Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum.
Eνδιαφέρομαι για την αγορά μιας ασύρματης κάμερας xiaomi.

Η κάμερα θα τοποθετηθεί σε γκαράζ το οποίο έχει λιγοστό φώς (κατα την διαρκεια της νυχτας) και θα ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά μεταξύ των διαφορετικών νυχτερινών λήψεων.
Έχω βρει με υπέρυθρες και χαμηλού φωτισμού και θα ήθελα να ρωτήσω ποια απο αυτές είναι η καλύτερη για την δουλειά που την θέλω.
Επειδή συνήθως παρκάρουν και μπροστά απο το γκαράζ μου θα ήθελα η κάμερα να μην επιρρεάζεται απο αντιλιές (όταν έχω ανοιχτή την γκαραζόπορτα κατα την διάρκεια της ημέρας) για να μπορώ να βλέπω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας.

Επεξ/σία από arismidos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, arismidos είπε

Καλησπέρα στο forum.

Η κάμερα θα τοποθετηθεί σε γκαράζ το οποίο έχει λιγοστό φώς (κατα την διαρκεια της νυχτας) και θα ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά μεταξύ των διαφορετικών νυχτερινών λήψεων.
Έχω βρει με υπέρυθρες και χαμηλού φωτισμού και θα ήθελα να ρωτήσω ποια απο αυτές είναι η καλύτερη για την δουλειά που την θέλω.
Επειδή συνήθως παρκάρουν και μπροστά απο το γκαράζ μου θα ήθελα η κάμερα να μην επιρρεάζεται απο αντιλιές (όταν έχω ανοιχτή την γκαραζόπορτα κατα την διάρκεια της ημέρας) για να μπορώ να βλέπω.

απο εμπειρια δεν θα βασιζομουνα στη νυχτερινη ληψη! Χανει πολυ σε αναλυση! Οι κλεφτες ανετα με μια κουκουλα κανουν την δουλεια τους!

Η σωστη λυση ειναι προβολεας LED που ανοιγει ή αυτοματα ή με χρονοδιακοπτη + καμερα (κανονικη ληψη)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

απο εμπειρια δεν θα βασιζομουνα στη νυχτερινη ληψη! Χανει πολυ σε αναλυση! Οι κλεφτες ανετα με μια κουκουλα κανουν την δουλεια τους!

Η σωστη λυση ειναι προβολεας LED που ανοιγει ή αυτοματα ή με χρονοδιακοπτη + καμερα (κανονικη ληψη)

η καλυτερη λυση ειναι προβολεας led με ανιχνευτη κινησες οπως λες, και κρυφη καμερα, αλλιως θα ειναι σιγουρη η κουκουλα... για τους συνηδειτοποιημενους κλεφτες οι καμερες δεν αποθαρρυνουν πια

Δημοσ.
Στις 30/1/2021 στις 12:33 ΜΜ, arismidos είπε

Καλησπέρα στο forum.

Ασύρματη εννοείς την εξωτερικού χώρου με μπαταρία?

Αν ναι τότε θα σου πω ότι η νυχτερινή λήψη είναι πάρα πολύ καλή, πεντακάθαρη θα έλεγα.

Τώρα για αντιλιες σχεδόν όλες η κάμερες έχουν θέμα,θα πρέπει να μπαίνει σε σημείο να μην την χτυπάει απευθείας το φώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...