picos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φιλοι μου αγορασα μια asrock h b110+. Εκατασ να στησω το μηχανημα και απο την αρχη μου εκανε συνεχεις επαννεκινησεις.Δοκιμασα να τα αφαιρεσω ολα και να δω που κολλαει , εφτασα να μεινω μονο με cpu και ανεμιστηρα και ειδα οτι ακομα και εκει εκανε τα ιδια. Εκανα τσεκ το τροφοδοτικο με την μεθοδο του συνδετηρα και το εββαλα και σε ενα αλλο μηχανημα και ολα δουλέψαν αρα τροφοδοτικο δεν ειναι. Οποτε θεωρητικα μας εμεινε ο επεξεργαστης και η μητρικη . (Δοκιμασα την μητρικη με αλλη cpu τα ιδια αρα φταει η μητρικη) Update τον δοκιμασα σε αλλη μητρικη και σβηνει..... τι να πω πραγματικα περιεργο Δοκιμασα και την νεα μητρικη με αλλη cpu και κανει τα ιδια , αρα φταινε και τα 2 ???? Παω την μητρικη για αλλαγη και μου λενε οτι εχει στραβωμενα πιν και ειναι γεγονος οτι κανα μαλακια οταν την πακεταριζα να την επιστρεψω την ζορισα με το καπακι προστασιας του socket οποτε ανθρακες η επιστροφη. Γυρισα πισω βρηκα τα στραβα πιν και τα ισιωσα , ξαναδοκιμασα αλλα τζιφος.Ειμαι 99% σιγουρςο οτι ηταν εξ αρχης προβληματικη αλλα εκανα την μ...ια με τo καπακι οποτε δεν μπορω να αποδειξω τπτ. Υπαρχει καποιος που να γνωριζει καποιον καλο επισκευαστη μητρικων , ετσι για το γαμωτο να δω τι εχει? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από picos
niko13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, picos είπε Φιλοι μου αγορασα μια asrock h b110+. Εκατασ να στησω το μηχανημα και απο την αρχη μου εκανε συνεχεις επαννεκινησεις.Δοκιμασα να τα αφαιρεσω ολα και να δω που κολλαει , εφτασα να μεινω μονο με cpu και ανεμιστηρα και ειδα οτι ακομα και εκει εκανε τα ιδια. Εκανα τσεκ το τροφοδοτικο με την μεθοδο του συνδετηρα και το εββαλα και σε ενα αλλο μηχανημα και ολα δουλέψαν αρα τροφοδοτικο δεν ειναι. Οποτε θεωρητικα μας εμεινε ο επεξεργαστης και η μητρικη . Δοκιμασα την μητρικη με αλλη cpu τα ιδια αρα φταει η μητρικη Παω την μητρικη για αλλαγη και μου λενε οτι εχει στραβωμενα πιν και ειναι γεγονος οτι κανα μαλακια οταν την πακεταριζα να την επιστρεψω την ζορισα με το καπακι προστασιας του socket οποτε ανθρακες η επιστροφη. Γυρισα πισω βρηκα τα στραβα πιν και τα ισιωσα , ξαναδοκιμασα αλλα τζιφος.Ειμαι 99% σιγουρςο οτι ηταν εξ αρχης προβληματικη αλλα εκανα την μ...ια με τo καπακι οποτε δεν μπορω να αποδειξω τπτ. Υπαρχει καποιος που να γνωριζει καποιον καλο επισκευαστη μητρικων , ετσι για το γαμωτο να δω τι εχει? Κριμα ρε φιλε αλλα τωρα εγινε, μη σκας.Δεν ξερω αν σε συμφερει οικονομικα η επισκευη αλλα αν εισαι αποφασισμενος, δεν δοκιμαζεις? Μονο σε laptop με ειχαν βοηθησει με mobo(50 ευρο εφαγαν βεβαια) , ποιος ξερει μπορει να εισαι τυχερος https://thefixers.gr/episkevi/επισκευές-motherboard/επισκευή-μητρικής-πλακέτας-motherboard/ Αναλαμβανουν λιγο απο ολα, στειλε ενα mail να δεις Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από niko13 1
picos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, niko13 είπε Κριμα ρε φιλε αλλα τωρα εγινε, μη σκας.Δεν ξερω αν σε συμφερει οικονομικα η επισκευη αλλα αν εισαι αποφασισμενος, δεν δοκιμαζεις? Μονο σε laptop με ειχαν βοηθησει με mobo(50 ευρο εφαγαν βεβαια) , ποιος ξερει μπορει να εισαι τυχερος https://thefixers.gr/episkevi/επισκευές-motherboard/επισκευή-μητρικής-πλακέτας-motherboard/ Αναλαμβανουν λιγο απο ολα, στειλε ενα mail να δεις ευχαριστω φιλε μου.Μαλλον βλεπω να πηγαινω τον επεξεργαστη για αλλαγη και την Mb να την τρωω .....τουλαχιστον για τον επεξεργαστη δεν μπορει κανεις να μου πει τπτ .
fotaras76 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Φίλε έστησαν pc πριν λίγο καιρό και ήταν λίγο στραβωμενα κάνα 2 πινάκια της cpu αλλά πριν την ασφαλίσω το πρόσεξα. Τα ισιωσα με ένα τσιμπιδακι και όλα καλά. Ο,τι έγινε έγινε.Αν τα πινάκια της cpu είναι όλα τότε λογικά δουλεύει αρκεί να τα ισιωσεις προσεκτικά αν κάποια είναι στραβά. Αν δε δουλεύει ενώ είναι όλα και ίσια τότε επιστροφή.Πες τους να την κουμπωσουν σε μια δική τους μητρική για έλεγχο. 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Στις 30/1/2021 στις 5:43 ΜΜ, picos είπε Φιλοι μου αγορασα μια asrock h b110+. Εκατασ να στησω το μηχανημα και απο την αρχη μου εκανε συνεχεις επαννεκινησεις.Δοκιμασα να τα αφαιρεσω ολα και να δω που κολλαει , εφτασα να μεινω μονο με cpu και ανεμιστηρα και ειδα οτι ακομα και εκει εκανε τα ιδια. Εκανα τσεκ το τροφοδοτικο με την μεθοδο του συνδετηρα και το εββαλα και σε ενα αλλο μηχανημα και ολα δουλέψαν αρα τροφοδοτικο δεν ειναι. Οποτε θεωρητικα μας εμεινε ο επεξεργαστης και η μητρικη . (Δοκιμασα την μητρικη με αλλη cpu τα ιδια αρα φταει η μητρικη) Update τον δοκιμασα σε αλλη μητρικη και σβηνει..... τι να πω πραγματικα περιεργο Δοκιμασα και την νεα μητρικη με αλλη cpu και κανει τα ιδια , αρα φταινε και τα 2 ???? Παω την μητρικη για αλλαγη και μου λενε οτι εχει στραβωμενα πιν και ειναι γεγονος οτι κανα μαλακια οταν την πακεταριζα να την επιστρεψω την ζορισα με το καπακι προστασιας του socket οποτε ανθρακες η επιστροφη. Γυρισα πισω βρηκα τα στραβα πιν και τα ισιωσα , ξαναδοκιμασα αλλα τζιφος.Ειμαι 99% σιγουρςο οτι ηταν εξ αρχης προβληματικη αλλα εκανα την μ...ια με τo καπακι οποτε δεν μπορω να αποδειξω τπτ. Υπαρχει καποιος που να γνωριζει καποιον καλο επισκευαστη μητρικων , ετσι για το γαμωτο να δω τι εχει? Τι επεξεργαστή έχεις ;
b-boy_steve Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Στις 30/1/2021 στις 5:43 ΜΜ, picos είπε Φιλοι μου αγορασα μια asrock h b110+. Εκατασ να στησω το μηχανημα και απο την αρχη μου εκανε συνεχεις επαννεκινησεις.Δοκιμασα να τα αφαιρεσω ολα και να δω που κολλαει , εφτασα να μεινω μονο με cpu και ανεμιστηρα και ειδα οτι ακομα και εκει εκανε τα ιδια. Εκανα τσεκ το τροφοδοτικο με την μεθοδο του συνδετηρα και το εββαλα και σε ενα αλλο μηχανημα και ολα δουλέψαν αρα τροφοδοτικο δεν ειναι. Οποτε θεωρητικα μας εμεινε ο επεξεργαστης και η μητρικη . (Δοκιμασα την μητρικη με αλλη cpu τα ιδια αρα φταει η μητρικη) Update τον δοκιμασα σε αλλη μητρικη και σβηνει..... τι να πω πραγματικα περιεργο Δοκιμασα και την νεα μητρικη με αλλη cpu και κανει τα ιδια , αρα φταινε και τα 2 ???? Παω την μητρικη για αλλαγη και μου λενε οτι εχει στραβωμενα πιν και ειναι γεγονος οτι κανα μαλακια οταν την πακεταριζα να την επιστρεψω την ζορισα με το καπακι προστασιας του socket οποτε ανθρακες η επιστροφη. Γυρισα πισω βρηκα τα στραβα πιν και τα ισιωσα , ξαναδοκιμασα αλλα τζιφος.Ειμαι 99% σιγουρςο οτι ηταν εξ αρχης προβληματικη αλλα εκανα την μ...ια με τo καπακι οποτε δεν μπορω να αποδειξω τπτ. Υπαρχει καποιος που να γνωριζει καποιον καλο επισκευαστη μητρικων , ετσι για το γαμωτο να δω τι εχει? Σιγουρα φταινε το pinakia;;; Ειχα το ιδιο προβλημα και ξερεις τι μ@λ@κι@ ειχα κανει;;; Ειχα βαλει μια παραπανω βιδα (εκεινες που βαζεις κατω απο την μητρικη για να την δεσεις στο κουτι - δεν ξερω πως λεγονται) και αυτη επειδη δεν χρειαζοταν, ακουμπαγε στα κυκλωματα της μητρικης και με το που πηγαινα να τον αναψω απλα εσβηνε καπακι... Εεεε δοκιμασα τα παντα, ελενξα τα πινακια και δεν εβρισκα τιποτα λαθος... Και τυχαια εκει που τα ειχα λυσει ολα και τα κοιταγα κλαιγοντας τα λεφτα μου, βλεπω εκεινη την κ@λο - βιδα που απλα καθοταν εκει χωρις λογω... Την εβγαλα και ολα δουλεψαν ρολοι!!!
picos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε Τι επεξεργαστή έχεις ; δοκιμασ 2 , εναν Ι3 9400 και εναν 5600 2 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Σιγουρα φταινε το pinakia;;; Ειχα το ιδιο προβλημα και ξερεις τι μ@λ@κι@ ειχα κανει;;; Ειχα βαλει μια παραπανω βιδα (εκεινες που βαζεις κατω απο την μητρικη για να την δεσεις στο κουτι - δεν ξερω πως λεγονται) και αυτη επειδη δεν χρειαζοταν, ακουμπαγε στα κυκλωματα της μητρικης και με το που πηγαινα να τον αναψω απλα εσβηνε καπακι... Εεεε δοκιμασα τα παντα, ελενξα τα πινακια και δεν εβρισκα τιποτα λαθος... Και τυχαια εκει που τα ειχα λυσει ολα και τα κοιταγα κλαιγοντας τα λεφτα μου, βλεπω εκεινη την κ@λο - βιδα που απλα καθοταν εκει χωρις λογω... Την εβγαλα και ολα δουλεψαν ρολοι!!! Την εβγλαα απο το κουτι κια την δοκιμασα σκετη πανω σε χαρτινο κουτι....
b-boy_steve Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, picos είπε δοκιμασ 2 , εναν Ι3 9400 και εναν 5600 Την εβγλαα απο το κουτι κια την δοκιμασα σκετη πανω σε χαρτινο κουτι.... Μπαινει στα bios; Τις ram τις δοκιμασες αλλου; Δεν μπορει να μην δουλευουν 2 μητρικες και 2 επεξεργαστες 55 λεπτά πριν, picos είπε δοκιμασ 2 , εναν Ι3 9400 και εναν 5600 Την εβγλαα απο το κουτι κια την δοκιμασα σκετη πανω σε χαρτινο κουτι.... Καταρχας η μητρικη σου υποστηριζει τους επεξεργαστες που εχεις; 55 λεπτά πριν, picos είπε δοκιμασ 2 , εναν Ι3 9400 και εναν 5600 Την εβγλαα απο το κουτι κια την δοκιμασα σκετη πανω σε χαρτινο κουτι.... Ο 5600 τι ειναι;;; Ελπιζω να εννοεις pentium και οχι ryzen... Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από b-boy_steve
picos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, b-boy_steve είπε Μπαινει στα bios; Τις ram τις δοκιμασες αλλου; Δεν μπορει να μην δουλευουν 2 μητρικες και 2 επεξεργαστες Καταρχας η μητρικη σου υποστηριζει τους επεξεργαστες που εχεις; Ο 5600 τι ειναι;;; Ελπιζω να εννοεις pentium και οχι ryzen... χαχαχαχαχ οχι 1151 ειναι 5 λεπτά πριν, picos είπε χαχαχαχαχ οχι 1151 ειναι Η διαδικασια ηταν η εξης , εστησα ολο το μηχανημα (οπως εχω κανει πολλες φορες) το βαζω να λειτουργηεις , εκανε τα δικα του.Οκ αρχισα να αφαιρω ενα ενα τα εξαρτηματα , εβγαλα καρτα γραφικων εκανε τα ιδια , εβγαλα μνημες εκανε τα ιδια , εβγαλα τα usb , το αφησα μονο με cpu Κια ανεμισηρα , εκανε τα ιδια. Εκανα τσεκ τροφοδοτικο με συνδετηρα , δουλεψε , αλλαξα ανεμιστηρα ... τα ιδσια , αλλξα επ[εξεργαστη τα ιδια , νομιζω δεν μπορω πλεον να κανω κατι αλλο , ενας απλος εραστης της κατασκευης ειμαι , χαχαχαχαχαχαχα
jgeorgiou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Στις 30/1/2021 στις 5:43 ΜΜ, picos είπε asrock h b110 https://www.skroutz.gr/s/11710624/Asrock-H110M-DGS-R3-0.html 35ευρώ στοιχίζει η "επισκευή"
picos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 47 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε https://www.skroutz.gr/s/11710624/Asrock-H110M-DGS-R3-0.html 35ευρώ στοιχίζει η "επισκευή" δεν ειναι αυτη ειναι αυτη : https://www.skroutz.gr/s/12378240/Asrock-H110-Pro-BTC.html
jgeorgiou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Γιατί , να βάλεις παραπλήσια θα θυμώσει και δεν θα παίξει η cpu;
picos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 58 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Γιατί , να βάλεις παραπλήσια θα θυμώσει και δεν θα παίξει η cpu; Θελω τα 6 pci
Dark_Nightfall Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, picos είπε δοκιμασ 2 , εναν Ι3 9400 και εναν 5600 Την εβγλαα απο το κουτι κια την δοκιμασα σκετη πανω σε χαρτινο κουτι.... 9ης και 8ης δεν παίζουν με την μητρική σου μόνο 6ης και 7ης problem solved. 2
Nik1239 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε 9ης και 8ης δεν παίζουν με την μητρική σου μόνο 6ης και 7ης problem solved. Αυτό ακριβώς Πρέπει να πάρεις άλλο επεξεργαστή φίλε κάποιον 6ης γενιάς ή 7ης οι υπόλοιποι δεν θα παίξουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα