chios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, NotAliki177 είπε ελπίζω να τα λέτε για πλάκα (για triggering) αυτά κούρασε όμως (και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα) Καθόλου πλάκα, είμαι κατά δεν θέλω να τα βλέπω αλλά τα σωστά τα λέω.
vagosd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Κρίμα που έχουν ένα καλό λογισμικό αλλά το hardware είναι μίζερο . Κάθε χρόνο είναι απογοήτευση . Φέτος έβαλαν 5G Ουαου , του χρόνου under display fingerprint , λογικά στο 14 θα βάλουν punch hole camera στο 15 foldable 🤣 2 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 2 minutes ago, NotAliki177 said: ελπίζω να τα λέτε για πλάκα (για triggering) αυτά κούρασε όμως (και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα) υγ: λολ δλδ τοσο καιρο δεν ειχαν fingerprint sensor? Όπως γνωρίζεις καλα, οι πρώτες εκδοχές των αισθητήρων κάτω απο την οθόνη είχαν διαφορα προβλήματα ταχύτητας και αξιοπιστίας. Με αυτα τα δεδομένα η apple δεν θα έβαζε ποτε τέτοιον αισθητήρα. Πλέον έχουμε την επόμενη γενιά με καλύτερη συμπεριφορά. 3
koutsis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε ελπίζω να τα λέτε για πλάκα (για triggering) αυτά κούρασε όμως (και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα) Σύγκρινε το face id σε οποιαδήποτε android συσκευή με το face Id της Apple και έλα μετά να μου πεις! Εγώ τα συγκρινα σε samsung note 10 plus και iphone και με πιασαν τα γέλια με το Samsung. Επίσης ο αισθητήρας αποτυπωματων πολύ προβληματικός, πολύ συχνά δεν δούλευε... Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από koutsis 5 2
NotAliki177 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, chios said: Καθόλου πλάκα, είμαι κατά δεν θέλω να τα βλέπω αλλά τα σωστά τα λέω. δεν ισχύει αυτό που λες. και θεωρώ ότι προσβάλουμε* τις υπόλοιπες εταιρίες πληροφορικής με αυτό (όχι εταιρίες που πουλάνε συσκευές πχ samsung). αν περιμέναμε την Apple για R&D... 5 minutes ago, billdanos said: Όπως γνωρίζεις καλα, οι πρώτες εκδοχές των αισθητήρων κάτω απο την οθόνη είχαν διαφορα προβλήματα ταχύτητας και αξιοπιστίας. Με αυτα τα δεδομένα η apple δεν θα έβαζε ποτε τέτοιον αισθητήρα. Πλέον έχουμε την επόμενη γενιά με καλύτερη συμπεριφορά. απλά αναφέρομαι σε αυτό που λένε και λέω ότι έχει κουράσει. μπορεί σίγουρα στους αισθητήρες η apple να είναι νο1. δεν ξέρω. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από NotAliki177
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 2 minutes ago, vagosd said: Κρίμα που έχουν ένα καλό λογισμικό αλλά το hardware είναι μίζερο . Κάθε χρόνο είναι απογοήτευση . Φέτος έβαλαν 5G Ουαου , του χρόνου under display fingerprint , λογικά στο 14 θα βάλουν punch hole camera στο 15 foldable 🤣 Μόνο που όταν έβαλε η apple 5G αναβαθμίστηκαν τα περισσότερα δίκτυα! Μέχρι τωρα είχατε το 5G απλά γραμμένο στο πίσω μέρος των κουτιών που αγοράζατε... 😛 8 1
NotAliki177 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 2 minutes ago, koutsis said: Σύγκρινε το face id σε οποιαδήποτε android συσκευή με το face Id της Apple και έλα να μου πεις! Εγώ τα συγκρινα σε samsung note 10 plus και iphone και με πιασαν τα γέλια με το Samsung. Επίσης ο αισθητήρας αποτυπωματων πολύ προβληματικός, πολύ συχνά δεν δούλευε... όπως είπα σχολίασα περισσότερο το "η αππλε θα το κάνει σωστά". δεν αντιλέγω ότι θα βγάλει έναν πολύ καλό αισθητήρα. αν και πιστεύω ότι υπάρχει hardware/Physical limit και δεν θα δούμε σύντομα/ποτέ αισθητήρα κάτω από οθόνη ο οποίος θα έχει άμεση απόκριση.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, koutsis είπε Τουλάχιστον θα δουλεύει σωστά, όχι σαν το face id και το on screen fingerprint scanner στα android που είναι για γέλια! Εγώ γι αυτό πηρα το mi 9 se με under display fingerprint scanner. Ο ψυχολογος μου ειπε οτι εχω κατάθλιψη και πρέπει να βάλω γέλιο στη ζωή μου και ειπα θα αυτο να με κανει να γελαω.
miltos_id Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω το σκεπτικό ορισμένων.Το ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα η συγκεκριμένη τεχνολογία από την Apple δεν έχει να κάνει με το ότι είναι χαζοί ή δεν ξέρουν αυτοι αλλά ξέρουμε εμείς . Οι σοβαροί λόγοι είναι πρώτον η απρόσκοπτη λειτουργία του συγκεκριμένου τρόπου (πως να το κάνουμε θέλουν να δουλευουν όλα τέλεια )το λεγόμενο consistency στον τροπο που ο χρηστης αληλεπιδρα και η ασφαλεια επισης κατι που στα υπαρχων on screen fingerprint scanners δεν ειναι και πολυ τελειοποιημενο αν κρινω απο τα android smartphones. Δευτερον και ισως ακομη πιο σημαντικο το κομματι της διαθεσιμοτητας μιλαμε για απειρα τηλεφωνα ταμπλετ ορολογια λαπτοπ που βλεπω δυσκολο να μπορει η υπαρχουσα κατασταση να εξυπηρετησει τετοιο ογκο παραγγελιων. Ολα τα παραπανω ισχυουν για ολους τους κατασκευαστες και για ολες τις εταιρειες τεχνολογιας. Ας σταματησουμε να βλεπουμε δρακους παντου και οτι ολοι θελουν να μας κοροιδεψουν.Οι εξυπνοι της υποθεσης ειναι αυτοι που τα εχουν σκεφτει αυτα καμια 10 ετια νωριτερα πριν καν τα δουμε σε πρωτοτυπα και μαζικη παραγωγη. 4 1
koutsis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Chrisito είπε Εγώ γι αυτό πηρα το mi 9 se με under display fingerprint scanner. Ο ψυχολογος μου ειπε οτι εχω κατάθλιψη και πρέπει να βάλω γέλιο στη ζωή μου και ειπα θα αυτο να με κανει να γελαω. Δεν ξέρω τι κάνει το mi αλλά το Samsung note 10 ( κινητό 900€) πολλές φορές δεν δούλευε και ακόμα περισσότερες αργούσε υπερβολικά να το διαβάσει. 4
vagosd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, billdanos είπε Μόνο που όταν έβαλε η apple 5G αναβαθμίστηκαν τα περισσότερα δίκτυα! Μέχρι τωρα είχατε το 5G απλά γραμμένο στο πίσω μέρος των κουτιών που αγοράζατε... 😛 Δόξα το θεό που το έβαλε. Φαντάσου να μην έβαζε ποτε η apple ...θα μέναμε στο 4g για πάντα . 🤣 Μπερδευεις το αίτιο με το αποτέλεσμα . Αν δεν έβαζε φέτος 5G θα δεχόταν αυστηρή κριτική , το καθυστέρησε όσο μπορούσε. 8 2
petranthe Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Το Face ID έιναι ότι καλύτερο υπάρχει, ελπίζω να μη το βγάλουν για το δακτυλικό. 6 1
Black Demis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε ελπίζω να τα λέτε για πλάκα (για triggering) αυτά κούρασε όμως (και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα) μπορει συνήθως να γράφουν εδώ μα...ς αλλά τώρα εχουν δίκαιο ειχα s10 (το απλό) το έδωσα λόγο μπαταρίας μετα πήγα στο p30 pro το έδωσα όταν μετά το update την ξέσκισαν την camera τώρα ειμαι με το Oppo Find X2 Pro και τα τρία κινιτα εχουν fingrprint undar display καπου στο ενδιάμεσο είχα το honor 20 pro για κάνα μήνα (δαχτυλικό πλάγια) ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΑ η απόκριση του απλού δαχτυλικού στα πλάγια (που δουλεύει με ταχύτητα του φωτός και όπως και να το πατήσεις) σε σχέση με τα άλλα 3 (κάποια λίγο χειρότερα κάποια λίγο καλύτερα) που ειναι και ποιο αργά και θελουν μεγαλύτερη ακρίβεια στο πως βαζεις δάχτυλο κλπ αν η apple όντος καταφέρει να έχει under screen fingerprint με ταχύτητα και ακρίβεια του κλασσικού απο μένα respect 4
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, koutsis είπε Δεν ξέρω τι κάνει το mi αλλά το Samsung note 10 ( κινητό 900€) πολλές φορές δεν δούλευε και ακόμα περισσότερες αργούσε υπερβολικά να το διαβάσει. Πήγες κι εσύ και έκανες δοκιμή σε κορυφαίο μηχάνημα να πούμε. Φίλε μου δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο. Εγώ με 300 ευρώ μου κολλάει σπάνια. Και να μου κολλήσει μια φορά δλδ ε θα το ξαναβάλω και θα ανοίξει. Δλδ τόσο σημαντικά θα ειναι τα 3 δευτερολεπτα που θα χρειαστει να ξαναβάλω το δάχτυλο; Απλά εγώ την δουλεια μου την κάνω και με 300 ευρω, και τις αναγκες μου τις καλυπτω, να δώσω 1000+ μου φαινεται κοροιδεια. Για σενα που μπορει να εχεις αλλα στανταρ μπορει το δικο μου να το θεωρεις κινεζια.
koutsis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, Chrisito είπε Πήγες κι εσύ και έκανες δοκιμή σε κορυφαίο μηχάνημα να πούμε. Φίλε μου δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο. Εγώ με 300 ευρώ μου κολλάει σπάνια. Και να μου κολλήσει μια φορά δλδ ε θα το ξαναβάλω και θα ανοίξει. Δλδ τόσο σημαντικά θα ειναι τα 3 δευτερολεπτα που θα χρειαστει να ξαναβάλω το δάχτυλο; Απλά εγώ την δουλεια μου την κάνω και με 300 ευρω, και τις αναγκες μου τις καλυπτω, να δώσω 1000+ μου φαινεται κοροιδεια. Για σενα που μπορει να εχεις αλλα στανταρ μπορει το δικο μου να το θεωρεις κινεζια. Φίλε μου άλλο απλά να κάνεις τη δουλειά σου με κάτι και άλλο αυτό το κάτι πραγματικά να δουλεύει απρόσκοπτα! Αυτή είναι η διαφορά xiaomi με apple. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα