Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητοί μου,

Εάν γνωρίζει κάποιος από κύκλους πλύσης θα ήθελα τα φώτα του. Συγκεκριμένα,στο πλυντήριο ρούχων που έχω οταν πατήσω την επιλογή μηδέν στροφές, δεν θα στιψει στο τέλος..Τι γίνεται όμως κατά την διάρκεια της πλύσης? Ενώ έχω βάλει μηδέν στροφές αρχικά (αυτό δίνει σαν επιλογή αν ΔΕΝ θέλουν στυψιμο τα ρούχα), κάνει κατά την διάρκεια του προγράμματος 2 ξεβγαλματα ΚΑΙ 2 γερά στυψιματα διάρκειας 3-4 λεπτών,με σχεδόν 600-800 στροφές περίπου! Αποτέλεσμα να χαλάει τα ρούχα πού δεν κάνει να τους γίνει στυψιμο καθόλου, ούτε κατά την διάρκεια της πλύσης...

Σε πιο παλιό πλυντήριο δεν είχα τέτοιο θέμα.

Πώς μπορώ να κάνω κάτι να μην στιβει καθόλου, όταν τό απαιτούν οι οδηγίες τών ρούχων? Μόνο να ξεβγάζει δηλαδή κατά την διάρκεια της πλύσης.

Ευχαριστώ

(Matshui 7kg ,A++ 1400 στροφές)

Επεξ/σία από athensnikos
Δημοσ.

Δυστυχώς στο πρόγραμμα με τα μάλλινα ΠΑΛΙ στιβει ενδιάμεσα..Στα ευαίσθητα όχι, αλλά δίνει μάξιμουμ 30C για πλύση , δύσκολο να καθαρίσουν με τόσο χαμηλή θερμοκρασία...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, athensnikos είπε

Δυστυχώς στο πρόγραμμα με τα μάλλινα ΠΑΛΙ στιβει ενδιάμεσα..Στα ευαίσθητα όχι, αλλά δίνει μάξιμουμ 30C για πλύση , δύσκολο να καθαρίσουν με τόσο χαμηλή θερμοκρασία...

Μια χαρά καθαρίζουν και στους 30.Πιο ψηλά φθείρονται πιο πολύ.Κανονικά τα μάλλινα δεν πρέπει να σου λερώνονται τόσο πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πλυντήριό σου έχει πρόγραμμα για ευαίσθητα από ότι βλέπω. 

Αν πας στην σελίδα 43 εδώ βλέπω πως το πρόγραμμα έχει προεπιλεγμένη θερμοκρασία τα 30. Μου φαίνεται περίεργο που δεν μπορείς να αλλάξεις την θερμοκρασία. Αν κρίνω από τον πίνακα και οτι δεν μπορείς να αλλάξεις θερμοκρασία πέραν της προεπιλεγμένης του κάθε προγράμματος, το πλυντήριο σου δεν έχει πρόγραμμα 90 βαθμών?

Πιστεύω οτι δεν ισχύει αυτό. 

Edit:
Πλήκτρο θερμοκρασίας Πατήστε το για να επιλέξετε την επιθυμητή θερμοκρασία του επιλεγμένου προγράμματος πλύσης. (Αν δεν είναι αναμμένη καμία ένδειξη θερμοκρασίας, η θερμοκρασία του νερού είναι κρύα.)

Άρα μπορείς να αλλάξεις θερμοκρασία. 

Επεξ/σία από stefanos90_K

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...