sam sam Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω εδώ και 20 μέρες που ψάχνω να αγοράσω κάτι εργαλεία μπαταρίας. Οι εταιρίες που κοίταζα ήταν οι: Bosch, Dewalt, Makita. Διάβαζα στα φυλλάδια τους για "δώρα π.χ. μπαταρία ή φορτιστή ή ακόμα και άλλο εργαλείο" Και μέχρι να το ψάξω λίγο παραπάνω το πίστευα. Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχε γίνει μία στραβή δεν θα είχα πάρει χαμπάρι τι παίζει. Έτσι ανοίγω αυτό το θέμα να πείτε και εσείς απόψεις. *********************** Δεν ξέρω για τις άλλες εταιρίες μιας και δεν ασχολήθηκα μαζί τους, όμως και στις 3 είχαν: π.χ. πακέτο βαλιτσάκι + εργαλείο + μπαταρία(ες) + φορτιστή ή βαλιτσάκι + εργαλείο κ.λ.π. σε μία ορισμένη τιμή. Στα φυλλάδια λίγο πιο πάνω ή αρκετά (ανάλογα την εταιρία) και στα sites μια τιμή χαμηλότερη. Το πιο λογικό, είναι να σκεφτείς "ααα έχει και δώρο "αυτό..." " Έλα που αν τα αγοράσεις ένα - ένα βγαίνουν το ίδιο με το πακέτο ή +-10 ευρώ (ανάλογα την εταιρία) . [ Να αγοράσεις και το δώρο ! ] Όλο αυτό σε 7 εργαλεία μπαταρίας και στις Bosch, Dewalt, Makita, για την υπόλοιπη γκάμα δεν ξέρω και πάντα Ελλάδα. Στην Γερμανία, σε μία γρήγορη ματιά, τα πράγματα ήταν καλύτερα. Προσωπικά, η προσφορά που πήρα στην εταιρία που κατέληξα είχε καλύτερη η τιμή αν τα αγόραζα "ένα-ένα" [δηλαδή εργαλεία + μπαταρίες + φορτιστή + βαλίτσα] παρά αν τα αγόραζα πακέτο όλα μαζί στην "βαλίτσα της εταιρίας"... Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πράγμα ή κάνω κάποιο λάθος; Ξανά λέω αν δεν γινόταν κάποια στραβή δεν θα το είχα πάρει χαμπάρι.... Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από sam sam
greekbusters Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και εγώ πριν λίγους μήνες που πήρα καινούργιο δραπανοκατσαβιδο η τιμή σε κομμάτι κομμάτι με το βαλιτσάκι ήταν πολύ κοντά. Το βαλιτσάκι έβγαινε αν θυμάμαι καλά 370, ενώ εγώ που τα πήρα κομμάτι κομμάτι(δραπανο, μπαταρία,φορτιστής) μου βγήκε το ίδιο σετ 380. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από greekbusters
Bitbit Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 το ίδιο γίνεται παντου. Νομίζεις τα προϊόντα που πουλάνε στα μαρκετ, "αγοράζεις 1 και παίρνεις άλλο ένα δώρο" είναι αυτό που λένε; Γιατί όσες φορές το έχω ψάξει δεν ήταν ακριβώς δώρο διότι πλήρωνα 1,5 (και όχι 1) και έπαιρνα 0,5 δώρο. Πριν λίγες μέρες πήρα μαντηλάκια σε πακέτο των 4. Ήταν προσφορά 2+2 δώρο. Ακριβώς δίπλα ήταν και μεμονωμένα. Είτε έπαιρνα 4 μεμονωμένα είτε έπαιρνα το πακέτο η τιμή ήταν ίδια ακριβώς. Οπότε για ποια προσφορά μιλάμε; Νομίζω τρέχει ακόμα η "προσφορά". Προσφορά από τα lidl που λέμε, κυριολεκτικά όμως. Είναι κοινή τακτική πλέον. Πολλοί όμως δε το ψάχνουν και επηρεάζονται. Βλέπουν ότι πληρώνουν 2(στο όνειρο τους) και αγοράζουν 4 και το βάζουν στο καλάθι. το έχω πετύχει πολλές φορές. Σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βγαίνεις κερδισμένος αλλά στην ουσία βγαίνουν αυτοί διότι σε "αναγκάζουν" να αγοράσεις περισσότερα. 1
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, Bitbit είπε το ίδιο γίνεται παντου. Νομίζεις τα προϊόντα που πουλάνε στα μαρκετ, "αγοράζεις 1 και παίρνεις άλλο ένα δώρο" είναι αυτό που λένε; Γιατί όσες φορές το έχω ψάξει δεν ήταν ακριβώς δώρο διότι πλήρωνα 1,5 (και όχι 1) και έπαιρνα 0,5 δώρο. Πριν λίγες μέρες πήρα μαντηλάκια σε πακέτο των 4. Ήταν προσφορά 2+2 δώρο. Ακριβώς δίπλα ήταν και μεμονωμένα. Είτε έπαιρνα 4 μεμονωμένα είτε έπαιρνα το πακέτο η τιμή ήταν ίδια ακριβώς. Οπότε για ποια προσφορά μιλάμε; Νομίζω τρέχει ακόμα η "προσφορά". Προσφορά από τα lidl που λέμε, κυριολεκτικά όμως. Είναι κοινή τακτική πλέον. Πολλοί όμως δε το ψάχνουν και επηρεάζονται. Βλέπουν ότι πληρώνουν 2(στο όνειρο τους) και αγοράζουν 4 και το βάζουν στο καλάθι. το έχω πετύχει πολλές φορές. Σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βγαίνεις κερδισμένος αλλά στην ουσία βγαίνουν αυτοί διότι σε "αναγκάζουν" να αγοράσεις περισσότερα. Στην πραγματικότητα τα lidl είναι ίσως τα μόνα που δεν το κάνουν αυτό, στα εργαλεία τουλάχιστον. Κάποιες φορές φέρνουν κάποιο ηλεκτρικό εργαλείο σε βαλιτσάκι χωρίς μπαταρία και φορτιστή, αν τα αγοράσεις όλα ξεχωριστά βγαίνουν ~10€ παραπάνω από το πακέτο που τα έχει όλα μαζί, και το κυριότερο δεν σε κοροϊδεύουν λέγοντας "η μπαταρία δώρο".
Bitbit Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 εγώ πιστεύω αυτά τα καραγκιοζιλίκια τα κάνουν όλοι. Κάποιοι το λένε marketing, εγώ το λέω απάτη αλλά λίγη σημασία έχει. Προσωπικά δε δίνω σημασία σε όλα αυτά, αγνοώ τι γράφουν και πάντα το ψάχνω. Οπως είπα όμως, πολλοί δε χαμπαριάζουν. Βλέπουν ότι τρέχει προσφορά 4 στην τιμή των 2 και το αγοράζουν. όλα αυτά είναι κόλπα για να σε κάνουν να ξοδέψεις περισσότερα πιστεύοντας ότι βγάινεις κερδισμένος 2
LouCi4er Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, sam sam είπε Έχω εδώ και 20 μέρες που ψάχνω να αγοράσω κάτι εργαλεία μπαταρίας. Οι εταιρίες που κοίταζα ήταν οι: Bosch, Dewalt, Makita. Διάβαζα στα φυλλάδια τους για "δώρα π.χ. μπαταρία ή φορτιστή ή ακόμα και άλλο εργαλείο" Και μέχρι να το ψάξω λίγο παραπάνω το πίστευα. Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχε γίνει μία στραβή δεν θα είχα πάρει χαμπάρι τι παίζει. Έτσι ανοίγω αυτό το θέμα να πείτε και εσείς απόψεις. *********************** Δεν ξέρω για τις άλλες εταιρίες μιας και δεν ασχολήθηκα μαζί τους, όμως και στις 3 είχαν: π.χ. πακέτο βαλιτσάκι + εργαλείο + μπαταρία(ες) + φορτιστή ή βαλιτσάκι + εργαλείο κ.λ.π. σε μία ορισμένη τιμή. Στα φυλλάδια λίγο πιο πάνω ή αρκετά (ανάλογα την εταιρία) και στα sites μια τιμή χαμηλότερη. Το πιο λογικό, είναι να σκεφτείς "ααα έχει και δώρο "αυτό..." " Έλα που αν τα αγοράσεις ένα - ένα βγαίνουν το ίδιο με το πακέτο ή +-10 ευρώ (ανάλογα την εταιρία) . [ Να αγοράσεις και το δώρο ! ] Όλο αυτό σε 7 εργαλεία μπαταρίας και στις Bosch, Dewalt, Makita, για την υπόλοιπη γκάμα δεν ξέρω και πάντα Ελλάδα. Στην Γερμανία, σε μία γρήγορη ματιά, τα πράγματα ήταν καλύτερα. Προσωπικά, η προσφορά που πήρα στην εταιρία που κατέληξα είχε καλύτερη η τιμή αν τα αγόραζα "ένα-ένα" [δηλαδή εργαλεία + μπαταρίες + φορτιστή + βαλίτσα] παρά αν τα αγόραζα πακέτο όλα μαζί στην "βαλίτσα της εταιρίας"... Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πράγμα ή κάνω κάποιο λάθος; Ξανά λέω αν δεν γινόταν κάποια στραβή δεν θα το είχα πάρει χαμπάρι.... Για ποια εργαλεια συγκεκριμενα μιλας?Δεν λεω οτι δεν ισχυουν οσα λες αλλα κοιτα αυτο εδω πχ: https://www.skroutz.gr/s/8946973/Dewalt-DCF887N-18V-Solo.html?from=sku_color_variations Σκετο εχει 120€,με το βαλιτσακι εχει 117€(νομιζω το βαλιτσακι εχει αγορα καπου στο 35ευρω).Βαλιτσακι παλμικο φορτιστης και 2 μπαταριες 2αρες στα 230€ (30 εχει ο φορτιστης και απο 35€ η καθε μπαταρια παλι συμφερει).Το κιτ τωρα με 2 5αρες μπαταριες στα 250€ οταν καθε 5αρα μπαταρια εχει στα 60€.Αρα 120€ που εχει το εργαλειο σκετο συν 120€ οι 2 5αρες μπαταριες συν 30 ο φορτιστης συν 35 το βαλιτσακι παμε στα 300€,αρα το σετ εχει 50€ λιγοτερο.Εμενα μια χαρα μου φαινεται οτι συμφερει.
sam sam Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Σε αυτό έχει 117 εργαλείο και βαλιτσακι συν 54 + 54 οι μπαταρίες συν 26,4 ο φορτησης μας κάνει 252. Πακέτο έχει 258. Αλλά εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτές τις περιπτώσεις. Αναφέρομαι εκεί που λένε ότι κάνουν δώρο μπαταρία ή φορτιστη. Δες τα φυλλάδια τους και τα δώρα. Άλλο να είναι απλά πακέτο και ας είναι λίγο πιο ακριβό και άλλο να σου λέει στο πακέτο αυτό έχω δώρο την δεύτερη μπαταρία αλλά εσύ να την πληρώνεις σε μια μεγαλύτερη τιμή πακέτου...
LouCi4er Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, sam sam είπε Σε αυτό έχει 117 εργαλείο και βαλιτσακι συν 54 + 54 οι μπαταρίες συν 26,4 ο φορτησης μας κάνει 252. Πακέτο έχει 258. Αλλά εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτές τις περιπτώσεις. Αναφέρομαι εκεί που λένε ότι κάνουν δώρο μπαταρία ή φορτιστη. Δες τα φυλλάδια τους και τα δώρα. Άλλο να είναι απλά πακέτο και ας είναι λίγο πιο ακριβό και άλλο να σου λέει στο πακέτο αυτό έχω δώρο την δεύτερη μπαταρία αλλά εσύ να την πληρώνεις σε μια μεγαλύτερη τιμή πακέτου... Το σκετο εργαλειο εχει 120€,117€ εχει το εργαλειο με το βαλιτσακι.Οταν συγκρινεις,να συγκρινεις τελειως μεμονομενα και οχι καποια μεμονομενα και καποια πακετα.Δλδ αν παρεις ξεχωριστα παλμικο,βαλιτσακι,2 μπαταριες και τον φορτιστη,βγαινει 50€ πιο ακριβα απο το να το παρεις πακετο.Το θεμα ειναι οτι ολες οι εταιριες εχουν ολοκληρη σειρα εργαλειων μπαταριας και προσπαθουν να σου κανουν την καλυτερη δυνατη προσφορα θεωρωντας οτι εχεις ηδη και αλλα εργαλεια της συγκεκριμενης σειρας.Αν υποθεσουμε οτι εχω τροχο,σεγα και δραπανο Dewalt,το κιτ παλμικο+βαλιτσακι στα 117€ ειναι πολυ καλη προσφορα μιας και ξαναλεω οτι σκετα βγαινουν 155€. Παντως συμφων οτι οι "προσφορες" στα φυλλαδια ειναι για γελια.Εχω διπλα μου φυλλαδιο Bosch απο ενα συγκεκριμενο καταστημα και ολα ειναι 30% πιο ακριβα απ οτι στο σκρουτζ.Πως τα καταφερνουν δεν ξερω.
sam sam Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όπως είπα και πρίν "Αλλά εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτές τις περιπτώσεις. Αναφέρομαι εκεί που λένε ότι κάνουν δώρο" επίσης εργαλείο και βαλιτσάκι δεν θεωρείται πακέτο. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από sam sam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα