Yperaspisths Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Μιας και ο τουρισμός δεν βλέπω σύντομα να επανέρχεται σκέφτομαι να ανοίξω ένα κατάστημα με προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου και συγκεκριμένα meguiars. Στα νότια προάστια δεν έχω δει αντίστοιχο κατάστημα. Προφανώς θα ανοίξω και eshop. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα; Έχω βρει προμηθευτή από Αμερική με καλές τιμές. Σκέφτομαι να παραγγείλω αρχικά από 30 τεμάχια . Π.χ 30 σφουγγάρια, κουβάδες, κεραμική επίστρωση κ.τ.λ
Noname96 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) νοτια προαστια και φθηνος επαγγελματικος χωρος για ενοικιαση δυσκολα πανε μαζι. Πολυ στενο προσωπο που εχει βενζιναδικο και εχει μπει και σε αυτον το τομεα μου εχει πει οτι εχει χαμηλα περιθωρια κερδους και εχεις τρελο ανταγωνισμο απο eshop. Ο τροπος να τους ανταγωνιστεις ειναι να εχεις μεγαλο στοκ και αρα να εχεις τη δυνατοτητα να καψεις "λιπος" για να πετυχεις καλυτερες τιμες. Καλυτερα να περιμενεις για το ανοιγμα του τουρισμου Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από Noname96
Προτεινόμενες αναρτήσεις