athina__ks Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να αναλαμβανει εξέταση πανω στο αντικειμενο της c++ . Φυσικα με ανοιβη . Οποιος μπορει να βοηθησει ασ επικοινωνησει
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Εγώ μπορώ. Σε τι θες να εξεταστείς;
velociraptoras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Στις 30/1/2021 στις 4:11 ΜΜ, athina__ks είπε Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να αναλαμβανει εξέταση πανω στο αντικειμενο της c++ . Φυσικα με ανοιβη . Οποιος μπορει να βοηθησει ασ επικοινωνησει να δώσει αντί για σένα ή να σε βοηθήσει? Αν βρεις να το κάνεις προσεκτικά γιατι εχουν αρχίσει να πέφτουν κυρωσεις για προσπάθειες αντιγραφής σε πολλές σχολές
tzitzikas2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Στις 30/1/2021 στις 4:11 ΜΜ, athina__ks είπε Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να αναλαμβανει εξέταση πανω στο αντικειμενο της c++ . Φυσικα με ανοιβη . Οποιος μπορει να βοηθησει ασ επικοινωνησει Μπρο αυτό δεν είναι νόμιμο το αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι...άσε που μπορεί να βρει το μπελά του και ο άλλος....θα πρότεινα να στρωθεις στο διάβασμα. Στην ανάγκη πλήρωσε για ιδιαίτερα αν έχεις δυνατότητα... 1
velociraptoras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 πριν το δωσω πέρυσι είχα κάνει 2 ώρες ιδιαίτερο για επανάληψη, 20 ευρω μου κόστισε αλλά το πέρασα και καταλαβα αυτά που με μπέρδευαν.
Theo1903 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 On 30/01/2021 at 17:01, Kercyn said: Εγώ μπορώ. Σε τι θες να εξεταστείς; Ακούραστος πάντως.....μπράβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα