Stavros Santorinaios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δεν έχουν σχέση το ένα με το άλλο. Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Αλλά το Ryzen πολύ πιο δυνατό σε επεξεργαστή. https://www.cpubenchmark.net/compare/AMD-Ryzen-7-PRO-4750G-vs-Intel-i5-10400F/3789vs3767 Όσον αφορά τη μητρική, και τα δύο είναι χάλια.
georgerapp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Θα χρειαστώ και κάρτα γραφικών ε ; Οκ δεν είναι θέμα ας πούμε . Ετσι κ αλλιώς στο χιλιάρικο έλεγα να πάω . Θα σηκώσει μια κάρτα μελλοντικά το τροφοδοτικό του ; Stavros , γιατι μιλα πορτοκάλια ; Επειδή το ενα είναι ισχυρότερο ενω το αλλο εχει γραφικων κάρτα , αρα ισχυρό στο gaming ;
triplex1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Stavros Santorinaios είπε Δεν έχουν σχέση το ένα με το άλλο. Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Αλλά το Ryzen πολύ πιο δυνατό σε επεξεργαστή. https://www.cpubenchmark.net/compare/AMD-Ryzen-7-PRO-4750G-vs-Intel-i5-10400F/3789vs3767 Με βαση τον επεξεργαστη το λεω οτι ειναι καλυτερο, το αλλο δεν εχει και καμια τρομερη gpu , απαιτησεις δεν εχει τεραστιες ο φιλος + οτι πριν απο λιγο βγηκε στο crazy + οτι δεν θα δωσει φπα 3 λεπτά πριν, georgerapp είπε Θα χρειαστώ και κάρτα γραφικών ε ; Οκ δεν είναι θέμα ας πούμε . Ετσι κ αλλιώς στο χιλιάρικο έλεγα να πάω . Θα σηκώσει μια κάρτα μελλοντικά το τροφοδοτικό του ; Stavros , γιατι μιλα πορτοκάλια ; Επειδή το ενα είναι ισχυρότερο ενω το αλλο εχει γραφικων κάρτα , αρα ισχυρό στο gaming ; Δεν χρειαζεται αυτη τη στιγμη για pc να ξοδεψεις 1000ρικο 6 λεπτά πριν, triplex1 είπε Με βαση τον επεξεργαστη το λεω οτι ειναι καλυτερο, το αλλο δεν εχει και καμια τρομερη gpu , απαιτησεις δεν εχει τεραστιες ο φιλος + οτι πριν απο λιγο βγηκε στο crazy + οτι δεν θα δωσει φπα Δεν χρειαζεται αυτη τη στιγμη για pc να ξοδεψεις 1000ρικο Ριξε και αυτη την 27αρα με freesync στα 75hz και εισαι κουκλος ,αν θες να ξοδεψεις κατι παραπανω https://www.e-shop.gr/othoni-samsung-lf27t350fhuxen-27-led-full-hd-p-PER.171084 1
Stavros Santorinaios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, georgerapp είπε Θα χρειαστώ και κάρτα γραφικών ε ; Οκ δεν είναι θέμα ας πούμε . Ετσι κ αλλιώς στο χιλιάρικο έλεγα να πάω . Θα σηκώσει μια κάρτα μελλοντικά το τροφοδοτικό του ; Stavros , γιατι μιλα πορτοκάλια ; Επειδή το ενα είναι ισχυρότερο ενω το αλλο εχει γραφικων κάρτα , αρα ισχυρό στο gaming ; Δεν είναι ίδια με απλά άλλο επεξεργαστή. Είναι πολύ διαφορετικά μηχανήματα. Οπότε δε μπορείς να συγκρίνεις αυτά τα δύο. Το μηχάνημα με το Ryzen είναι πολύ πιο δυνατό στον επεξεργαστή, αλλά έχει την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Σίγουρα πιο αργή. Επίσης πιο μικρό δίσκο ssd, αλλά επιπλέον 1tb κανονικό. Αν του βάλεις κάρτα, τσάμπα τα λεφτά για αυτή τη cpu με την ενσωματωμένη. Είναι ολόκληρη κουβέντα, και η αλήθεια είναι ότι είναι αργά αυτή την ώρα. Το κεφάλι μου είναι καζάνι. Γενικά, για τη δουλειά που το θες και έτσι όπως τα λες ότι τελικά μπορείς να δώσεις κάποια χρήματα, προσωπικά ούτε το ένα ούτε το άλλο μου αρέσει. 1
triplex1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Stavros Santorinaios είπε Δεν είναι ίδια με απλά άλλο επεξεργαστή. Είναι πολύ διαφορετικά μηχανήματα. Οπότε δε μπορείς να συγκρίνεις αυτά τα δύο. Το μηχάνημα με το Ryzen είναι πολύ πιο δυνατό στον επεξεργαστή, αλλά έχει την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Σίγουρα πιο αργή. Επίσης πιο μικρό δίσκο ssd, αλλά επιπλέον 1tb κανονικό. Αν του βάλεις κάρτα, τσάμπα τα λεφτά για αυτή τη cpu με την ενσωματωμένη. Είναι ολόκληρη κουβέντα, και η αλήθεια είναι ότι είναι αργά αυτή την ώρα. Το κεφάλι μου είναι καζάνι. Γενικά, για τη δουλειά που το θες και έτσι όπως τα λες ότι τελικά μπορείς να δώσεις κάποια χρήματα, προσωπικά ούτε το ένα ούτε το άλλο μου αρέσει. Σταυρο το σκεπτικο το δικο μου ειναι οτι με το ryzen αυτη τη στιγμη πιο ανετος θα ειναι και μετα την ληξη της εγγυησης ειτε μπορει πιο ευκολα να τον ''σπρωξει'' και να παει σε μια αναβαθμιση cpu +gpu και οπωσδηποτε ενα τροφοδοτικο , παρα να μεινει με τον 10400f τη στιγμη που η intel ετοιμαζει τη σειρα 11 να ριξει στην αγορα. Ο ιδιος ξερει και αποφασιζει. 1
georgerapp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Η αλήθεια ειναι οτι και εγω ειμαι σε safe mode , σας υπερ ευχαριστώ παιδιά , καλο σας βράδυ , ιδιαίτερα χρήσιμο για εμένα το μπασιμο στο νημα του παιδιού , και ξανα ζητω συγνώμη . Καλο βράδυ σε όλους σας .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα