Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Προσφάτως άλλαξα την μπαταρία σε ένα galaxy s7 γτ είχα θέμα με την διάρκεια της. Ο μάστορας με πληροφόρησε ότι έβαλε την γνήσια. Δυστυχώς μετά την αλλαγή η κατάσταση δεν βελτιώθηκε και απευθύνθηκα στον ίδιο μαστορα για αντικατάσταση της ως πιθανώς προβληματική. Μου εξήγησε σε εκείνη την φάση ότι τα s7 είχαν θέμα με την πλακέτα η οποία οδηγούσε σε μεγάλες καταναλώσεις της μπαταρίας. Μετά την δεύτερη αλλαγή μπαταρίας (μπροστά μου από συσκευασία που έγγραψε Samsung) έχω το εξής θέμα. Αφενός η διάρκεια της μπαταρίας βελτιώθηκε κατά 20% αλλά με το που φτάνει σε ποσοστά της τάξης του 30 με 40% η συσκευή απενεργοποιειται και η μπαταρία κάνει πλήρη αποφόρτιση οπότε ξεκινάει από το 0% να φορτίζει... Δεν ξέρω που οφείλεται το γεγονός και αναρωτιέμαι το 30% που απομένει αν διοχετεύεται στην συσκευή ως θερμότητα με αποτέλεσμα να έχουμε πιθανό "μπαμ"... Τα φώτα σας...

Επεξ/σία από arxyat
Δημοσ.

Μπαμ κατά 99,9% δε θα έχεις

Δοκίμασε να κάνεις wipe battery stats από το recovery menu

Μη νομίζεις πάντως ότι η αυτονομία θα είναι όπως όταν ήταν καινούριο το κινητό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/1/2021 στις 11:06 ΜΜ, vasilisga είπε

Μπαμ κατά 99,9% δε θα έχεις

Δοκίμασε να κάνεις wipe battery stats από το recovery menu

Μη νομίζεις πάντως ότι η αυτονομία θα είναι όπως όταν ήταν καινούριο το κινητό

Δυστυχώς δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα.

Επεξ/σία από arxyat
Δημοσ.

αν έχει όντως κατανάλωση η πλακέτα (δεν την έλεγξε; ) τότε κακώς και ασχολήθηκες με την αλλαγή μπαταρίας. Λογικά το έκανε για να σου πάρει τα λεφτά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

αν έχει όντως κατανάλωση η πλακέτα (δεν την έλεγξε; ) τότε κακώς και ασχολήθηκες με την αλλαγή μπαταρίας. Λογικά το έκανε για να σου πάρει τα λεφτά.

Συνοικιακό μαστόρι εμπιστεύτηκα και καλά να πάθω. Διαβάζω για επαναφορά του κύκλου φόρτισης της συσκευής αλλά χρειάζεται μάλλον root...

Δημοσ.

και αυτό συνεπάγεται επίσης, ότι σου παρέδωσε μια συσκευή που δεν ξέρεις αν είναι πλέον ΙΡ68 η όχι, μιας και τα Σ7 και επειτα ειναι αδιάβροχα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε

και αυτό συνεπάγεται επίσης, ότι σου παρέδωσε μια συσκευή που δεν ξέρεις αν είναι πλέον ΙΡ68 η όχι, μιας και τα Σ7 και επειτα ειναι αδιάβροχα.

Για αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα μια εφαρμογή το accubattery και αναφέρει ότι από τα 3000mAh της μπαταρίας είναι προς χρήση τα 360.. Μήπως υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρω την αρχική χωρητικότητα??? Είπαμε η μπαταρία είναι ολοκαίνουρια αλλά κάπου διάβασα ότι καθω φορά στα Samsung πρέπει να γίνει calobration της μπαταρίας για να αναγνωριστεί η νέα...

Ps Εννοείται στο 100% της φόρτισης..

Επεξ/σία από arxyat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...