DisasterMaster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Θέλω να βάλω ένα VPN. Χρήση κυρίως streaming ταινιών και torrent. Θα προτιμούσα κτ φτηνό. Κοίταγα καιρό το cyberghost, έχουν κ μια προσφορά τώρα 2€/μήνα κ είναι για torrent κτλ λέει οπότε μέσα είμαι. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι το 3 year plan. Δεν μαρεσει η ιδέα ότι σωνει και καλά θα το χω 3 χρόνια και δεν θα μπορώ να το ακυρώσω. 🤨 Πες ότι στο ενδιάμεσο αλλάξω γνώμη, βρω κάτι καλύτερο, μείνω εντελώς ταπί (λέμε τώρα) ή απλά μου τη βαράει κ θέλω να το βγάλω. Και αν είναι μηνιαία κ ακυρώνω οπότε θέλω είναι 11€/μήνα. Έχετε να προτείνετε εσείς κτ καλό? Έχω ακούσει κι άλλα με 3-4-5€ αλλά θέλω γνώμες. Αν αξίζουν, αν είναι γρήγορα κτλ.
corsair04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 30/1/2021 στις 2:09 ΠΜ, DisasterMaster είπε Θέλω να βάλω ένα VPN. Χρήση κυρίως streaming ταινιών και torrent. Θα προτιμούσα κτ φτηνό. Κοίταγα καιρό το cyberghost, έχουν κ μια προσφορά τώρα 2€/μήνα κ είναι για torrent κτλ λέει οπότε μέσα είμαι. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι το 3 year plan. Δεν μαρεσει η ιδέα ότι σωνει και καλά θα το χω 3 χρόνια και δεν θα μπορώ να το ακυρώσω. 🤨 Πες ότι στο ενδιάμεσο αλλάξω γνώμη, βρω κάτι καλύτερο, μείνω εντελώς ταπί (λέμε τώρα) ή απλά μου τη βαράει κ θέλω να το βγάλω. Και αν είναι μηνιαία κ ακυρώνω οπότε θέλω είναι 11€/μήνα. Έχετε να προτείνετε εσείς κτ καλό? Έχω ακούσει κι άλλα με 3-4-5€ αλλά θέλω γνώμες. Αν αξίζουν, αν είναι γρήγορα κτλ. Εγω εχω παρει απο το ebay....ipvanish συνδρομή με 3...πλεον που δεν μπορεις να αλλαξεις κωδικο και εμαιλ....ουτε κολαει ουτε εχω θεμα ....... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από corsair04
nas91 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Kαλημερα στη παρεα,ενδιαφερομαι για vpn,χρηση κυριως youtube(καθως απο δορυφορικο δικτυο δε μου επιτρεπει τη χρηση),αλλα και αλλες 'κλειδωμενες΄ εφαρμογες.Στο κινητο μου,χρησιμοποιουσα το vpn touch(free),αλλα πλεον σταματησε να δουλευει και ζηταει ενεργοποιηση(10 ευρω το μηνα).Τι αλλες ενναλακτικες εχουμε για χρηση σε κινητο και λαπτοπ? Να αναφερθει οτι εχω bitdefender total security(αγορασμενο original),και βλεπω ενα εικονιδιο Bitdefender vpn,αλλα νομιζω οτι εχει επιπλεον χρεωση,γιατι μου λεει να κανω εγκατασταση,προκειμενου να το χρησιμοποιησω.. Περιμενω τις προτασεις και συμβουλες σας,ευχαριστω.
corsair04 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, nas91 είπε Kαλημερα στη παρεα,ενδιαφερομαι για vpn,χρηση κυριως youtube(καθως απο δορυφορικο δικτυο δε μου επιτρεπει τη χρηση),αλλα και αλλες 'κλειδωμενες΄ εφαρμογες.Στο κινητο μου,χρησιμοποιουσα το vpn touch(free),αλλα πλεον σταματησε να δουλευει και ζηταει ενεργοποιηση(10 ευρω το μηνα).Τι αλλες ενναλακτικες εχουμε για χρηση σε κινητο και λαπτοπ? Να αναφερθει οτι εχω bitdefender total security(αγορασμενο original),και βλεπω ενα εικονιδιο Bitdefender vpn,αλλα νομιζω οτι εχει επιπλεον χρεωση,γιατι μου λεει να κανω εγκατασταση,προκειμενου να το χρησιμοποιησω.. Περιμενω τις προτασεις και συμβουλες σας,ευχαριστω. κατέβασε το speedtest στο κινητό....έχει και δωρεάν vpn
nas91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, corsair04 είπε κατέβασε το speedtest στο κινητό....έχει και δωρεάν vpn Θα το δοκιμασω,ευχαριστω!
seventh_son Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Surfshark. 48 euro για 27 μήνες. Η χρέωση δε γίνεται ανά μήνα. Με τη μια τα παίρνουν τα λεφτά για όλο το διάστημα. Απλά κάνουν τη διαίρεση αυτοί και σου λένε σα να έδινες τόσα το μήνα.
DisasterMaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, seventh_son είπε Surfshark. 48 euro για 27 μήνες. Η χρέωση δε γίνεται ανά μήνα. Με τη μια τα παίρνουν τα λεφτά για όλο το διάστημα. Απλά κάνουν τη διαίρεση αυτοί και σου λένε σα να έδινες τόσα το μήνα. Χαχαχαχ ναι τελικά μετα το έψαξα, το σκεφτόμουν σα συνδρομή (πχ spotify) που τα πληρώνεις κάθε μήνα. Ευχαριστω για το surfshark θα το ψάξω😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα