Cell_7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Makatsoras είπε και εγω το ζαχαρωσα Δεν ξέρω, από την σελίδα που έβαλες δοκίμασα να δω τα μεταφορικά κτλπ σε μία άλλη συσκευή και μου βγάζει μεταφορικά +35, +any import taxes. Θα φτάσει 1000ικο εύκολα στο τελωνείο γιατί στέλνουν από κίνα και δεν μου έδωσε επιλογή για priority shipping. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Δεν ξέρω, από την σελίδα που έβαλες δοκίμασα να δω τα μεταφορικά κτλπ σε μία άλλη συσκευή και μου βγάζει μεταφορικά +35, +any import taxes. Θα φτάσει 1000ικο εύκολα στο τελωνείο γιατί στέλνουν από κίνα και δεν μου έδωσε επιλογή για priority shipping. για δες αυτο εγω φτανω στο σημειο της φωτο . με 9.90 ,μεταφορικα Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από Επισκέπτης
Cell_7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Makatsoras είπε για δες αυτο Σιγουράκι τελωνείο είναι η φάση. Τέσπα, το αφήνουμε εδώ γιατί ξέφυγε τέρμα η κουβέντα. Spoiler 1
rocco84 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, koutsis είπε Τουλάχιστον θα δουλεύει σωστά, όχι σαν το face id και το on screen fingerprint scanner στα android που είναι για γέλια! Του pixel 4 δουλευει αψογα 1
firegarden Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, chios είπε Το μόνο που αναγνωρίζω στην Apple είναι ότι αργή αλλά ότι φτιάχνει το φτιάχνει και δουλεύει σωστά. Nαι, ειδικα το Grip of Death και το Bendgate ειναι κλασσικα παραδειγματα της αξιοπιστιας της Apple... 2 2 1
Bil79 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μπράβο ρε Apple! Αν βάλεις και application tray ίσως μια μέρα να πάρω κι εγώ ένα iPhone...
Eragon1996 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, koutsis είπε Σύγκρινε το face id σε οποιαδήποτε android συσκευή με το face Id της Apple και έλα μετά να μου πεις! Εγώ τα συγκρινα σε samsung note 10 plus και iphone και με πιασαν τα γέλια με το Samsung. Επίσης ο αισθητήρας αποτυπωματων πολύ προβληματικός, πολύ συχνά δεν δούλευε... Λογικο ρε φίλε μιας και εχουν άλλο μηχανισμό από πισω. Το ένα το κανει με κάμερα το αλλο έχει ολόκληρη γκουμουτσα στο νοτσ 😛 2
Paragontas-x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Το θυμήθηκε και η Apple μετά από χρόνια. Μπράβο στην Apple που προσφέρει στους χρήστες της κάτι που στις άλλες εταιρίες έχουν εδώ και αρκετά χρόνια. 1 1
AtiX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το να θέλω να έχω ένα χαρακτηριστικό χωρίς να λειτουργεί σωστά από το να λειτουργεί και να το έχω, μόνο και μόνο για να την πω στο αντίπαλο στρατόπεδο, μου θυμίζει κάτι οπαδούς που οι ομάδες παίρνουν τραυματισμένους παίχτες στο 1/4 της τιμής τους, τον έχουν στον πάγκο, και αυτοί ζητωκραυγάζουν για την σουπερ μεταγραφή... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από AtiX 1
Vasilisxd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, Bil79 είπε Μπράβο ρε Apple! Αν βάλεις και application tray ίσως μια μέρα να πάρω κι εγώ ένα iPhone... Έχει βάλει από πέρυσι 😅 1
Bil79 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Vasilisxd είπε Έχει βάλει από πέρυσι 😅 Που ακριβώς; Εγώ μια μ@@@κια βλέπω ακόμα με όλες τις εφαρμογές πεταμένες στην επιφάνεια εργασίας, απλά ανά κατηγορία.
AtiX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Bil79 είπε Που ακριβώς; Εγώ μια μ@@@κια βλέπω ακόμα με όλες τις εφαρμογές πεταμένες στην επιφάνεια εργασίας, απλά ανά κατηγορία. Γιατί, τι διαφορετικό είναι το app drawer στο android???
Bil79 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, AtiX είπε Γιατί, τι διαφορετικό είναι το app drawer στο android??? Στο android και σε όλα τα υπόλοιπα λειτουργικά συστήματα, την επιφάνεια εργασίας την διαμορφώνεις όπως θες εσύ βάζοντας οποίες συντομεύσεις θες εσύ, δεν είναι αυτός ο αχταρμας του iOS, που είχαν σπεύσει τα κινέζακια μέχρι πρόσφατα να αντιγράψουν (miui*, emui). Το σύνολο των εφαρμογών εμφανίζεται μόνο στο application tray, με αλφαβητική ή οποία άλλη σειρά θες εσύ. * To miui , πέρσι έβαλε application tray αν θυμάμαι καλά. Το emui δεν ξέρω αν έχει βάλει ακόμα. 2
Vlad27 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Με το 11αρι είμαι μια χαρά με το face id και όταν θέλω να πληρώσω σε ταμείο κατεβάζω λίγο τη μάσκα, αναγνωρίζει την πανέμορφη φάτσα μου και τελειώνει η δουλειά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα