο ίντερνετ από άλλους ποια θα είναι η γνώμη σου και κυρίως ξέρεις ήδη ότι η apple δεν θα έχει τα ίδια προβλήματα..έχεις δηλαδή 100% δική σου γνώμη.. Εγώ πάντως από τη μεριά μου το μόνο που έχω να πω ως αρνητικό είναι η ταχύτατη που και πάλι έχω δει κάμποσες περιπτώσεις σε κινητά πρόσφατων μηνών που είναι μια χαρά γρήγορο το διάβασμα ακόμα και αν δεν έχει φτάσει το 100% των ultrasonic αισθητήρων. Δεν είναι κάτι που αξίζει να συζητάμε Αλλά για το θέμα της αξιοπιστίας θα διαφωνήσω καθώς το πρόβλημα είναι κυρίως η λάθος χρήση. Δεν κατηγορώ τους χρήστες για αυτό, απλά με το αποτύπωμα πάνω στην οθόνη και ειδικά με σχετικά μικρό χώρο που δεν έχεις αίσθηση πού ακριβώς είναι(βέβαια με τον καιρό το βρίσκεις τυφλά) είναι λογικό να γίνεται "λάθος". Αλλά στην πραγματικότητα το μόνο λάθος είναι ότι δεν το χρησιμοποιεί ο άλλος σωστά.βεβαια οποίος δεν είναι τελείως απροσαρμοστος σε μερικές μέρες θα έχει βρει την άκρη. Εγώ προσωπικά πάντως χαίρομαι που όταν είμαι στο γραφείο μου ούτε σηκώνω το κινητό μου για να το ξεκλειδώσω ούτε το κοιτάω στα μάτια να δω αν με αγαπά, απλά το ξεκλειδώνω. Ή όταν το βγάζω από τη τσέπη το έχω ήδη ξεκλειδώσει με το που το πιάνω πριν κοιτάξω καν την οθόνη. ούτε κάθομαι να το κοιτάω ούτε κάνω swipe ούτε βάζω κωδικούς με τη μάσκα. Ακόμα και αν ο αισθητήρας μου (που είναι από τους παλιούς και από τους πιο low end) μπορεί να φτάσει και το 1.5 δευτερόλεπτο να διαβάσει το δάχτυλο και να ξεκλειδώσει φουλ (από τις πιο αργές επιδόσεις εκεί έξω) μάλλον το κάνει πιο γρήγορα από το μέσο iphone ειδικά στις μέρες μας.. Αλλά και στο iphone δεν πιστεύω ότι πρόκειται να πιάσει την απόκριση των ultrasonic εκτός αν ίσως κρατάει μόνιμα φωτισμένο τη περιοχή του αισθητήρα γιατί ένας από τους βασικούς λόγους που αργούν είναι ότι πρέπει να ανάψει η οθόνη αν είναι τελείως σβηστή έτσι ώστε να φωτιστεί το δάχτυλο, αλλά ότι θα είναι αρκούντως γρήγορο ώστε να μην προβληματίζει επί της ουσίας θα είναι, ένα mid range xiaomi να πάρεις σήμερα ξεκλειδώνει πολύ γρήγορα Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από logistoulis 1
AtiX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε Ε εντάξει αφού τη στηρίζουν "όλοι" πάω πάσο, εμείς που τη χρησιμοποιούμε τόσο καιρό ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν Κοίτα προφανώς και σηκώνει βελτίωση σίγουρα στην ταχύτητα και ενδεχομένως και στο μέγεθος καθώς οι περισσότεροι που παραπονιούνται ότι δεν δουλευει σωστά είτε θα σημαδεύουν κάπου αλλού (λογικό μέχρι ένα σημείο καθώς δεν είναι κάποιαν φυσικά οριοθετημένη περιοχή όπως συμβαίνει με τους αισθητήρες με υπερήχους άρα δεν μπορείς να την αντιληφθείς με αίσθηση) είτε δεν έχουν δώσει σωστό δείγμα του δακτύλου τους γιατί σκέφτονται με τη λογική που το έκαναν στους ultrasonic ειδικά όταν αυτοί ήταν στο πίσω μέρος του κινητού Παρόλα αυτά αν είχα όρεξη θα σου τραβουσα βίντεο να ξεκλειδώνω δεκάδες φορές συνεχόμενα το κινητό μου χωρίς θέμα αλλά δεν έχει νόημα, έχεις ήδη διαβάσει στο ίντερνετ από άλλους ποια θα είναι η γνώμη σου και κυρίως ξέρεις ήδη ότι η apple δεν θα έχει τα ίδια προβλήματα..έχεις δηλαδή 100% δική σου γνώμη.. Εγώ πάντως από τη μεριά μου το μόνο που έχω να πω ως αρνητικό είναι η ταχύτατη που και πάλι έχω δει κάμποσες περιπτώσεις σε κινητά πρόσφατων μηνών που είναι μια χαρά γρήγορο το διάβασμα ακόμα και αν δεν έχει φτάσει το 100% των ultrasonic αισθητήρων. Δεν είναι κάτι που αξίζει να συζητάμε Αλλά για το θέμα της αξιοπιστίας θα διαφωνήσω καθώς το πρόβλημα είναι κυρίως η λάθος χρήση. Δεν κατηγορώ τους χρήστες για αυτό, απλά με το αποτύπωμα πάνω στην οθόνη και ειδικά με σχετικά μικρό χώρο που δεν έχεις αίσθηση πού ακριβώς είναι(βέβαια με τον καιρό το βρίσκεις τυφλά) είναι λογικό να γίνεται "λάθος". Αλλά στην πραγματικότητα το μόνο λάθος είναι ότι δεν το χρησιμοποιεί ο άλλος σωστά.βεβαια οποίος δεν είναι τελείως απροσαρμοστος σε μερικές μέρες θα έχει βρει την άκρη. Εγώ προσωπικά πάντως χαίρομαι που όταν είμαι στο γραφείο μου ούτε σηκώνω το κινητό μου για να το ξεκλειδώσω ούτε το κοιτάω στα μάτια να δω αν με αγαπά, απλά το ξεκλειδώνω. Ή όταν το βγάζω από τη τσέπη το έχω ήδη ξεκλειδώσει με το που το πιάνω. ούτε κάθομαι να το κοιτάω ούτε κάνω swιpe ούτε βάζω κωδικούς με τη μάσκα. Ακόμα και αν ο αισθητήρας μου (που είναι από τους παλιούς και από τους πιο low end) μπορεί να φτάσει και το 1.5 δευτερόλεπτο να διαβάσει το δάχτυλο και να ξεκλειδώσει φουλ μάλλον το κάνει πιο γρήγορα από το μέσο iphone ειδικά στις μέρες μας.. Μου αρκεί που ουσιαστικά παραδέχεσαι ότι οι αισθητήρες κάτω από την οθόνη δεν πιάνουν τις ταχύτητες και την ευστοχία των κλασικών αισθητήρων... 1
Chris_BMW Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, vagosd είπε Φίλε μου εμένα δε με συμφέρει αυτό. Εγώ ένας απόγοητευμένος φαν της είμαι. Περιμένω να δω μια συσκευή να με ενθουσιάσει αλλα δεν. Ας βγει κάτι καλό και πρώτος θα το πάρω. Όσο για το Arm δεν είναι δημιούργημα της apple . Δηλαδή όταν περασε από ppc σε x86 ήταν καινοτομία? Επίσης το ότι της βγαίνει οποιαδήποτε κίνηση κανει (ακόμα και με το άσχημο notch) σημαίνει ότι το κοινό της είναι κολλημένο ( κάποιοι το λένε πρόβατα) και αγοράζουν ότι τους πλασάρει. Αυτό δεν είναι καλό για την αγορά γενικότερα. Κάτσε για να καταλάβω . Μετράει το μέγεθος για το βαθμό ενοχλητικότητας; Δηλαδή αν είχα την τρύπα θα έλεγα οκ δεν με ενοχλεί αλλά του I phone ενοχλεί . Θα το δεχόμουν αυτό φίλε αν οι υπόλοιπες εταιρείες δεν είχαν κανένα είδος notch. Εφόσον ΟΛΕΣ έχουν κάτι το προσπερνάω. Όσον αφορά το «κοινό» της όπως λες αυτό έχει μάθει πως ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο οικοσύστημα της δουλεύουν απρόσκοπτα και σχεδόν τέλεια και μεμονωμένα και πολύ προπάντων μεταξύ τους . Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την ζωή . 2
DoubleAgent Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Dark mode, widgets, app drawer και τώρα αυτό! Πόσο οι ινοβεσιο να αντέξουμε πια! 2
logistoulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Μου αρκεί που ουσιαστικά παραδέχεσαι ότι οι αισθητήρες κάτω από την οθόνη δεν πιάνουν τις ταχύτητες και την ευστοχία των κλασικών αισθητήρων... Φυσικά και δεν τις πιάνουν Πρέπει να γίνει μεγαλύτερη διαδικασία για να διαβαστεί το δάχτυλο και ειλικρινά θέλω να δω τι θα κάνει η apple για αυτό. Πάντως όποιο κινητό και να πιάσεις ειδικά από σβηστή οθόνη θα δεις ότι στο αρχικό ξεκλείδωμα μπορεί να κάνει σημαντικά περισσότερο χρόνο από το αν πας πχ με ήδη αναμμένη οθόνη να σου διαβάσει το δάχτυλο να μπεις σε εφαρμογή όπως κάποιο e-banking. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένος χαμένος χρόνος είναι πολύ προτιμότερος από το κα κοιτάς το κινητό στα μάτια, από το να το σηκώνεις από το γραφείο σου ή να έχεις τα απαράδεκτα αστεία bezel που έχει το iphone se εις βάρος κάτι πολύ πιο ουσιαστικού πράγματος όπως είναι η οθόνη Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από logistoulis 1
Chris_BMW Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, logistoulis είπε Εγώ προσωπικά πάντως χαίρομαι που όταν είμαι στο γραφείο μου ούτε σηκώνω το κινητό μου για να το ξεκλειδώσω ούτε το κοιτάω στα μάτια να δω αν με αγαπά, απλά το ξεκλειδώνω Μάλιστα . Εσυ λοιπόν χαίρεσαι που ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο μέσα στην τσέπη του παντελονιού έτσι για το γαμωτο . Εγώ όταν το ξεκλειδώνω αναγκαστικά το κοιτάω γιατί .. γιατί πρέπει να το κοιτάξω γιατί το χρειάζομαι ! Ρε παιδιά σκέφτεστε και γράφετε η απλά γράφετε για να γράφετε ;; Επίσης μόνο και μόνο που γράφεις πως πρέπει να σημαδέψει κάποιος για να βρει το στόχο εμένα με αποτρέπει .. Εγώ οταν πιάνω το τηλέφωνο γιατί το χρειάζομαι είναι ξεκλείδωτο έτοιμο προς χρήση . Επίσης σε εφαρμογές όπως e banking πατάς από το εικονίδιο της εφαρμογής και γίνεται ταυτόχρονη αναγνώριση . Έτσι απλά . Στο ξανά λέω καλοδεχούμενο το in display αλλά όχι καλύτερο του face. Και αυτό θα το λέω και όταν και αν το ενσωματώσει η apple . Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από Chris_BMW 1
ydravlikos77 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Καλά δε μας λέει και κάτι που δεν υπάρχει είδη στο εμπορείο εδω και δύο χρόνια , απλά όπως πάντα η Apple το κάνει πιο μινιμαλιστικά από ότι οι υπόλοιπες εταιρείες και μετά από 2 χρόνια στο παρουσιάζει για καινούργιο, και μετά από ένα χρόνο θα θυμηθεί να βγάλει άλλη μια συσκευή με το δακτυλικό αποτύπωμα στο πλάι που πάλι υπάρχει και θα μας πει πάλι ΄΄ Το νέο μας μοντέλο !!! ΄΄ ΄΄Τι είχες Γιάννη ότι είχα πάντα !!΄΄ Αυτή είναι καθαρά η δική μου γνώμη τα παλικάρια κάνουν ότι μπορούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα