RTW4ever Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, picos είπε χαχαχαχαχ οχι 1151 ειναι Η διαδικασια ηταν η εξης , εστησα ολο το μηχανημα (οπως εχω κανει πολλες φορες) το βαζω να λειτουργηεις , εκανε τα δικα του.Οκ αρχισα να αφαιρω ενα ενα τα εξαρτηματα , εβγαλα καρτα γραφικων εκανε τα ιδια , εβγαλα μνημες εκανε τα ιδια , εβγαλα τα usb , το αφησα μονο με cpu Κια ανεμισηρα , εκανε τα ιδια. Εκανα τσεκ τροφοδοτικο με συνδετηρα , δουλεψε , αλλαξα ανεμιστηρα ... τα ιδσια , αλλξα επ[εξεργαστη τα ιδια , νομιζω δεν μπορω πλεον να κανω κατι αλλο , ενας απλος εραστης της κατασκευης ειμαι , χαχαχαχαχαχαχα Συγγνώμη, πήγες και αγόρασες μητρική / cpu χωρίς να ελέγξεις αν είναι συμβατά μεταξύ τους;
JDROGAS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη γιατι θα ξεχασω κι αυτα που ξερω...........🤪 Ποιος ειναι ο 5600;;;; Και ποιος i3 9400 δοκιμαστηκε; 14 ώρες πριν, picos είπε δοκιμασ 2 , εναν Ι3 9400 και εναν 5600 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS
picos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, JDROGAS είπε Να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη γιατι θα ξεχασω κι αυτα που ξερω...........🤪 Ποιος ειναι ο 5600;;;; Και ποιος i3 9400 δοκιμαστηκε; Καλος βλακας ειμαι ..... πω πω και νομιιζα οτι ειχα δει τον g5600 σε αυτη την λιστα . παει αυτο .Γιατι ο 5600 ομως δεν δουλευει και σε συμβατο mb ? Στα τσεκαρισματα τον εβαλα πανω σε ενα asrock b365 m , to opoio αναφερει (το ειδα μην με γκαζωσετε) οτι ειναι συμβατος 17 λεπτά πριν, picos είπε Καλος βλακας ειμαι ..... πω πω και νομιιζα οτι ειχα δει τον g5600 σε αυτη την λιστα . παει αυτο .Γιατι ο 5600 ομως δεν δουλευει και σε συμβατο mb ? Στα τσεκαρισματα τον εβαλα πανω σε ενα asrock b365 m , to opoio αναφερει (το ειδα μην με γκαζωσετε) οτι ειναι συμβατος αρα τελικα θα εφταιγε ο επεξεργαστης και οχι η Mb.....τι να πω , τωρα φοαμαι να ββαλω νεο επεξεργαστη πανω της μην του δημιουργησει απο τα πιν προββλημα, υπαρχει τετοια πιθανοτητα ή απλως δεν θα παιξει ?
Kthulhou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα αν τα pin στη μητρική είναι όντως ίσια (πλέον), θα παίξει. Αν είναι στραβά, φρόντισε να έχεις όλη τη συσκευασία της cpu που θα δοκιμάσεις. Λογικά απλά δε θα post-άρει το σύστημα αν είναι στραβά, χωρίς να κάνεις άλλη ζημιά, αλλά αααν πα ελπίδα γίνει στραβή, την cpu να μπορείς να την επιστρέψεις. 1
Eloy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η απάντησή μου στο αρχικό ποστ (δεν διάβασα μετα την 1η σελίδα) είναι οτι μπορεί να έχει μείνει πατημένο το κουμπί on/off ή το reset στο pc case... lol... Tην έχω πατήσει 2 φορές και κόντευα να τρελαθώ μέχρι να βρω τι έφταιγε για τις επανεκκινήσεις αμέσως μετά το άνοιγμα... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Eloy
tzitzikas2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Στις 2/2/2021 στις 9:49 ΜΜ, RTW4ever είπε Συγγνώμη, πήγες και αγόρασες μητρική / cpu χωρίς να ελέγξεις αν είναι συμβατά μεταξύ τους;
picos Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Κανω ενα update στο θεμα μας μπας και βοηθησω και κανα αλλον .Δεν καταφερα εντος Ελλαδος να βρω ακρη την πηγα και για επισκευη και δεν καταφερανε κατι.Πριν την σουταρω εκανα την τελευταια κινηση και εστειλα mail στην asrock λεγοντας τους οτι εγω κατεστρεψα τα πιν και αν εχουν κατι να μου προτεινουν. Προς τιμη τους με κοστος 50€ για τα μεταφορικα τους (ups) και 15€ στα ελτα την εστειλα πισω για RMA και παρελαβα ολοκαινουρια!!!! Περασαν 2 μηνες αλλα η δουλιτσα εγινε Ποτε μην παραδινετε τα οπλα ! 3
tzitzikas2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, picos είπε Κανω ενα update στο θεμα μας μπας και βοηθησω και κανα αλλον .Δεν καταφερα εντος Ελλαδος να βρω ακρη την πηγα και για επισκευη και δεν καταφερανε κατι.Πριν την σουταρω εκανα την τελευταια κινηση και εστειλα mail στην asrock λεγοντας τους οτι εγω κατεστρεψα τα πιν και αν εχουν κατι να μου προτεινουν. Προς τιμη τους με κοστος 50€ για τα μεταφορικα τους (ups) και 15€ στα ελτα την εστειλα πισω για RMA και παρελαβα ολοκαινουρια!!!! Περασαν 2 μηνες αλλα η δουλιτσα εγινε Ποτε μην παραδινετε τα οπλα ! την βλέπω να οδεύει προς κανόνι την Asrock!!!
Nik1239 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Στις 26/5/2021 στις 3:17 ΜΜ, picos είπε Κανω ενα update στο θεμα μας μπας και βοηθησω και κανα αλλον .Δεν καταφερα εντος Ελλαδος να βρω ακρη την πηγα και για επισκευη και δεν καταφερανε κατι.Πριν την σουταρω εκανα την τελευταια κινηση και εστειλα mail στην asrock λεγοντας τους οτι εγω κατεστρεψα τα πιν και αν εχουν κατι να μου προτεινουν. Προς τιμη τους με κοστος 50€ για τα μεταφορικα τους (ups) και 15€ στα ελτα την εστειλα πισω για RMA και παρελαβα ολοκαινουρια!!!! Περασαν 2 μηνες αλλα η δουλιτσα εγινε Ποτε μην παραδινετε τα οπλα ! Άψογοι
picos Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Παρεπιπτοντως την πουλαω Στις 26/5/2021 στις 11:04 ΜΜ, tzitzikas2 είπε την βλέπω να οδεύει προς κανόνι την Asrock!!! ενταξει το σκεφτηκα και αυτοι ουσιαστικα τι κοστος εχουν στην παραγωγη? επιπλεον νομιζω την συγκεκριμενη θα βγαλουν το socket και θα της περασουν νεο και θα πουληθει παλι σαν καινουρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα