Angelike Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Γειά σας να ρωτήσω κάτι αν κάποιος είναι στη Γ λυκείου Επαλ με ειδικότητα γεωπονιας μπορεί να δώσει πανελλήνιες για κάτι άλλο εκτός γεωπονιας ή πρέπει να είναι σχετικό; 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δε πορεις να δηλώσεις όλες τιςσχολές, δες στον τομέα σου ποιες αντιστοιχούν. Σίγουρα όλες οι γεωπονικές αλλά δεν θυμαμαι ποιες άλλες είναι μέσα. Εσέα τι σε ενδιαφέρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Έχεις πρόσβαση στα τμήματα τα οποία είναι "σχετικά" με τον τομέα σου καθώς επίσης και στην κοινή ομάδα τμημάτων (αστυφυλάκων, θεατρολογία κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alagond3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Σχετικά με την ΕΒΕ έχω μια απορία. Η σχολή που στοχεύω είχε πέρσι 13.400 μόρια βάση. Φέτος ανακοίνωσε ΕΒΕ 1,2 ενώ κράτησε ακριβώς ίδιο τον αριθμό των εισακτέων. Κατά πόσον δυσκολεύει την είσοδο μου στη σχολή το 1,2 ως ΕΒΕ; Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει με παραδείγματα; Ευχαριστώ Επεξ/σία 23 Μαΐου 2021 από alagond3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Στις 22/5/2021 στις 9:18 ΜΜ, alagond3 είπε Καλησπέρα! Σχετικά με την ΕΒΕ έχω μια απορία. Η σχολή που στοχεύω είχε πέρσι 13.400 μόρια βάση. Φέτος ανακοίνωσε ΕΒΕ 1,2 ενώ κράτησε ακριβώς ίδιο τον αριθμό των εισακτέων. Κατά πόσον δυσκολεύει την είσοδο μου στη σχολή το 1,2 ως ΕΒΕ; Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει με παραδείγματα; Ευχαριστώ το ποσο θα δυσκολευτείς να μπεις στη σχολή εξαρταται μόνο από το πόσο θα γραψουν όσοι τη δηλώσουν. οταν λες 1,2 τι εννοεις, 1200 μόρια? δεν καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alagond3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 9 ώρες πριν, velociraptoras είπε το ποσο θα δυσκολευτείς να μπεις στη σχολή εξαρταται μόνο από το πόσο θα γραψουν όσοι τη δηλώσουν. οταν λες 1,2 τι εννοεις, 1200 μόρια? δεν καταλαβα Πλέον, πιθανόν να μην εξαρτάται μόνο από αυτό. Διαβάζω σε ρεπορτάζ ότι από φέτος λόγω της ΕΒΕ πιθανόν να μείνουν κενές θέσεις στα πανεπιστήμια. Επειδή δεν το έχω κατανοήσει πλήρως, ζητάω τη βοήθεια κάποιου γνώστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα