athina__ks Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να αναλαμβανει εξέταση πανω στο αντικειμενο της c++ . Φυσικα με ανοιβη . Οποιος μπορει να βοηθησει ασ επικοινωνησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Εγώ μπορώ. Σε τι θες να εξεταστείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Στις 30/1/2021 στις 4:11 ΜΜ, athina__ks είπε Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να αναλαμβανει εξέταση πανω στο αντικειμενο της c++ . Φυσικα με ανοιβη . Οποιος μπορει να βοηθησει ασ επικοινωνησει να δώσει αντί για σένα ή να σε βοηθήσει? Αν βρεις να το κάνεις προσεκτικά γιατι εχουν αρχίσει να πέφτουν κυρωσεις για προσπάθειες αντιγραφής σε πολλές σχολές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Στις 30/1/2021 στις 4:11 ΜΜ, athina__ks είπε Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να αναλαμβανει εξέταση πανω στο αντικειμενο της c++ . Φυσικα με ανοιβη . Οποιος μπορει να βοηθησει ασ επικοινωνησει Μπρο αυτό δεν είναι νόμιμο το αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι...άσε που μπορεί να βρει το μπελά του και ο άλλος....θα πρότεινα να στρωθεις στο διάβασμα. Στην ανάγκη πλήρωσε για ιδιαίτερα αν έχεις δυνατότητα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 πριν το δωσω πέρυσι είχα κάνει 2 ώρες ιδιαίτερο για επανάληψη, 20 ευρω μου κόστισε αλλά το πέρασα και καταλαβα αυτά που με μπέρδευαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 On 30/01/2021 at 17:01, Kercyn said: Εγώ μπορώ. Σε τι θες να εξεταστείς; Ακούραστος πάντως.....μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα