vampira Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, ΠάρηςΓ είπε Γιατι ειναι φασαρια να ασχοληθουν... εχουν καλυτερες δουλειες. Έχεις δίκιο, δεν είναι η πλέμπα για αυτούς Τhn έχω δει κ εγώ την serwood. Ένας από τους πολλούς που έχω φέρει, για 60 τετραγωνικά μου είπε χωρίς ΦΠΑ γύρω στα 7.000 (ευρώ, ναι ευρώ). Θα έκανε στεγάνωση με κάποιο επαλειφόμενο, δεν έκατσα να ασχοληθώ παραπάνω. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό που λες, ότι δεν τους συμφέρει η επιδιόρθωση. Για αυτό κ από κάποιους προκοπής δεν ξανακουσα, εξαφανίστηκαν...
mindreader Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Εχω τοποθετήσει πανελ σε δύο περιπτώσεις. Την πρώτη πριν 5-6 χρόνια σε βεράντα εξοχικού γύρω 30 τετραγωνικά. Την ειχα με κεραμίδια καλή κατασκευή με μόνωση και μεμβράνη αλλα είχε πολύ μικρή κλίση και είχα συνεχώς προβλήματα με νερα. Εβαλα πάνελ και σώθηκα . Κανενα πρόβλημα. Με μενα επειδή πιάνουν τα χέρια μου εκανα μόνος όλη τη δουλειά πάνελ βρήκα με 4 ευρώ το τ.μ από ξήλωμα αποθήκης και το κόστος ηταν κάτω από 200 ευρώ. Τη δευτερη σε παλιό πατρικό στο χωριό μου (65 τ.μ) περίπου που ηταν σκεπασμένο με πλάκα που ηταν ετοιμη να βουλιάξει. Για κανονική σκεπή το κόστος ξεπερνούσε τα 12 χιλιάρικα ασε που ο χρόνος κατασκευής θα εφτανε μηνα και παραπάνω και δεν θα μπορούσε να είμαι τόσο καιρό εκεί. Βρήκα ένα καλό συνεργείο Αλβανών μεσω του αδελφού μου που μενει εκεί και μεσα σε μια βδομαδα είχα τελειώσει (ξηλωμα παλιάς τοποθέτηση νέας με συνάζι 30χ50 εκατοστά) .Τα πάνελ βιδώθηκαν σε στραντζαριστά που κατασκευάστηκαν επιτόπου. Τελεια αθανατη δουλειά γιατί εχει μεγαλο υψόμετρο και τα κεραμίδια σε λίγα χρόνια τα τρωει ο πάγος. Ειχα ανεβάσει και φωτογραφίες παλαιότερα καπου εδω που να τις ψάχνω τωρα. Το ξέχασα τελικό κοστος κάπου στα 4600 - 4700 ευρω. Για μενα είναι πολύ καλή φτηνη λύση και κανενα αγχος για νερα οσο μικρή κλίση και να εχει η σκεπή. H ολη σου εμπειρια, και στις 2 περιπτωσεις, ειναι ενθαρρυντικη νομιζω! Παλια δεν υπηρχε η επιλογη των πανελ. Δεν μπορουσες να το επιλεξεις αφου...δεν υπηρχε! Ετσι, ο κοσμος ειχε την επιλογη κεραμιδιου ή....ελενιτ...ή τσιγγου! Ελπιζω να εχουν και τη μακροζωία που λενε.
papoys1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, mindreader είπε H ολη σου εμπειρια, και στις 2 περιπτωσεις, ειναι ενθαρρυντικη νομιζω! Παλια δεν υπηρχε η επιλογη των πανελ. Δεν μπορουσες να το επιλεξεις αφου...δεν υπηρχε! Ετσι, ο κοσμος ειχε την επιλογη κεραμιδιου ή....ελενιτ...ή τσιγγου! Ελπιζω να εχουν και τη μακροζωία που λενε. και αυριο αν χρειαζόταν το ιδιο θα εκανα. Επί πλέον τωρα εχουν βγεί πάνελ με σχέδιο κεραμιδιού από πάνω και από κάτω αν το θέλεις επένδυση ξύλου. Επιλέγεις την λίγο πιο ακριβή σειρά που οπως μου είπαν όταν τη διάλεξα για το πατρικό στο χωριό είναι αθανατη. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από papoys1 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, vampira είπε Έχεις δίκιο, δεν είναι η πλέμπα για αυτούς Τhn έχω δει κ εγώ την serwood. Ένας από τους πολλούς που έχω φέρει, για 60 τετραγωνικά μου είπε χωρίς ΦΠΑ γύρω στα 7.000 (ευρώ, ναι ευρώ). Θα έκανε στεγάνωση με κάποιο επαλειφόμενο, δεν έκατσα να ασχοληθώ παραπάνω. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό που λες, ότι δεν τους συμφέρει η επιδιόρθωση. Για αυτό κ από κάποιους προκοπής δεν ξανακουσα, εξαφανίστηκαν... Ειχα γνωρισει καποιους πλουσιους στη ζωη μου που πραγματικα δε χωραει ο νους τι εχουν. Βιλλες με 4 υπογεια , κτηρια , ξενοδοχεια ομιλους με πολλες επιχειρισεις εκει θα πανε και θα πανε και για επισκευη γιατι θα τους δωσει δουλεια... Τωρα στο φτωχο ειναι χασιμο χρονου... και το καλο πληρωνεται. Τωρα και ο πιο απλος μαστορας παλευει να ζησει και δε θα τρεχει σε επισκευες που ποσο να ζητησει... πρεπει να παρει πολλα χωρια που οσους σοβαρους εχω ρωτησει δεν δινουν εγγυηση για το αποτελεσμα καθως αν γινει λαθος απο αρχη... αντε να βρεις. 20 λεπτά πριν, mindreader είπε H ολη σου εμπειρια, και στις 2 περιπτωσεις, ειναι ενθαρρυντικη νομιζω! Παλια δεν υπηρχε η επιλογη των πανελ. Δεν μπορουσες να το επιλεξεις αφου...δεν υπηρχε! Ετσι, ο κοσμος ειχε την επιλογη κεραμιδιου ή....ελενιτ...ή τσιγγου! Ελπιζω να εχουν και τη μακροζωία που λενε. Εχω δει διπλα σε θαλασσα να σκουριάζουν... και μπορω να σου πω καποια να δεις. Γενικα και αυτα εχουν κατηγοριες.. Δεν ειναι τιποτα αλλο απο καμια κραμα λαμαρινας με πολυ καλες επιστρωσεις αναλογα την ποιοτητα/προδιαγραφες και αφρο ενδιαμεσα. Το ελενιτ μεχρι σημερα ειναι μια χαρα και αντεχουν δε καταλαβαινουν χριστο... απλα ειναι επιβλαβες υλικο. Αν δε γινει καλο κλεισιμο θα εχει θεμα... πχ φωτο. οπως το κανουν οι μαστορες. Ενα κεραμιδι με υδροφοβισμο απο τη μανα του η πχ sikagard δε νομιζω να εχει θεμα με παγο... Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από ΠάρηςΓ 2
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vampira είπε Μωρέ έλα που φοβάμαι τα ύψη, παρόλο που είναι πολύ χαμηλά, αλλιώς θα το πάλευα μόνη μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις έναν τεχνίτη/ μάστορα που να ξέρει. Πάντως αυτό που λένε και τα παιδιά πιο πάνω, αν δεν γίνει από την αρχή σωστά, θα έχεις πάντα προβλήματα. Εδώ και πολλούς μήνες εργάτες και μάστορες της οικοδομής είναι απασχολημένοι με μεγάλες δουλειές που παίρνουν μεγαλες αμοιβές βάσει συμφωνιας και δεν τους συμφέρει να ασχολούνται και να τρέχουν στον κάθε πικραμένο με την καλή και την κακη έννοια, να του κάνουν παζάρια στην τιμή και τα σχετικά, έχουν πλέον καταλήξει με μόνιμη δουλειά σε μεγάλα έργα. Επίσης έχουμε και έλλειψη εργατικου δυναμικού. Πιάσε το αυγό και κουρεφτο τώρα. Θέμα με το ύψος έχω και εγώ, ευτυχως σε εμάς όταν είχαμε τα προβλήματα υπήρχε μικρή ταράτσα που εφαπτεται δίπλα από την κεραμοσκεπη, ανεβήκαμε εκεί αφού είχαμε ξεδιπλώσει τον μουσαμά, περάσαμε σχοινια και το τραβήξαμε από την πιο κάτω ταράτσα, δεν ανέβηκα πουθενά σε σκάλα. Επίσης δέσιμο επάνω σε τσιμεντολιθους, ανέβασμα από την σκάλα όλα πολυ ταλαιπωρία. Edit: Κι αν γενικά βρεις μάστορα που ο καθένας θα λέει τα δικά του, δεν θα ήταν κακό να σημειώσεις αναλυτικά σε χαρτί τι εργασίες θα σου πουν, και υλικά με μαρκες. Μετά επισκέπτεσαι έναν αρχιτέκτονα η πολιτικό μηχανικό και σου λέει αυτός ποια πρόταση είναι καλύτερη. Ακόμα καλύτερα να βρίσκεται εκεί κατ ίδια ο μηχανικός, αλλά να ξέρεις θα πληρώσεις την επίσκεψη. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από Basilhs23___ 1
mindreader Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Real work... Το βαψιμο για μονωση του υλικου, ποσα χρονια αντεχει περιπου; Αν αμελησω να το ξαναφερω τον μαστορα να το ξαναπερασει ενα χερι, ποση ζημια μπορει να παθει; Ανοχη και αντοχη θελω να ξερω. --- Καθομαι και σκεφτομαι, οτι κατι κερδιζεις και κατι χανεις, παντα. Πχ αν ειχες τσιγκο, θα ειχες ολα τα γνωστα μειονεκτηματα, αλλα δεν θα χρειαζονταν ποτε να φωναξεις κανενα μαστορα, για τα επομενα ....50 χρονια. Τωρα, κερδιζεις απολυτη μονωση σε σκονη/νερο/αερα, αλλα....παντα υπαρχει ενα αλλα ετσι; πρεπει να το περνας εξωτερικα στις ακρες με το ειδικο μονωτικο χρωμα... Και οχι, δεν θελω να το κανω μονος, ας ακουγεται χαζο, ειδικα η μια πλευρα ειναι στον αερα/μεσοτοιχια/ακαλυπτο...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, mindreader είπε Real work... Το βαψιμο για μονωση του υλικου, ποσα χρονια αντεχει περιπου; Αν αμελησω να το ξαναφερω τον μαστορα να το ξαναπερασει ενα χερι, ποση ζημια μπορει να παθει; Ανοχη και αντοχη θελω να ξερω. --- Καθομαι και σκεφτομαι, οτι κατι κερδιζεις και κατι χανεις, παντα. Πχ αν ειχες τσιγκο, θα ειχες ολα τα γνωστα μειονεκτηματα, αλλα δεν θα χρειαζονταν ποτε να φωναξεις κανενα μαστορα, για τα επομενα ....50 χρονια. Τωρα, κερδιζεις απολυτη μονωση σε σκονη/νερο/αερα, αλλα....παντα υπαρχει ενα αλλα ετσι; πρεπει να το περνας εξωτερικα στις ακρες με το ειδικο μονωτικο χρωμα... Και οχι, δεν θελω να το κανω μονος, ας ακουγεται χαζο, ειδικα η μια πλευρα ειναι στον αερα/μεσοτοιχια/ακαλυπτο... Τα έχουμε πει υπάρχουν ειδικα τεμάχια Μερικοί τα βάζουν αλλα συνήθως δε μπαίνουν στο κοπο. Κανονικά θελει αυτο το χτένι που πρέπει να κοπει λιγο ο αφρος ωστε να μπει μεσα. Μετα βαζεις και κατι υδροροη και.ετιμος. Βέβαια ειναι δουλειά και δε θα ασχοληθεί ο μάστορας θα πούνε οτι μπαίνει νερο και χιλιες δικαιολογίες. Τωρα για βάψιμο οταν δεις να χαλάει το βαφεις. Σε επαγγελματικα κτήρια η μεταλλικά κτλ που έχουν τέτοια σε 2000τμ πχ νομίζεις κάθονται να βάφουν; Απλα έχουν σωστο σχεδιασμό και κατάλληλα εξαρτήματα/καλυψη. Για μενα θελει καπως ετσι. O κοσμος ομως ειναι οκ και με βάψιμο η τη φωτο που έβααλα που ειχε βγεί αγριόχορτο. Θα βαλω και αλλη Προσωπικά θεωρώ καλύτερη τη κεραμοσκεπή . Δε σκουριάζει, βάζεις οση μόνωση θες πχ 10 cm και δεν εχεις εκτεθειμες βίδες που καμιά φορα μπαζουν νερο οταν ξεραθει το λάστιχο. Απλα με το πανελ πχ παραγγέλνεις 6 μετρα και τελειώνεις γρήγορα και βαζεις πανω ευκολα πχ φωτοβολταϊκά Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από ΠάρηςΓ 1
mindreader Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Εχω αρχισει και νιωθω ασχημα.... νιωθω οτι δεν το εψαξα οσο επρεπε, οτι εδωσα εμπιστοσυνη παραπανω απο οτι επρεπε, επειδη ηταν οικογενειακος γνωστος. Τελικα, θα κανουμε λαθη ως το τελος της ζωης μας, αρκει ομως να τα αναγνωριζουμε και να φροντιζουμε να μην τα επαναλαβουμε. Καπως ετσι νιωθω κι εγω τωρα. - Μιλουσα με φιλο για να μου πει τη γνωμη του, μου λεει 'εγω θα εβαζα τη φτηνοτερη λυση, το θετω σε αυτη τη βαση, αφου μιλαμε για κλιμακοστασιο'. - Μιλουσα με αλλο φιλο, κακως δεν το ειχα συζητησει μαζι του νωριτερα, μου ειπε ακομη και για λαστιχακια στις βιδες, με UV προστασια! Εμεινα! Φυσικα, δεν γνωριζω αν τα λαστιχακια που εβαλαν ειναι τετοια, ουτε οι ιδιοι δεν θα γνωριζουν, αρα μαλλον οχι... - Φιλος μου ελεγε οτι θα μπορουσα να εχω βαλει 'πολυουρεθανη', κατω απο τα κεραμιδια, και να τελειωσει το θεμα. - Αλλος μου λεει 'το κεραμιδι ειναι αθανατο, κρατα και 100 χρονια, ενω το πανελ δεν ξερουμε ακομη στην πραξη ποσα χρονια θα βγαλει'. - Αλλος μου λεει οτι τους συμφερει να προτεινουν στον κοσμο πανελ. Και αυτο γιατι μπαινει πιο γρηγορα, και βγαζουν συνηθως και πιο πολλα. Ενω με το κεραμιδι οχι και τοσο. - Φυσικα υπηρχε και η λυση της μεμβρανης, να εβγαιναν ολα τα κεραμιδια, να εμπαινε μεμβρανη, και μετα παλι τοποθετηση. ------ Ισως δεν υπαρχει η τελεια απαντηση βεβαια. Καθε τι, εχει συν και πλην. Εγω σκεφτομαι, bottom line, και ελπιζω ετσι οτι ειναι (πειτε αντιλογο αν υπαρχει), οτι worst case scenario, ακομη και ο ....τσιγκος, κραταει καμια 60αρια χρονια, τι στην ευχη, το πανελ (με ειδικες επιστρωσεις και υποτιθεται ανωτερο του τσιγκου) δεν θα κρατησει τουλαχιστον τοσα; Παντως δεν υπαρχει μαλλον και λυση να επιλεξεις κατι να το ξεχασεις μετα τελειως. Δεν ξερω για τις βιδες-δεν θελω να σκεφτομαι, αλλα καθε 5 χρονια πρεπει να καλω καποιον να το περνα με ενα μονωτικο γυρω γυρω στις ακρες... Anyway, ελπιζω να ειναι τουλαχιστον...καλυτερο απο τσιγκο....τωρα αν εκανα καλα που πηρα αποφαση να αφησω τα κεραμιδια και να παω σε πανελ, δεν ξερω, θα δειξει... Προβληματισμος...και μια μικρη απογοητευση.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, mindreader είπε Εχω αρχισει και νιωθω ασχημα.... νιωθω οτι δεν το εψαξα οσο επρεπε, οτι εδωσα εμπιστοσυνη παραπανω απο οτι επρεπε, επειδη ηταν οικογενειακος γνωστος. Τελικα, θα κανουμε λαθη ως το τελος της ζωης μας, αρκει ομως να τα αναγνωριζουμε και να φροντιζουμε να μην τα επαναλαβουμε. Καπως ετσι νιωθω κι εγω τωρα. - Μιλουσα με φιλο για να μου πει τη γνωμη του, μου λεει 'εγω θα εβαζα τη φτηνοτερη λυση, το θετω σε αυτη τη βαση, αφου μιλαμε για κλιμακοστασιο'. - Μιλουσα με αλλο φιλο, κακως δεν το ειχα συζητησει μαζι του νωριτερα, μου ειπε ακομη και για λαστιχακια στις βιδες, με UV προστασια! Εμεινα! Φυσικα, δεν γνωριζω αν τα λαστιχακια που εβαλαν ειναι τετοια, ουτε οι ιδιοι δεν θα γνωριζουν, αρα μαλλον οχι... - Φιλος μου ελεγε οτι θα μπορουσα να εχω βαλει 'πολυουρεθανη', κατω απο τα κεραμιδια, και να τελειωσει το θεμα. - Αλλος μου λεει 'το κεραμιδι ειναι αθανατο, κρατα και 100 χρονια, ενω το πανελ δεν ξερουμε ακομη στην πραξη ποσα χρονια θα βγαλει'. - Αλλος μου λεει οτι τους συμφερει να προτεινουν στον κοσμο πανελ. Και αυτο γιατι μπαινει πιο γρηγορα, και βγαζουν συνηθως και πιο πολλα. Ενω με το κεραμιδι οχι και τοσο. - Φυσικα υπηρχε και η λυση της μεμβρανης, να εβγαιναν ολα τα κεραμιδια, να εμπαινε μεμβρανη, και μετα παλι τοποθετηση. ------ Ισως δεν υπαρχει η τελεια απαντηση βεβαια. Καθε τι, εχει συν και πλην. Εγω σκεφτομαι, bottom line, και ελπιζω ετσι οτι ειναι (πειτε αντιλογο αν υπαρχει), οτι worst case scenario, ακομη και ο ....τσιγκος, κραταει καμια 60αρια χρονια, τι στην ευχη, το πανελ (με ειδικες επιστρωσεις και υποτιθεται ανωτερο του τσιγκου) δεν θα κρατησει τουλαχιστον τοσα; Παντως δεν υπαρχει μαλλον και λυση να επιλεξεις κατι να το ξεχασεις μετα τελειως. Δεν ξερω για τις βιδες-δεν θελω να σκεφτομαι, αλλα καθε 5 χρονια πρεπει να καλω καποιον να το περνα με ενα μονωτικο γυρω γυρω στις ακρες... Anyway, ελπιζω να ειναι τουλαχιστον...καλυτερο απο τσιγκο....τωρα αν εκανα καλα που πηρα αποφαση να αφησω τα κεραμιδια και να παω σε πανελ, δεν ξερω, θα δειξει... Προβληματισμος...και μια μικρη απογοητευση. Αυτο για τις βιδες περιπου στο ειχα γραψει περιπου. Δε ξερω τι δε σου αρεσει ομως σε αυτο που εκανες. Παντως γενικα δεν υπαρχει τελειοτητα και υπαρχουν διαφορες λυσεις... Που να δεις για ταρατσες ποσο debate υπαρχει και ποσα υλικα/τεχνικες και ποση θεωρια υπαρχει απο πισω. Αν δεν εισαι διπλα σε θαλασσα αντεχει μια χαρα. Τα λαθη κυριως γινονται εκει που εχεις αρμο ή στις βιδες εκτος αν εχει κανει χοντρες βλακειες καποιος. Επισης στο ειχα πει και εγω το κεραμικο δε μασαει ουτε σκουριαζει και υπαρχει αιωνες και με καποια αδιαβροχοποιηση αντεχει παραπανω. 1
mindreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 ΠαρηςΓ, μια γνωμη, θεωρεις το πανελ, κατωτερο του τσιγκου;
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 32 λεπτά πριν, mindreader είπε ΠαρηςΓ, μια γνωμη, θεωρεις το πανελ, κατωτερο του τσιγκου; Πως να ειναι κατώτερα; Προφανώς και ειναι καλυτερα χωρια που αντεχουν πολυ περισσοτερο φορτιο και αν ειναι καλης ποιοτητας εχουν πολυ καλες επιστρωσεις που αντεχουν πολλα χρονια. Απλα σε εμενα δεν αρεσουν για αισθητικους λογους για σπιτια εκτος αν μπουνε με τροπο να φαινονται ομορφα με μετωπες κτλ που συνηθως θελει γουστο/αρχιτεκτονα. Στη πραξη οι απλοι μαστορες απλά βιδώνουν σε μεταλικο σκελετο και γεια σας. 1
sphinxgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Στις 1/6/2023 στις 1:27 ΜΜ, mindreader είπε Το κοστος με ενοχλει λιγο, παντα υπερβαση προς τα πανω, αλλα δεν ξερω που παιζουν οι τιμες. Ειναι πολυ γνωστος στην οικογενεια, εντιμος απο οσα ξερω, δεν νομιζω οτι 'εκλεψε'. Τελωσπαντων, για να δουμε, να γινει να ξεμπερδευω. Ελπιζω οτι αξιζε η αποφαση, αναμενω να το δω και στην πραξη. Το κόστος για νεα κεραμοσκεπή πάντως, ειναι περίπου 80€/m2 με μόνωση (+ΦΠΑ) Στις 1/6/2023 στις 2:47 ΜΜ, papoys1 είπε Εχω τοποθετήσει πανελ σε δύο περιπτώσεις. Την πρώτη πριν 5-6 χρόνια σε βεράντα εξοχικού γύρω 30 τετραγωνικά. Την ειχα με κεραμίδια καλή κατασκευή με μόνωση και μεμβράνη αλλα είχε πολύ μικρή κλίση και είχα συνεχώς προβλήματα με νερα. Εβαλα πάνελ και σώθηκα . Κανενα πρόβλημα. Με μενα επειδή πιάνουν τα χέρια μου εκανα μόνος όλη τη δουλειά πάνελ βρήκα με 4 ευρώ το τ.μ από ξήλωμα αποθήκης και το κόστος ηταν κάτω από 200 ευρώ. Πόσες μοίρες κλίση είχε που ηταν μικρή και για αυτό έμπαζε νερα? Στις 1/6/2023 στις 8:36 ΜΜ, vampira είπε Έχω κεραμοσκεπή (με χαμηλή ρύση) κ μπάζει νερό. Πόσες μοίρες κλίση ? Στις 1/6/2023 στις 9:13 ΜΜ, vampira είπε Έχεις δίκιο, δεν είναι η πλέμπα για αυτούς Τhn έχω δει κ εγώ την serwood. Ένας από τους πολλούς που έχω φέρει, για 60 τετραγωνικά μου είπε χωρίς ΦΠΑ γύρω στα 7.000 (ευρώ, ναι ευρώ). Θα έκανε στεγάνωση με κάποιο επαλειφόμενο, δεν έκατσα να ασχοληθώ παραπάνω. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό που λες, ότι δεν τους συμφέρει η επιδιόρθωση. Για αυτό κ από κάποιους προκοπής δεν ξανακουσα, εξαφανίστηκαν... Δεν κατάλαβα τι εργασίες θα κόστιζαν 7000€. Το επαλειφόμενο που θα το έβαζε? Στις 1/6/2023 στις 9:13 ΜΜ, vampira είπε Έχεις δίκιο, δεν είναι η πλέμπα για αυτούς Τhn έχω δει κ εγώ την serwood. Στις 1/6/2023 στις 9:05 ΜΜ, ΠάρηςΓ είπε Αυτοι που κανουν κατασκευες εχουν τοση πολυ δουλεια που δε συμφερει να κανουν επισκευες. Εχω δει αυτο αλλα δε νομιζω να ασχοληθουν με λαικά στρώματα/φτωχους https://www.serwood.gr/ https://www.instagram.com/serwood.gr/?hl=el Που ξέρουμε ότι ειναι καλοί? Λίγο που έψαξα δεν βρήκα καθόλου κριτικές για τη δουλειά τους.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Που ξέρουμε ότι ειναι καλοί? Λίγο που έψαξα δεν βρήκα καθόλου κριτικές για τη δουλειά τους. Καλα δε προκειται να βρεις κριτικες για πολλα συνεργεια. Το αν ειναι αντικειμενικα καλοι δε ξερω. Το αισθητικο αποτελεσμα παντως και απο φωτο σιγουρα φαινεται καλο. Εχουν και εκθεσιακο χωρο αν και στο streetview ειναι παλαια φωτο.
sphinxgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 53 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Καλα δε προκειται να βρεις κριτικες για πολλα συνεργεια. Το αν ειναι αντικειμενικα καλοι δε ξερω. Το αισθητικο αποτελεσμα παντως και απο φωτο σιγουρα φαινεται καλο. Εχουν και εκθεσιακο χωρο αν και στο streetview ειναι παλαια φωτο. Θέλω κ εγώ στέγη να φτιάξω άμεσα, αλλά χωρίς κριτικές δεν γίνεται δουλειά. Εδώ άλλα μεγάλα ονόματα, έχουν άπειρες αρνητικές κριτικές. Φαντάζομαι στους αγνωστους τι θα γίνεται
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Θέλω κ εγώ στέγη να φτιάξω άμεσα, αλλά χωρίς κριτικές δεν γίνεται δουλειά. Εδώ άλλα μεγάλα ονόματα, έχουν άπειρες αρνητικές κριτικές. Φαντάζομαι στους αγνωστους τι θα γίνεται Ε οκ καλη τύχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα