Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πας κάποια στιγμή όχι σε low αλλά mid range δεν θα γυρίσεις σε ναυαρχίδα, γιατί θα κάνεις τα πάντα και με το παραπάνω, άλλο ένα πράγμα που δεν μπορώ να δεχτώ είναι να μην έχω sd card, 3.5 Jack, υπέρυθρες κλπ που τα έχουν βγάλει στα ακριβά. 

Φύγαμε από το θέμα, στα 500€  ίσως να δει και κανένα realme, oneplus. 

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας... εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου παλια βεβαια αλλαζα καθε μηνα..... και εχω παρει σχεδον ολες τις μαρκες... πιο πολυ κραταγα συσκευες apple η samsung... τωρα πλεων ολα βγαζουν ωραιες φωτο αυτο με ενδιαφερει εμενα πιο πολυ και η οθονη βεβαια....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koutsis είπε

Εγώ παλι δεν έχω παίξει ποτέ σε low range κατηγορία, πάντα έπαιρνα τις ναυαρχιδες της. Άρα δεν μπορώ να κρίνω πως είναι τα κινητά της των 200€ αλλα οκ, αν ήθελα κι εγώ να πάρω καινούριο κινητό με 200€ ίσως να έπαιρνα κι εγώ xiaomi!

αυτο μπορει και να το επαιρνα. να μου το κανανε δωρο δηλαδη. π.χ σε τιποτα γενεθλια η γυναικα.

xiaomi.png

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, giannakis95 είπε

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας... εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου παλια βεβαια αλλαζα καθε μηνα..... και εχω παρει σχεδον ολες τις μαρκες... πιο πολυ κραταγα συσκευες apple η samsung... τωρα πλεων ολα βγαζουν ωραιες φωτο αυτο με ενδιαφερει εμενα πιο πολυ και η οθονη βεβαια....

S20 FE. Το mi 10T έχει IPS οθόνη που δεν γυρνάς μετά από OLED όπως έχεις συνηθίσει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...