Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, picos είπε

χαχαχαχαχ οχι 1151 ειναι 

Η διαδικασια ηταν η εξης , εστησα ολο το μηχανημα (οπως εχω κανει πολλες φορες) το βαζω να λειτουργηεις , εκανε τα δικα του.Οκ αρχισα να αφαιρω ενα ενα τα εξαρτηματα , εβγαλα καρτα γραφικων εκανε τα ιδια , εβγαλα μνημες εκανε τα ιδια , εβγαλα τα usb , το αφησα μονο με cpu Κια ανεμισηρα , εκανε τα ιδια.

Εκανα τσεκ τροφοδοτικο με συνδετηρα , δουλεψε , αλλαξα ανεμιστηρα ... τα ιδσια , αλλξα επ[εξεργαστη τα ιδια , νομιζω δεν μπορω πλεον να κανω κατι αλλο , ενας απλος εραστης της κατασκευης ειμαι , χαχαχαχαχαχαχα

Συγγνώμη, πήγες και αγόρασες μητρική / cpu χωρίς να ελέγξεις αν είναι συμβατά μεταξύ τους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη γιατι θα ξεχασω κι αυτα που ξερω...........🤪

Ποιος ειναι ο 5600;;;;

Και ποιος i3 9400 δοκιμαστηκε;

Screenshot_2021-02-02 ASRock H110 Pro BTC+.png

14 ώρες πριν, picos είπε

δοκιμασ 2 , εναν Ι3 9400 και εναν 5600

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ.
8 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη γιατι θα ξεχασω κι αυτα που ξερω...........🤪

Ποιος ειναι ο 5600;;;;

Και ποιος i3 9400 δοκιμαστηκε;

Screenshot_2021-02-02 ASRock H110 Pro BTC+.png

Καλος βλακας ειμαι ..... πω πω και νομιιζα οτι ειχα δει τον g5600 σε αυτη την λιστα .

παει αυτο .Γιατι ο 5600 ομως δεν δουλευει και σε συμβατο mb ? Στα τσεκαρισματα τον εβαλα πανω σε ενα asrock b365 m , to opoio αναφερει (το ειδα μην με γκαζωσετε)

οτι ειναι συμβατος 

17 λεπτά πριν, picos είπε

Καλος βλακας ειμαι ..... πω πω και νομιιζα οτι ειχα δει τον g5600 σε αυτη την λιστα .

παει αυτο .Γιατι ο 5600 ομως δεν δουλευει και σε συμβατο mb ? Στα τσεκαρισματα τον εβαλα πανω σε ενα asrock b365 m , to opoio αναφερει (το ειδα μην με γκαζωσετε)

οτι ειναι συμβατος 

αρα τελικα θα εφταιγε ο επεξεργαστης και οχι η Mb.....τι να πω , τωρα φοαμαι να ββαλω νεο επεξεργαστη πανω της μην του δημιουργησει απο τα πιν προββλημα, υπαρχει τετοια πιθανοτητα ή απλως δεν θα παιξει ?

Δημοσ.

Καλημέρα

αν τα pin στη μητρική είναι όντως ίσια (πλέον), θα παίξει. Αν είναι στραβά, φρόντισε να έχεις όλη τη συσκευασία της cpu που θα δοκιμάσεις. Λογικά απλά δε θα post-άρει το σύστημα αν είναι στραβά, χωρίς να κάνεις άλλη ζημιά, αλλά αααν πα ελπίδα γίνει στραβή, την cpu να μπορείς να την επιστρέψεις.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η απάντησή μου στο αρχικό ποστ (δεν διάβασα μετα την 1η σελίδα) είναι οτι μπορεί να έχει μείνει πατημένο το κουμπί on/off  ή το reset στο pc case... lol... Tην έχω πατήσει 2 φορές και κόντευα να τρελαθώ μέχρι να βρω τι έφταιγε για τις επανεκκινήσεις αμέσως μετά το άνοιγμα...  :) :) :)

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
Στις 2/2/2021 στις 9:49 ΜΜ, RTW4ever είπε

Συγγνώμη, πήγες και αγόρασες μητρική / cpu χωρίς να ελέγξεις αν είναι συμβατά μεταξύ τους;

Blink 182 Reaction GIF

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κανω ενα update στο θεμα μας μπας και βοηθησω και κανα αλλον

.Δεν καταφερα εντος Ελλαδος να βρω ακρη την πηγα και για επισκευη και δεν καταφερανε κατι.Πριν την σουταρω εκανα την τελευταια κινηση και εστειλα mail στην asrock λεγοντας τους οτι εγω κατεστρεψα τα πιν και αν εχουν κατι να μου προτεινουν.

Προς τιμη τους με κοστος 50€ για τα μεταφορικα τους (ups)  και 15€ στα ελτα την εστειλα πισω για RMA και παρελαβα ολοκαινουρια!!!! Περασαν 2 μηνες αλλα η δουλιτσα εγινε

Ποτε μην παραδινετε τα οπλα !

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, picos είπε

.Δεν καταφερα εντος Ελλαδος να βρω ακρη την πηγα και για επισκευη και δεν καταφερανε κατι.Πριν την σουταρω εκανα την τελευταια κινηση και εστειλα mail στην asrock λεγοντας τους οτι εγω κατεστρεψα τα πιν και αν εχουν κατι να μου προτεινουν.

Προς τιμη τους με κοστος 50€ για τα μεταφορικα τους (ups)  και 15€ στα ελτα την εστειλα πισω για RMA και παρελαβα ολοκαινουρια!!!! Περασαν 2 μηνες αλλα η δουλιτσα εγινε

την βλέπω να οδεύει προς κανόνι την Asrock!!!

200.gif

Δημοσ.
Στις 26/5/2021 στις 3:17 ΜΜ, picos είπε

Άψογοι

Δημοσ.

Παρεπιπτοντως την πουλαω 

Στις 26/5/2021 στις 11:04 ΜΜ, tzitzikas2 είπε

την βλέπω να οδεύει προς κανόνι την Asrock!!!

200.gif

ενταξει το σκεφτηκα και αυτοι ουσιαστικα τι κοστος εχουν στην παραγωγη? επιπλεον νομιζω την συγκεκριμενη θα βγαλουν το socket και θα της περασουν νεο και θα πουληθει παλι σαν καινουρια  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...